agacienka 12.03.09, 08:38 Co sadzicie o pani Renacie z salonu fryzjerskiego Bossmen?Chodzi mi o strzyzenie i koloryzacje.Za opinie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 12.03.09, 11:50 po pierwsze drogo po drugie zamiast gadac tyle moglaby szybciej ciachac nozyczkami, siostra siedziala kiedys prawie 3 godziny na fotelu bo pani sie nagadac musiala a poszla tylko podciac wlosy - lekkie przegiecie :/ poza tym scina na jedno kopyto- ale to w sumie standard wsrod mieleckich fryzjerow a co do umiejetnosci tej pani to jak ja kiedys obserwowalam w pracy to odnioslam wrazenie ze ta pani to samouk i nie ma skonczonej szkoly fryzjerskiej, bo czasami tak jak ona tnie to ja tez potrafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tasia4 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 12.03.09, 13:43 To prawda, Pani ta bardzo lubi dużo mówić a jeszcze bardziej "wyciągać" wszystko od swoich klientek. Droga jest owszem,nigdy nie siądziesz na fotelu o umówionej godzinie. Mnie zdarzyło się czekać nawet ponad godzinę.Nie wiem jak teraz ale kiedyś Pani Renata obcinała nie najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi-t-o-ja Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 24.03.09, 22:10 nawet gdyby miała mi zapłacić to już nigdy moja noga nie przestąpi progu tego niby " studia ". Ta niezwyczjna pani daje takie popisy, że normalny człowiek tego nie zdzierża.(Jest poprostu zajebista ). A robota poniżej krytyki!!!!!!!!!!! Ostrzegam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 24.03.09, 23:00 NIE! Nabierałam się długo, bo laska właśnie umie gadać, ale... Kiedy byłam w ciąży, umówiłam się na koloryzację i cięcie. Renatka wiedziała, że jestem na zwolnieniu, innych dzieci nie mam, mam czas. Umówiona byłam na godzinę. Uczciwie dostałam od niej smsa, żebym przyszła później, ale na tym dobroć się skończyła. Miałam wówczas fryzurę "na pazia". Długość do brody, prosta grzywka. Poprosiłam o takie samo cięcie, jedynie skrócenie i wycieniowanie włosów z tyłu, by same się układały. Zaczęła mnie ciachać, równocześnie niemal przyszła pani na cięcie i balejage. Renia zapytała, czy mogę poczekać, bo pani spieszy się do pracy, a ja mama czas. jasne, czemu nie... siedziałam, siedziałam gniotąc brzuch, bo przecież mam czas. Wysiedziałam się na wpół ostrzyżona, ze spinkami na głowie 5,5 godziny. Byłam kretynką, że nie wyszłam. Jedyny plus-dobranie na moją prośbę słabego szamponu koloryzujacego, aby ew. nie zaszkodzić dziecku. Ale to i tak moja sugestia była. AAA!! To nie koniec! Zamiast z "paziem" wyszłam z wypierdzielonymi włosami z tyłu głowy (na krótko), a wzdłuż twarzy zwisały mi jakieś strzępy moich dawnych włosów. Jedynie grzywka (choć wycieniowana na staroświecko) pozostała. Odpowiedz Link Zgłoś
1_laura Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 25.02.10, 20:14 Absolutnie nie zgadzam się z opiniami! U Pani Renaty, która jest(PODKREŚLAM)profesjonalną fryzjerką i stylistką zawsze można uzyskać oczekiwany efekt! Jestem stałą klientką studia BOSSMAN, nigdy nie spotkałam się z opisanymi poniżej sytuacjami! Drogie Panie! należy mieć na uwadze częste złośliwości konkurencji na tego typu forach! Jeśli chodzi o podważanie umiejętności Pani Renaty, to proszę najpierw dokładnie zainteresować się, zwrócić uwagę na dyplomy, wyróżnienia i sukcesy osiągnięte poprzez wiele szkoleń, konkursów i pokazów fryzjersko-stylistycznych. Poruszę jeszcze kwestię gadatliwości Pani Renaty i zbyt długiego czasu tworzenia fryzury... Otóż, to świadczy tylko o wysokim poziomie usług! Jeśli macie ochotę na ponure fryzjerki, strzyżenie w niskiej cenie z kiepskim efektem,w 5 minut... to nie polecam studia BOSSMAN! Proszę nie mówić o wysokich cenach, bo to po prostu jest śmieszne! ( cena za tak profesjonalną fryzurę,porady jest naprawdę atrakcyjna) Osobiście polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 26.02.10, 11:36 witam a moje zdanie jest takie fakt faktem w tym salonie pelno jest roznych dyplomow itd itp na scianach, ale...rowniez uwazam ze jest dosc gadatliwa, a przede wszystkim wlasnie wciska jednych miedzy drugich scina na "dwa krzesla" co doprowadza do szalu.Jest jeszcze kilka innych zastrzezen ale nie chce tu nikogo obrzucac blotem poprostu zmienilam fryzjerke z ktorej jestem zadowolna i juz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_82 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 26.02.10, 12:38 never44 a do kogo chodzisz, ze jestes zadowolona jesli mozna spytac?? Bo szukam jakiegos dobrego fryzjera w Mielcu. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
altern_atywa Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 26.02.10, 23:14 Nooooo taaaak pani Renia zaczyna się bronić i słusznie pani Reniu!!! ale znalazła pani beznadziejnego adwokata z beznadziejnymi argumentami, pani Reniu/ dyplomy? przecież można je kupić na każdym bazarze!!! nie one świadczą o fachowości/ o fachowości świadczą umiejętności i szacunek dla klienta, których to pani niestety nie posiada(podawanie lurowatej kawy to też jest lekceważenie).Kilka razy dałam się nabrać ale nigdy więcej, teraz płacę więcej ale wiem za co i jestem bardzo zadowolona.A pani albo się nauczyć fachu, albo go zmienić!!!Pozdrawiam/ alt. Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 01.03.10, 11:48 Witam. Ja chodzę do salonu fryzjerskiego "Kinga" na starówce ul 3Maja ( na rogu jest kodak, cofamy się bodajże 3 drzwi w strone zielonego rynku)na 1 piętrze jest kosmetyczka a na 2 właśnie fryzjerka. Od razu mówię, że nie polecam tej fryzjerki bo znajoma bla bla albo to ja jestem właścicielką hihi. Jestem naprawde bardzo zadowolona z niej, mały mankament dla niektórych to że wolniej robi włosy od innych ale mi to nawet odpowiada bo robi naprawde dokładnie dlatego schodzi dłużej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 01.03.10, 12:24 jeśli mogę się wtrącić to mogę polecić salon "ego" koło domu kultury. Wprawdzie ceny mają dość wysokie (chociaż z tego co słyszałam to i tak niższe niż w bossmanie) to bardzo polecam. Ja chodzę do Pani Ewy i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
1_laura Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 02.03.10, 12:02 Widać,że "konkurencja nie śpi"... :] W każdym razie,wszystkim Paniom, które szukają naprawdę dobrego fryzjera, raz jeszcze polecam Panią Renatę. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona :) Jeśli chodzi o ceny, bo to jest widać duży problem, to na podstawie swoich doświadczeń myślę,że warto czasami wydać troszkę więcej, gdyż : "CO TANIE TO DROGIE" ! :) A gadatliwość Pani Renaty mnie akurat nie przeszkadza, może dlatego,że sama lubię dużo gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
babka.1 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 02.03.10, 21:32 nooooooo tak! pewnie dlatego ci nie przeszkadza(żeby chociaż było o czym z nią rozmawiać/ a ceny? nie wymyślaj kobieto!!! nie o pieniądze tu chodzi, wcale nie ma tak drogo/ chodzi tylko o fachowość i kulturę i myślę że konkurencja nie ma z nią żadnego problemu, niech sobie nie pochlebia): Odpowiedz Link Zgłoś
1_laura Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 03.03.10, 21:52 Raz jeszcze absolutnie nie zgadzam się z opiniami! U Pani Renaty, która jest(PODKREŚLAM)profesjonalną fryzjerką i stylistką zawsze można uzyskać oczekiwany efekt! Jestem stałą klientką studia BOSSMAN, nigdy nie spotkałam się z opisanymi poniżej sytuacjami! Drogie Panie! należy mieć na uwadze częste złośliwości konkurencji na tego typu forach! Jeśli chodzi o podważanie umiejętności Pani Renaty, to proszę najpierw dokładnie zainteresować się, zwrócić uwagę na dyplomy, wyróżnienia i sukcesy osiągnięte poprzez wiele szkoleń, konkursów i pokazów fryzjersko-stylistycznych. Poruszę jeszcze kwestię gadatliwości Pani Renaty i zbyt długiego czasu tworzenia fryzury... Otóż, to świadczy tylko o wysokim poziomie usług! Jeśli macie ochotę na ponure fryzjerki, strzyżenie w niskiej cenie z kiepskim efektem,w 5 minut... to nie polecam studia BOSSMAN! Proszę nie mówić o wysokich cenach, bo to po prostu jest śmieszne! ( cena za tak profesjonalną fryzurę,porady jest naprawdę atrakcyjna) Osobiście polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
never44 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 04.03.10, 09:07 Witam, jednej rzeczy tylko nie rozumiem 1_laura dlaczego tak usilnie próbujesz zmienić nastawienie ludzi na zakład Bossman??! Każdy ma prawo do swojej opini, jesteś zadowolona? Ok super, że znalazłaś odpowiednią dla siebie fryzjerke ale pozwól innym znaleźć dla siebie fryzjera. Piszesz że konkurencja nie śpi mimo tego że może ludzie naprawde tutaj są klientami a nie właścicielami jak twierdzisz a szczerze mówiąc Twoje zachowanie daje do myślenia że jesteś więcej niż klientką salonu Bossman... Ja jestem zadowolona ze swojej fryzjerki ale nie staram się na siłe wcisnąć wszystkim ten salon...kto ma ochotę niech się tam zapisze a kto nie to niech szuka dalej swojego ulubionego salonu proste, a "moja" fryzjerka i tak ma dużo chętnych więc nie musze nikogo nakłaniać na siłe...pozdrawiam wszystkich forumowiczów :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 04.03.10, 10:50 1_laura wpisując w wysukiwarce ile napisałaś wypowiedzi na tym forum wyświetlają się tylko 2 i obydwie dotyczą obrony "Pani Renaty". Największy głąb w takim wypadku domyśli się o co chodzi. Bez komentarza... - Odpowiedz Link Zgłoś
babka.1 Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 04.03.10, 15:54 I nie pitol nam tu o swoich dyplomach, moja obecna fryzjerka ich nie ma, płacę więcej i jestem szczęśliwa, że nie korzystam już z usług bosmana/pozdrawiam/ Odpowiedz Link Zgłoś
1_laura Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 04.03.10, 16:40 Szanowna konkurencjo pani Renaty.Jest zasadnicza różnica pomiędzy wystawianiem opinii a anonimową krytyką.Powielam swoją opinię, ponieważ mam nadzieję,że osoby które wejdą na forum to dostrzegą i same zdecydują kto jest konkurencją a kto po prostu zwykłym klientem Pani Renaty.Czytając poszczególne posty zauważą że moja opinia jako klientki też została skrytykowana.A to nie jest zrozumiałe dla mnie,ponieważ wszystko co napisałam jest PRAWDZIWE,SZCZERE I SPONTANICZNE.Pani Renata zawsze jest na bieżąco jeśli chodzi o światowe trendy fryzur jak i kolorów. Umie fantastycznie dobrać fryzurę do kształtu twarzy,ukryć wady i podkreślić zalety.To na pewno nie jest zasługa tych wszystkich dyplomów,które posiada tylko talentu i zamiłowania połączonego z pasją do tego zawodu.Napisałam o tym dlatego,bo ucieszyłam się że jest ktoś taki w Mielcu jak Pani Renata - ktoś kto sprosta wymaganiom i standardom światowym, mówiąc krótko dla mnie jest nie tylko fryzjerem ale stylistą i kreatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
caro_seria Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 01.04.10, 15:17 Wszyscy piszą, że pani renata dużo gada i trajkocze. Zobaczcie jaką długość mają wypowiedzi Laury :D:D:D:D Śmiech na sali pani renato. Dziecko by się domyśliło. Ale żenada :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_laura Re: Fryzjerka pani Renata z Bossmana 04.03.10, 16:38 Szanowna konkurencjo pani Renaty.Jest zasadnicza różnica pomiędzy wystawianiem opini a anonimową krytyką.Powielam swoją opinię, ponieważ mam nadzięję,że osoby które wejdą na forum to dostrzegą i same zdecydują kto jest konkurencją a kto po prostu zwykłym klientem Pani Renaty.Czytając poszczególne posty zauważą że moja opinia jako klientki też została skrytykowana.A to nie jest zrozumiałe dla mnie,ponieważ wszystko co napisałam jest PRAWDZIWE,SZCZERE I SPONTANICZNE.Pani Renata zawsze jest na bierząco jeśli chodzi o światowe trendy fryzur jak i kolorów. Umie fantastycznie dobrać fryzurę do kształtu twarzy,ukryć wady i podkreślić zalety.To napewno nie jest zasługa tych wszyskich dyplomów,które posiada tylko talentu i zamiłowania połączonego z pasją do tego zawodu.Napisałam o tym dlatego,bo ucieszyłam się że jest ktoś taki w Mielcu jak Pani Renata - ktoś kto sprosta wymagoniom i standartom światowym, mówiąc krótko dla mnie jest nie tylko fryzjerem ale stylistą i kreatorem. Odpowiedz Link Zgłoś