mareczek_70 30.10.08, 20:19 "leśne dziadki" wybrały jednak Lato...w PZPN nadal bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: ŁomajGOT... 30.10.08, 20:40 Niestety...ogladalem go w Kropce nad i!.Traumatyczne przezycie.Ona jak walesa nie potrafi poprawnie sklecic jednego zdania a ma ten czlowiek prowadzic powazna organizacje i doprowadzic ja do Euro-2012.Koszmar!Jak ogladalem obrady zajzdu to przypomnialy mi sie czasy PRL-u.Ten sam jezyk,te same burackie twarze... Odpowiedz Link Zgłoś
pisces23 Re: ŁomajGOT... 31.10.08, 00:22 a mi się najbardziej podobało wprowadzenie sztandaru:))jak nic przypomniał mi się apel w podstawówce,a teraz to już pożyjemy,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
slimalien Re: ŁomajGOT... 31.10.08, 09:36 Też oglądałem Pana Lato w "Kropce nad I" u Pani Moniki Olejnik. Pan Lato jako żywy przypomina mi Jędrka Lepieja, ponoć Pan Lato korzysta z pomocy tego samego specjalisty od ogłupiania ludu - P. Tymochowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ten_ktory_nie_wie Re: ŁomajGOT... 31.10.08, 10:36 A ja mu gratuluje mimo wszystko. Mówcą, może nie jest ale nie wszyscy są mówcami, generalnie jest facet ambitny i jak ma cel to potrafi go zrealizować. MA swoje pomysly i niech je realizuje. Natomiast, zastanaiwm się teraz kiedy ci wszyscy ludzie z Mielca, którzy pseudo zajmuja się klubem i tyle krzyczeli jaki to Lato jest nie udolny, zaczną mu wchodzić w d...., aby tylko teraz pomógł klubowi. Odpowiedz Link Zgłoś