cama077 08.03.09, 14:09 ktorego byscie poleciły dziewczyny? ktory waszym zdaniem jest najlepszy, z ktorego jestescie najbardziej zadowolone i do ktorego nie trzeba sie zapisywac z conajmniej dwu tygodniowym wyprzedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edimao Re: fryzjer na starówce? 08.03.09, 16:34 polecam "doris" i p.Dorotke.tylko niestety trzeba sie wczesniej umowic,zreszta jak do kazdego dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: fryzjer na starówce? 09.03.09, 08:45 polecam fryzjerke Kinga swietnie robi fryzury ale z tym umawianiem to roznie bywa teraz raczej ciezko do dobrego fryzjera sie nie umawiac Odpowiedz Link Zgłoś
amilena Re: fryzjer na starówce? 16.03.09, 14:52 A ja polecam zakład fryzjerski "Kaja"- miła obsługa, ceny przystępne, a do tego czas oczekiwania na wizytę nie jest tak długi. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona- zawsze tam robię sobie balejaż i jakąś fajną fryzurkę...Tylko, moim zdaniem, nie decyduj się na "Martusię"- mają takie jak na Mielec, wygórowane ceny, a poza tym ich usługi nie odbiegają od np. KAi... Odpowiedz Link Zgłoś
bella1985 Re: fryzjer na starówce? 16.03.09, 16:22 ..a ja tam wole "martusie". Ceny moze i wygórowane, ale produkty L'oreal są ogólnie drogie..więc coś za coś, a włosy zawsze dobrze mi sie układają i kolor jest taki jak lubie, bez zbędnych 'maziajów'. Jeśli chodzi o "kaje" to jak pracowała tam agnieszka to było okey, a teraz jakoś nie mają zbyt wielkiej ilości klientek..dlatego oczekiwanie nie jest długie. Odpowiedz Link Zgłoś