Dodaj do ulubionych

09.04.2007 MIELEC/NIGHT CLUB***HOTEL POLSKI

03.04.07, 22:04

www.nu-gen.pl/ <--------
Obserwuj wątek
    • mani1 Chamska reklama 04.04.07, 07:22
      Kolejna chamska reklama na forum, które nie jest do tego przeznaczone
      • hpol2 Re: Chamska reklama 04.04.07, 09:52
        Mani1 coś nie doczytałaś. To ogłoszenie zamieścili organizatorzy imprezy
        charytatywnej. Night Club nie ma z nią nic wspólnego - Hotel Polski oddaje salę
        do dyspozycji ludzi którzy chcą coś zrobić dla tej dziewczyny. Zauważ, ze cały
        dochód bedzie przeznaczony dla Ani. Więc nie nazywaj tego chamską reklamą zanim
        sie nie wczytasz w tekst.
        • mani1 Re: Chamska reklama 04.04.07, 13:47
          To jest chamska reklama pod kołderką akcji charytatywnej. Jeżeli chodziłoby
          tylko o akcję charytatywną to autor napisałby w głównej mierze tylko o niej a
          nie rozpisywałby się jakie to wspaniały jest Night Club.
          • hpol2 Re: Chamska reklama 04.04.07, 14:38
            Mani nie mogę doczytać się ani jednego zdania o tym jaki Night Club jest
            fantastyczny. Ten tekst wstawił organizator, a zapewniam Cię, że nie jest nim
            Hotel Polski. Ale jak widać ciężko Ci przychodzi zrozumienie tego, że PRYWATNY
            też może brać udział w takich akcjach. No cóż daliśmy miejsce, a teraz za to
            obrywamy. A moze wypowiedziałby się autor tekstu. Zapraszam.
            Ach i jeszcze jedno Mani1, czy zauważyłaś żeby Hotel Polski kiedykolwiek robił
            sobie tu jakąś reklamę? Ja też tego nie lubię.
            • mani1 Re: Chamska reklama 04.04.07, 15:32
              Nie wnikam kto zamieścił tą reklamę, jeżeli w tytule jest "09.04.2007
              MIELEC/NIGHT CLUB***HOTEL POLSKI" a nie np "Akcja charytatywna dla Ani" a
              pierwsze obszerne akapity poświęca się temu jakie to atrakcje czekają w Night
              Clubie nie ma się co dziwić że wygląda to jak ordynarna reklama Hotelu Polskiego.
              • maslo29 Re: Chamska reklama 04.04.07, 18:24
                jesli by nawet byla to reklama to co z tego jesli by nawet nie bylo dodane ze
                dochod jest dla ani to co z tego po co to krytykujesz placi ci ktos za to?
                ja sie ciesze ze wiem o tej imprezie i ze wiem wlasnie z tad i byc moze pojde
                poslucham muzy wypije piwko mi to wogole nie przeszkadza ze ktos daje tu
                jakakolwiek reklame a drazni mnie bezpodstawna krytyka
                • mani1 Re: Chamska reklama 04.04.07, 20:09
                  Najlepiej z tego forum zrobić śmietnik i zamieszczać same ogłoszenia, poczytaj
                  sobie najpierw regulamin forum a później dyskutuj.
                • hpol2 Akcja charytatywna 04.04.07, 20:27
                  Mani1 - ordynarna, chamska to mocne słowa. Lubisz ich używać. Często osądzasz
                  niestety nie wnikając w szczegóły. Zanim rzucisz takie teksty na forum
                  publicznym to jednak staraj się wnikać.
                  • gluby Re: Akcja charytatywna 04.04.07, 21:39
                    Dobrze , że ludzie coś robią Dla Ani , ale mani1 ma trochę racji

"Miło jest nam poinformować Was, że po długim okresie stagnacji, zastoju i
                    ciszy, mieleckie nocno-klubowe, czarno – białe życie znowu nabierze barw.
                    Dnia 09/04/2007 (tj. poniedziałek wielkanocny zwany dalej lejkiem .. )
                    zapraszamy wszystkich znużonych, zażenowanych i zmartwionych deficytem imprez
                    w Naszym mieście do Night Clubu w Hotelu Polskim na podwójną imprezę."

Tu jest wspaniała reklama:] Piszą , że jest deficyt imprez w mieście , czyli
                    inne kluby są do bani , a Night Club ma dobre imprezy:] (tak to widze ). Nie
                    trzeba było tego pisac wystarczy Napisać Tak:

"Zapraszamy na akcję charytatywna Dla Ani Do Night Clubu na podwójną imprezę "
                    i reszta tekstu:]
                    Na pierwszej sali coś dla miłośników drum and bass’u – za deckami pojawią się
                    przedstawiciele mieleckiej sceny spod skrzydeł Nu-Gen – MDZ oraz EVP, a także
                    członkowie Kifo –ACME oraz KRP. Dodatkowo atmosphere set MDZ’a będzie
                    wzbogacony gitarą elektryczną oraz basową, na których zagrają....goście:)
                    Na drugiej sali natomiast coś dla miłośników czarnych brzmień czyli potężna
                    dawka hiphopu, rnb, a także funku. Za gramofonami pojawi się grywający na co
                    dzień w krakowskich klubach CLOUD, a także reprezentanci Jasła: NoOne, MONO
                    (związani ostatnio z Krk), a także NORIZ. Poza nimi zagra również nie kto
                    inny jak sam DRUH SŁAWEK, kultowa postać, ojciec chrzestny polskiego hiphopu,
                    posiadacz niesamowitej ilości płyt, znawca gatunku, grywający w klubach w
                    całej Polsce i poza nią. To właśnie na imprezach z jego udziałem usłyszeć
                    można utwory, których nie usłyszysz NIGDZIE indziej.
                    Mamy nadzieję, że dwoistość tej imprezy pobudzi naszą smakowo-słuchową
                    wyobraźnię, a możliwość zmniejszania/zwiększania tempa poprzez przechodzenie
                    z sali do sali, uczyni tę imprezę tym bardziej różnorodną, ciekawą i … po
                    prostu lepszą.

A CO NAJWAŻNIEJSZE: 10 ZŁOTYCH, KTÓRE PRZEZNACZYSZ NA WEJŚCIÓWKĘ NA TĘ
                    IMPREZĘ NIE ZASILI KONT ORGANIZATORÓW, A WSPOMOŻE PEWNĄ MŁODĄ OSOBĘ, KTÓRA
                    TYCH PIENIĘDZY POTRZEBUJE TERAZ BARDZIEJ NIŻ KTOKOLWIEK INNY.
                    DOCHÓD Z IMPREZY BOWIEM, ZOSTANIE PRZEKAZANY POSZKODOWANEJ W WYPADKU ANI.
                    PIENIĄDZE ZOSTANĄ PRZEZNACZONE NA ZAKUP PROTEZY.

Ogólnie mówiąc cieszę się ,że ludzie chcą pomoc a ty Mani1 weź okaż trochę
                    zrozumienia ,żeby takie ogłoszenie od razu skasować z forum to trochę
                    przesada . Skasuje ten temat po imprezie , wtedy będzie nieaktualne:]
                    Pamiętaj nigdy nie wiadomo co ciebie przytrafi . Może w ciebie kiedyś walnie
                    samochód i też będziesz potrzebowała pomocy. Pozdrawiam i czekam na komentarze
                    • mani1 Re: Akcja charytatywna 04.04.07, 21:57
                      Jestem całym sercem za pomocą dla Ani ale też mówie zdecydowane nie
                      kryptoreklamie stawianej w tym temacie i tym wątku na 1 miejscu.
                      • haszpirowski Re: Akcja charytatywna 04.04.07, 22:56
                        Przyznam się, że jestem zdegustowany tym, co tutaj przeczytałem.

Tekst, który umieściłem tutaj wczoraj nie jest tekstem napisanym specjalnie dla
                        forum gazeta.pl. Jest to informacja promująca imprezę, mająca na celu
                        przedstawienie WAM, jako potencjalnym uczestnikom, informacji co, kiedy, dla
                        kogo i GDZIE.
                        Jeśli ktoś bardzo czuje się urażony tym, że napisałem w informacji miejsce
                        imprezy - wybaczcie, specjalnie dla Was napiszę następnym razem np. " w lokalu
                        obok basenu, niedaleko lasku, z windą z boku".

Tak czy inaczej w założeniu miałem zamiar poinformowania Was o miejscu imprezy,
                        tak, aby każdy chętny tamże trafił.

W treści jaką zamieściłem nie znajduję też żadnych słów wielbiących lokal,
                        którego nazwa na wejściu świeci się na zielono.

"Miło jest nam poinformować Was, że po długim okresie stagnacji, zastoju i
                        ciszy, mieleckie nocno-klubowe, czarno – białe życie znowu nabierze barw. Dnia
                        09/04.2007 (tj. poniedziałek wielkanocny zwany dalej lejkiem .. ) zapraszamy
                        wszystkich znużonych, zażenowanych i zmartwionych deficytem imprez w Naszym
                        mieście do N**** C**** w H***** P****** na podwójną imprezę."

Nie znajduje tu żadnej promocji lokalu poza informacją o miejscu imprezy.
                        "zapraszamy wszystkich znużonych, zażenowanych i zmartwionych deficytem
                        imprez w Naszym mieście do ... "
                        Niestety, jest to prawda.
                        Nie ma w Mielcu imprez (jest bardzo mało, w dużych odstępach czasu) z muzyką
                        odmienną gatunkowo muzyka od tej, którą słyszysz w dyskoteczkach ...
                        A jak wiadomo zapotrzebowanie na tego typu imprezy jest. Moim zamiarem było
                        tego podkreślenie i zaznaczenie, że wychodzimy z taka inicjatywą.

Dalej piszę o artystach, jacy gościć będą na tej imprezie, artyści nie
                        bylejacy, artyści, którzy zagrają za darmo.

Tekst informujący o charakterze imprezy umieściłem na końcu celowo. Mógłbym
                        umieścić go na początku, ale jak czytam co będzie i się cieszę, że "to" będzie,
                        a na końcu czytam, że $$$ zostaną przeznaczone dla kogoś kto tych pieniędzy
                        potrzebuję, nie zastanawiam się długo. Nie mam żadnych wątpliwości. Biorę
                        przyjaciół i idę tam !

I kilka słów na końcu, żeby było jasne: jestem jednym z organizatorów tejże
                        imprezy, nie mam nic wspólnego z miejscem, w którym impreza ta odbędzie się.
                        A jeśli ktoś we wszytskim doszukuje się ukrytych interesów ...
                        ubolewam, szczerze ubolewam.
                        Wyrzućcie to stąd jesli tak Was to zabolało.
                        PIENIĄDZE ZOSTANĄ PRZEZNACZONE DLA OSOBY, KTÓRA TYCH PIENIĘDZY POTRZEBUJE.

• nina_love Re: Akcja charytatywna 04.04.07, 23:12
                          i tak trzymać !!!
                        • mani1 Re: Akcja charytatywna 05.04.07, 07:48
                          "Jest to informacja promująca imprezę, mająca na celu
                          przedstawienie WAM, jako potencjalnym uczestnikom, informacji co, kiedy, dla
                          kogo i GDZIE."
                          I mamy sedno, chodzi ci o propagowanie imprezy w określonym lokalu a akcja
                          charytatywna to tylko pretekst dający możliwość do promowania się i takie
                          właśnie działania uważam za delikatnie mówiąc niewłaściwe. Po drugi jak sobie
                          wyobrażasz wygląd tego forum gdy każdy restaurator, organizator imprez,
                          właściciel hotelu zacznie tu umieszczać swoje "informacje". Chyba są do tego
                          celu przeznaczone inne środki. Wykup sobie baner, powieś plakaty zamieść
                          ogłoszenia w prasie itd. Jeżeli jest to akcja charytatywna sponsor takiej akcji
                          promocyjnej na pewno się znajdzie.
                          • haszwtwarz Re: Akcja charytatywna 05.04.07, 16:45
                            ej wez mani1 wiesniaku juz nie pisz, bo chlopie zenada i wstyd..
                            • mani1 Re: Akcja charytatywna 05.04.07, 17:01
                              Dzięki,w końcu się przedstawiłeś i dziękuję za Twój prawdziwy
                              argument "wiesniaku juz nie pisz, bo chlopie zenada i wstyd"
                            • maslo29 Re: Akcja charytatywna 05.04.07, 21:04
                              nie chce byc tu poznawany z cietego jezyka i ostrej riposty wyreczyles mnie w
                              najmniejszym i najslabszym w pelni tego slowa znaczeniu i ja juz nie bede
                              wyrazal opini w inny sposob ,bardziej przekonujacy i wulgarny na ten temat
                              pozdrawiam uwazam temat za zamkniety
                          • chlujek Re: Akcja charytatywna - Brawa !!! 05.04.07, 18:28
                            Mani jestes glupszy niz przewiduja to jakiekolwiek ustawy.Kto ty jestes; na tym forum jest moderator i pozwol mu wypelniac jego zadanie a skoro milczy to znaczy ze zgadza sie z ta informacja i chwala mu za to a ty dupku wszedze weszysz negodziwosc.Forumowicze ! Jest zabawa i szczytny cel,Pomozecie ? a prawidlowa odpowiedz brzmi, pomozemy !Niech Ania wie ze nie jest sama i moze liczyc na mielczan!.
                            PS. mani; nie mow chop bo nie przeskoczyles,moze sie zdarzyc ze juz jutro bedziesz wypatrywal pomocnej dloni.Nieszczescia chodza po ludziach pamietaj o tym zanim znowu zaczniesz pieniaczyc.
                            • mani1 Re: Akcja charytatywna - Brawa !!! 05.04.07, 19:15
                              Pienisz to się ty, najpierw naucz się czytać to może dotrze do twoich 2 zwojów
                              o co mi chodzi.
                          • nina_love Re: Akcja charytatywna 05.04.07, 22:00
                            tyl tylko, że większość tego typu imprez (nie charytatywnych) jakie odbywały się dawniej w HP było organizowane przez młodych ludzi, któzy po prostu chcieli grać swoją muzykę, pokazywać swoją wizję kultury, któej nie da się prezentować w Galeriach. To jest działalność kulturalna a nie robienie biznesu. Podejżewam, że nie byłeś nigdy na podobnych imprezach w HP.
                            • haszpirowski 3 tysiące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.04.07, 21:22
                              Ludzie wylewali się oknami, nie było czym oddychać, prześwietna impreza,
                              prześwietni ludzie, po odliczeniu kosztów imprezy kwota jaką udało nam się
                              zebrać dla ANki wynosi...............

3 0 0 0 zł !!!!!!!

Dziękujemy wszystkim !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka