21.06.07, 12:31
.. w Mielcu, w sezonie letnim. Lekka, wymaga tylko szybkiego dostosowania sie
do płynności wykonywanych obowiązków.Oferuję 5 zł za godzinę, proszę o kontakt
na forum.
Obserwuj wątek
    • szczurek923 Re: Praca... 21.06.07, 13:55
      A co to za praca? I dla kogo? Od ilu lat? od kiedy?
      • carmelittanka Re: Praca... 21.06.07, 16:15
        praca dla kobiet i mężczyzn, na lato, przy linii produkcyjnej, ale nie Kamot i
        nie Lear
        • s_szymon Re: Praca... 21.06.07, 18:03
          ja mam dwie chętne osoby - studenci szukający wakacyjnej pracy do dorobienia
          sobie troche :)
        • szczurek923 Re: Praca... 21.06.07, 18:04
          Od lat...
        • bella1985 Re: Praca... 21.06.07, 20:20
          sorki już doczytałam że dotyczy obojgu płci.
    • bella1985 Re: Praca... 21.06.07, 20:19
      napisz coś więcej jeśli możesz.
      praca dla kobiet czy mężczyzn?
      • carmelittanka Re: Praca... 23.06.07, 12:26
        To praca przy linii produkcyjnej, w okresie letnim, ale NIE Lear i NIE Kammot,
        czy 5 zł za godzinę to satysfakcjonująca stawka?
        • mani1 Re: Praca... 23.06.07, 14:18
          Nie szalej, daj 2,50 na godz. i starczy i oczywiście na czarno
          • carmelittanka Re: Praca... 23.06.07, 16:46
            zostaje przy 5 i nie na czarno
            • niemotka Re: Praca... 23.06.07, 18:15
              Mielec to jednak skansen.Forum serwuje wylacznie nacjonalistyczne tematy.Teraz
              zabawna karmelitanka piszaca sie przez c i wielorakie tt prowadzi wielce uczone
              i na czasie rozmowy o pracy albo robocie za wielkie pieniadze tyle ze nie
              wiadomo gdzie i co.Wiec podpowiadam bo probowalam .Jest to nocne zbieranie
              robakow (glizdy) z latarka w zebach, i kubelkami podwieszonymi u kolan.Trzeba
              swiecic i byc szybszy od robala ktory chce sie schowac.Mozna mu tez urwac leb
              ale taki sie nie liczy.5 zl jest za tysiac robali.Wytrwalym desperatom glizdy
              snia sie po nocach.
              • korcia32 Re: Praca... 23.06.07, 23:01
                a tak apropo to co to za robota jest bo nic nie piszesz?
                • korcia32 Re: Praca... 23.06.07, 23:04
                  to jeszcze ja podaj mi co to za robota bo byly by 2 osoby chetne mlode podaj
                  adresik na gg
            • gluby Re: Praca... 23.06.07, 18:41
              Słuchaj dziewczyno. Jak nie podasz normalne dane o pracy i firmie to usunę temat
              . Masz podawać czy ta stawka 5 zł to brutto czy netto. Dla mnie przez 5 zł to
              mało. Nie będę za tyle pracować. Nie uświadomiłaś sobie ,że ludzie uciekają na
              zachód przez takie niskie stawki?
            • mani1 Re: Praca... 23.06.07, 22:02
              To co proponujesz to normalne przestępstwo, minimalne wynagrodzenia brutto
              obecnie wynosi dobrze ponad 5 zł
              • jaro124 Re: Praca... 24.06.07, 09:55
                jak można komuś oferowac 5 zł na godzinę. To jest zwyczajny kryminał. Ludzie
                nie pracujcie za takie śmieszne pieniądze ! Minimalna stawka za którą można
                rozpoczać prace to 10zł. Inaczej wszyscy z tego kraju wyjadą.

• etiopia1 Re: Praca... 26.06.07, 12:51
                  Nie obrażajcie ludzi,którzy i za takie pieniądze pracują bo muszą....nie każdy
                  ma szansę podnieść kwalifikacje czy ruszyć na zachód.Prawda jest taka,że nie
                  wszystkich bawi taki wyjazd i nie dla wszystkich takie rozwiązanie....
                  • anahitaa Re: Praca... 26.06.07, 16:21
                    etiopia1 napisała:

> Nie obrażajcie ludzi,którzy i za takie pieniądze pracują bo muszą....

Ale tutaj nikt nikogo nie obraża. Piszę się tylko, że praca za 5zł za godzinę
                    to czyste złodziejstwo - i dotyczy to pracodawcy. A ludziom, którzy pracują za
                    taką stawkę, bo muszą, głęboko współczuję. Pozostaje tylko nadzieja, że kiedyś
                    to się zmieni na lepsze..

Do tego carmelittanka nie jest zbyt wiarygodna - osobiście obawiałabym się tej
                    pracy. Nie wiadomo CO, nie wiadomo GDZIE i nie wiadomo ZA ILE (brutto czy
                    netto). Dla mnie to jest podejrzane...bo zbyt tajemnicze.
    • dareczek4444 Re: Praca... 27.06.07, 09:27
      Jestem zainteresowany i zdecydowany-proszę o szczegóły. Dziekuję i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka