carmelittanka 21.06.07, 12:31 .. w Mielcu, w sezonie letnim. Lekka, wymaga tylko szybkiego dostosowania sie do płynności wykonywanych obowiązków.Oferuję 5 zł za godzinę, proszę o kontakt na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurek923 Re: Praca... 21.06.07, 13:55 A co to za praca? I dla kogo? Od ilu lat? od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
carmelittanka Re: Praca... 21.06.07, 16:15 praca dla kobiet i mężczyzn, na lato, przy linii produkcyjnej, ale nie Kamot i nie Lear Odpowiedz Link Zgłoś
s_szymon Re: Praca... 21.06.07, 18:03 ja mam dwie chętne osoby - studenci szukający wakacyjnej pracy do dorobienia sobie troche :) Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: Praca... 21.06.07, 20:20 sorki już doczytałam że dotyczy obojgu płci. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: Praca... 21.06.07, 20:19 napisz coś więcej jeśli możesz. praca dla kobiet czy mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
carmelittanka Re: Praca... 23.06.07, 12:26 To praca przy linii produkcyjnej, w okresie letnim, ale NIE Lear i NIE Kammot, czy 5 zł za godzinę to satysfakcjonująca stawka? Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Praca... 23.06.07, 14:18 Nie szalej, daj 2,50 na godz. i starczy i oczywiście na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
niemotka Re: Praca... 23.06.07, 18:15 Mielec to jednak skansen.Forum serwuje wylacznie nacjonalistyczne tematy.Teraz zabawna karmelitanka piszaca sie przez c i wielorakie tt prowadzi wielce uczone i na czasie rozmowy o pracy albo robocie za wielkie pieniadze tyle ze nie wiadomo gdzie i co.Wiec podpowiadam bo probowalam .Jest to nocne zbieranie robakow (glizdy) z latarka w zebach, i kubelkami podwieszonymi u kolan.Trzeba swiecic i byc szybszy od robala ktory chce sie schowac.Mozna mu tez urwac leb ale taki sie nie liczy.5 zl jest za tysiac robali.Wytrwalym desperatom glizdy snia sie po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia32 Re: Praca... 23.06.07, 23:01 a tak apropo to co to za robota jest bo nic nie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
korcia32 Re: Praca... 23.06.07, 23:04 to jeszcze ja podaj mi co to za robota bo byly by 2 osoby chetne mlode podaj adresik na gg Odpowiedz Link Zgłoś
gluby Re: Praca... 23.06.07, 18:41 Słuchaj dziewczyno. Jak nie podasz normalne dane o pracy i firmie to usunę temat . Masz podawać czy ta stawka 5 zł to brutto czy netto. Dla mnie przez 5 zł to mało. Nie będę za tyle pracować. Nie uświadomiłaś sobie ,że ludzie uciekają na zachód przez takie niskie stawki? Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Praca... 23.06.07, 22:02 To co proponujesz to normalne przestępstwo, minimalne wynagrodzenia brutto obecnie wynosi dobrze ponad 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: Praca... 24.06.07, 09:55 jak można komuś oferowac 5 zł na godzinę. To jest zwyczajny kryminał. Ludzie nie pracujcie za takie śmieszne pieniądze ! Minimalna stawka za którą można rozpoczać prace to 10zł. Inaczej wszyscy z tego kraju wyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
etiopia1 Re: Praca... 26.06.07, 12:51 Nie obrażajcie ludzi,którzy i za takie pieniądze pracują bo muszą....nie każdy ma szansę podnieść kwalifikacje czy ruszyć na zachód.Prawda jest taka,że nie wszystkich bawi taki wyjazd i nie dla wszystkich takie rozwiązanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Praca... 26.06.07, 16:21 etiopia1 napisała: > Nie obrażajcie ludzi,którzy i za takie pieniądze pracują bo muszą.... Ale tutaj nikt nikogo nie obraża. Piszę się tylko, że praca za 5zł za godzinę to czyste złodziejstwo - i dotyczy to pracodawcy. A ludziom, którzy pracują za taką stawkę, bo muszą, głęboko współczuję. Pozostaje tylko nadzieja, że kiedyś to się zmieni na lepsze.. Do tego carmelittanka nie jest zbyt wiarygodna - osobiście obawiałabym się tej pracy. Nie wiadomo CO, nie wiadomo GDZIE i nie wiadomo ZA ILE (brutto czy netto). Dla mnie to jest podejrzane...bo zbyt tajemnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
dareczek4444 Re: Praca... 27.06.07, 09:27 Jestem zainteresowany i zdecydowany-proszę o szczegóły. Dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś