Dodaj do ulubionych

Sklep z firanami na Strzelnej

IP: *.ronus.pl 16.11.11, 22:48
Co sądzicie o sklepie z firanami na ul. Strzelnej. Mają duży wybór, lecz raczej wysokie ceny. Czy może ktoś zamawiał tam firanki, czy zostały solidnie uszyte?
Obserwuj wątek
    • Gość: staraj Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.ronus.pl 17.11.11, 08:42
      od kilku lat zamawiam firany na Strzelnej zawsze są wykonane tak jak chcę i dobrej jakosci
      ,ceny przystępne.Dzisiaj też mam do odbioru kilka firan .
      • Gość: Ziuta Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.ronus.pl 18.11.11, 07:29
        Kryzys zmusza do reklamy na forum?
        • Gość: staraj Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.ronus.pl 18.11.11, 08:38
          Nikogo nie reklamuję jestem klientem tego sklepu i odpowiedziałem na pytanie,takie czasy .
    • Gość: agata Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.212.38.84.otvk.pl 14.04.12, 20:49
      Zamówiłam firany do domu ,szybka obsługa i fachowa zachwyciła mnie .Wcale porównując do IKEA ,Eurofiran nie było drogo .Polecam najlepszy sklep w Oławie.
    • Gość: k.b.s. Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 21:24
      A ja polecam stąd: www.wisan.pl Fachowo, jakość firan b.dobra. Są uszyte komplety i cięte na metry. Pracownikiem firmy też nie jestem, za daleko mają siedzibę. Po prostu kilka razy zamówiłam i mogę polecić. Minus - trzeba czekać i zapłacić za przesyłkę.
      • Gość: Michał Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.centertel.pl 19.04.12, 14:16
        Ja tez polecam firany ze strzelnej.
        • Gość: Ada Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.e-gco.pl 19.09.12, 09:16
          Ja zamawiam firany ze sklepu firany.pl Najszybciej i najwygodniej.

Polecam!
    • Gość: kamila Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.212.38.84.otvk.pl 29.09.12, 18:52
      Polecam ogromny wybór tkanin profesjonalna obsługa i fachowe szycie oraz doradztwo.Może trochę drożej ale porządnie POLECAM
      • Gość: staraj Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.ronus.pl 30.09.12, 14:49
        To prawda korzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni
        • Gość: Diana Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 08:56
          Ja niestety nie mogę powiedzieć o tym sklepie nic pozytywnego . Przyjęli moje zamówienie i zapomnieli zrealizować, a to szefowa wyjechała, a to jakieś inne niedogodności typu materiał trzeba zamówić kurierem itd. W końcu po kilku telefonach i przypominaniach dałam sobie spokój.
          • kofedka Re: Sklep z firanami na Strzelnej 06.11.12, 13:59
            Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów ze sklepu kaszmir-firany.pl Uszyli mi firany wg. indywidualnego wzoru, z wykonania jestem bardzo zadowolona.
            Zamówione firany dotarły do mnie bardzo szybko i były dokładnie takie jakie oczekiwałam.
    • Gość: klientka Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.play-internet.pl 01.08.13, 17:42
      sklep z firanami na strzelnej - dramat, rano wycene robił szef, po południu pracownica - różnica w cenie 50 zł na tym samym zamówieniu. oczywiście klient wychodzi na idiotę. chyba licza na to, że ktoś nie pamieta albo głupio mu będzie sie wykłócać o cenę. Ja nie skorzystałam z usługi.
    • Gość: klient sklepu Re: Sklep z firanami na Strzelnej IP: *.208.38.84.otvk.pl 23.08.14, 12:40
      Zamówiłam w tym sklepie firanki i rolety, dość szybko przyjechał właściciel do domu i to zrobił, ale jak zgłosiłam reklamację na rolety to już tak fajnie nie było:( drugi dzień dzwonie i proszę, żeby ktoś przyjechał, ale słyszę tylko, że albo nie ma szefa, albo jest w drodze i że oddzwonią do mnie ale na tym koniec.
      Nie polecam tego sklepu, sama już tam nic nie kupie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka