enarete 12.12.06, 09:14 Komu przypadł Lidl do gustu. Podoba się wam ten sklep/supermarket Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rupcio Re: Lidl opinie 23.12.06, 16:13 to że nikt nie wpisuje opinii to znaczy pewnie że nawet nie chce sie o tym pisać. Byłem tam raz i jednym słowem - dno. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa2005 Re: Lidl opinie 23.12.06, 17:18 PONIZEJ DNA:)) LIDER PRICE 100 razy lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
rupcio Re: Lidl opinie 27.12.06, 18:22 Może komuś jest potrzebny taki sklep, ale nie wiem dlaczego w najbardziej atrakcyjnej częsci miasta (centrum)umieszcza sie kolejny. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
alloallo Re: Lidl opinie 28.12.06, 16:06 Ja widziałem tego Lidla tylko z zewnątrz (do środka raczej nie mam potrzeby wchodzić) i moge tylko od siebie napisać że ktoś powinien dostać w dupę za zezwolenie na budowę w samym centrum miast takiej stodoły. Przecież to wygląda jak jakaś stodoła:/ Zresztą obok jest Tesco (wg mnie ten sam typ sklepu) to po co jeszcze to coś i to w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Lidl opinie 28.12.06, 19:31 Lidl ma akurat taki styl (wszędzie).Mnie najbardziej wkurwia porażka architektoniczna jaka stoi obok ( garaże ?). Odpowiedz Link Zgłoś
beciatka Re: Lidl opinie 28.12.06, 21:06 dno i wodorosty, beznadziejny i drogo, nie wiem po co go postawili i tak kazdy bedzie chodzil do tesco, a pozatym w tym lidlu gorzej niz w biedronce, wogole nie ma miejsca i beznadziejne wejscie do sklepu. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś