maryssss92 16.01.09, 22:16 Zespoł "Explozja" prosi o pomoc! www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090115/MIELEC/522470978 Kontakt gg- 7111746 lub w komentarzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
combo1978 Re: pomoc dla zespołu 20.01.09, 10:45 No coz, przykro to pisac ale rzeczywiscie pomoc jest im potrzebna. Oprocz tej sali potrzebuja bardzo duzo pracy nad soba i ukladami. Ogladalem wczorajszy wystep na meczu siatki i moje wrazenia nie sa zbyt imponujace. Zero usmiechu, seksapilu i zywiolowosci w ruchu tych dziewczat, slaba synchronizacja. Tak jakby na sile ktos je ustawil na srodku hali i kazal skakac. Wiem, ze sa jeszcze mlode itd, ale skoro maja odwage i chec wystepowac publicznie, musza byc przygotowane na krytyke... Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: pomoc dla zespołu 20.01.09, 15:09 Cóż przykro to pisać jednak nie tylko Eksplozja nie może liczyć na jakąkolwiek pomoc.Piszę tutaj o zawodnikach z Downhillu ,którzy też są w podobnej sytuacji ,czy o zawodnikach z trialowych.Bartosz Ćwik który zdobywa wiele medali w konkurencjach mistrzostw Polski też czuje podobny marazm ze strony UM.Ciężko pisać ilu zdolnych lekkoatletów zmieniło barwy klubowe ponieważ władze miasta tymi młodymi ludzmi się wcale nie interesują.Podobna sytuacja występuje z młodymi grupami muzycznymi ,ktorych ciężko szukać w mieleckim SCK.Wiekszość grup gra w ciemnych piwnicach lub garażach a nasz SCK to folwark prywatny na ktorym zarabia Kino-Galaktyka oraz Zespół Pieśni i Tańca "Rzeszowiacy" Nawet ten zespół"Rzeszowiacy" na który idą poważne sumy z kasy miasta Mielca nie ma w nazwie nic wspólnego z ziemią mielecką. Zespół Mazowsze jest z Warszawy ,Śląsk wiadomo czy Krakowiacy a Mielec tak jak gęsi nie umie nawet odwołać się do własnych tożsamości folkrorytycznych i przyjmuje nazwę regionu do którego przynależy od 50 lat i to dzięki komunistom .Nawet to nie jest śmieszne te gęganie po rzeszowsku .Władze Rzeszowa i województwa Podkarpackiego robią doskponały interes z mielczanami .Nawet złotówki z kasy wojewódzkiej na istnienie takiego zespołu marszałek i wojewoda nie wyłożą a hojni mielczanie potrafią wpompować miliony w taki zespół. Mysłowice dzięki znanemu zepsołowi rockowemu zaistniały w mediach krajowych ,dzisiaj w Mysłowickim Domu Kultury istnieją i otaczane opieką są grup młodzieżowe a nasz SCK jako jedyny w podkarpackim dba głównie o zespół "Rzeszowiacy".Gdybyście tylko mogli drodzy mielczanie zapewne zmienilibyście nazwę swojej miejscowości na Rzeszów-bis.Wam wszystkim mielczanom ja mielcok chcę powiedzieć że jesteście wyjątkowi i bardziej rzeszowscy niż Boguchwała czy Łańcut ba nawet bardziej rzeszowscy niż prawdziwi rzeszowiacy którym szkopda kasy na Zespół Pieśni i Tańca skporo istnieje jedyna i wyjątkowa grupa ludzi na podakrpaciu którzy zrobią wiele dla Rzeszowszczyzny.Nawet więcej niż wojewoda i marszałek. Co do dziewcząt to chyba tylko ja jak narazie coś piszę w tym temacie ,zero zainteresowania ze strony Hej.mielec ,korso czy wizjera regionalnego dobrze że rzeszowskie media sie tym zainteresowały bo nawet i ja bym nie wiedział o ich dramacie.Mielczanie najwyżej są przygotowani na ostrą krytykę w ich kierunku i to tyle z ich strony . Mam tylko nadzieję jakpo kibic piłki noznej że te wasze zespoły pierwszoligowe w przyszłym sezonie nie zagraja w I lidze a nasze dziewczyny z Ekspolzji wyjadą na studia do Dąbrowy Gorniczej i tam w pięknej hali będą nagradzane brawami i oklaskami. Odpowiedz Link Zgłoś
maryssss92 Re: pomoc dla zespołu 20.01.09, 19:54 nie majac sali na proby, gdzie mamy cwiczyc synchrony, uklady itp? kazdy ma swoje zdanie, ale krytyka jest bardziej potrzebna od pochwal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
chlop-z-dziada Re: pomoc dla zespołu 21.01.09, 11:33 combo1978 napisał: ......zero ...seksapilu ..... !!! combo - musze ci sie przyjrzec miłośniku gimnazjalnego seksapilu Odpowiedz Link Zgłoś
combo1978 Re: pomoc dla zespołu 21.01.09, 11:49 Sorry stary ale chyba troszke nadinterpretowujesz moje slowa. Cheerleaderki z zalozenia powinny byc seksowne, co nie znaczy ze interesuje mnie sex z gimnazjalistkami. BTW wole nawet starsze od siebie, czyli po 30-tce ;) Zobacz sobie jak tancza i wygladaja dziewczyny z K-12 i sobie porownaj... Odpowiedz Link Zgłoś
chlop-z-dziada Re: pomoc dla zespołu 21.01.09, 13:24 Nnno - i prawidłowe zainteresowania - po trzydziestce i starsze od siebie... tak trzymać i nie przesadzać - tylko mi tam do jakiego domu starców nie zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś