Dodaj do ulubionych

Patologia...

28.06.03, 15:28
Czy wsród niektórych ludzi przyczyną bezrobocia jest alkoholizm, czy przyczyną
Obserwuj wątek
    • szwed_nr1 Re: Patologia... 28.06.03, 15:29
      szwed_nr1 napisał:

> Czy wsród niektórych ludzi przyczyną bezrobocia jest alkoholizm, czy przyczyną

... alkoholizmu jest bezrobocie?
      • Gość: krysiaroz Re: Patologia... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:59
        Nie wiem na sto procent ale mysle, ze jedno i drugie. Ale wpadles na swietny
        pomysl, bedziemy nasze posty dzielic na pol a moze jeszcze drobniej hehehe.
        • szwed_nr1 Re: Patologia... 28.06.03, 16:12
          Hehe :) W ten sposób do 10 tys. dojdziemy w tydzień! ;)))) Tak serio to przez
          przypadek, ale zawsze najlepsze wynalazki powstają przez przypadek :)))) Pzdr
          • Gość: naata Re: Patologia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 18:04
            Kiedyś na budowach, szczególnie w "szewskie poniedziałki", królowało
            powiedzonko ; jesli wódka w pracy szkodzi ... porzuć pracę!. itd.... Dzisiaj
            niemożliwe do zastosowania i dlatego patologia!
            ;-)))
            • Gość: parkowy Re: Patologia... IP: 80.48.150.* 28.06.03, 23:30
              Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuca się
              w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Można
              z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezrobocia.
              Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy.
              pzdr
              • Gość: naata Re: Patologia? "ryba psuje się od głowy"..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 03:23
                Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuca
                się
                > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Można
                > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezrobocia.
                > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy.
                > pzdr

Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam bo nie jestem pewna czy nie
                obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! Nie chcę, by przez jakiekolwiek róznice
                zdań , powstały kłótnie! Ten temat jest dla mnie bardzo ważny! Patologia jako
                taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no
                właśnie ! ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się poznamy!
                Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzie ,
                może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem
                sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /mający
                mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstydu
                żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!!
                Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości .
                Wierzę , że mnie zrozumiesz!
                Pozdrawiam serdecznie

• Gość: parkowy Re: Patologia? 'ryba psuje się od głowy'..... IP: 80.48.150.* 29.06.03, 23:21
                  Gość portalu: naata napisał(a):

> Gość portalu: parkowy napisał(a):
                  >
                  > > Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuc
                  > a
                  > się
                  > > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Mo
                  > żna
                  > > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezroboc
                  > ia.
                  > > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy.
                  > > pzdr
                  >
                  >
                  > Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam bo nie jestem pewna czy nie
                  > obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! Nie chcę, by przez jakiekolwiek róznice
                  > zdań , powstały kłótnie! Ten temat jest dla mnie bardzo ważny! Patologia jako
                  > taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no
                  > właśnie ! ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się poznamy!
                  > Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzie ,
                  > może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem
                  > sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /mający
                  > mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstydu
                  > żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!!
                  > Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości .
                  > Wierzę , że mnie zrozumiesz!
                  > Pozdrawiam serdecznie
                  >
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  Smutno mi się trochę zrobiło...Wydawałoby się,że etap obrażania,kręcenia nosem,
                  czy innego anty mamy za sobą.Tyle razy sygnalizowałem : to forum jak sama nazwa
                  mówi,jest do tego aby pisać to co uważamy na dany temat.Bez względu na to ,czy
                  inni mają odmienne zdanie!Nie piszmy coś,co jest niezgodne z naszymi poglądami,
                  a ma być poprawne dla innych.Nikt z powodu różnicy zdań nie ma prawa się
                  obrażać,nikt nie może oczekiwać od innych wspólnego pogądu na dany temat.Należy
                  uszanować prawo do sposobu postrzegania rzeczywistości.Sądzę,że wszyscy forumo-
                  wicze podzielą ten pogląd.
                  Muszę też ustosunkować się do Twej opinni w sprawie patologii.Rzeczywiście temat
                  wątka brzmi PATOLOGIA,jednak Szwed w poście wyjaśnił jaką patologię ma na myśli.
                  Mianowicie,relację akoholizmu i bezrobocia.Swoją opinię już przedstawiłem.
                  Patologia polityczna,która bulwersuje nie tylko Ciebie jest zwyczajnym
                  chamstwem ludzi ustosunkowanych,którzy mają możliwości kraść,ochraniani kole-
                  siami,koneksjami lub immunitetem.Poruszaliśmy ten temat na innych wątkach.
                  Znasz moje zdanie i powinnaś wiedzieć,że mamy identyczny pogląd na ten temat.
                  pzdr
                  • Gość: naata Re: Patologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 00:31
                    Gość portalu: parkowy napisał(a):

> Gość portalu: naata napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: parkowy napisał(a):
                    > >
                    > > > Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze
                    > rzuc
                    > > a
                    > > się
                    > > > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojen
                    > ia.Mo
                    > > żna
                    > > > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bez
                    > roboc
                    > > ia.
                    > > > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy.
                    > > > pzdr
                    > >
                    > >
                    > > Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam(!) ;)))) bo nie jestem pewna
                    czy nie
                    > > obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! ;)))) |Zwróć uwagę co ma wspólnego z
                    tematem| Nie chcę, by przez jakiekolwiek rózn
                    > ice
                    > > zdań , powstały kłótnie!(!);))))) Ten temat jest dla mnie bardzo ważny!
                    Patologia j
                    > ako
                    > > taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no
                    > > właśnie ! ;))))))) ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się
                    poznamy!
                    > > Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzi
                    > e ,
                    > > może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem
                    >
                    > > sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /ma
                    > jący
                    > > mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstyd
                    > u
                    > > żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!!
                    > > Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości .
                    > > Wierzę , że mnie zrozumiesz!
                    > > Pozdrawiam serdecznie
                    > >
                    > ----------------------------------------------------------------------------
                    > Smutno mi się trochę zrobiło...Wydawałoby się,że etap obrażania,kręcenia
                    nosem,
                    > czy innego anty mamy za sobą.Tyle razy sygnalizowałem : to forum jak sama
                    nazwa
                    > mówi,jest do tego aby pisać to co uważamy na dany temat.Bez względu na to ,czy
                    > inni mają odmienne zdanie!Nie piszmy coś,co jest niezgodne z naszymi
                    poglądami,
                    > a ma być poprawne dla innych.Nikt z powodu różnicy zdań nie ma prawa się
                    > obrażać,nikt nie może oczekiwać od innych wspólnego pogądu na dany
                    temat.Należy
                    > uszanować prawo do sposobu postrzegania rzeczywistości.Sądzę,że wszyscy
                    forumo-
                    > wicze podzielą ten pogląd.
                    > Muszę też ustosunkować się do Twej opinni w sprawie patologii.Rzeczywiście
                    tema
                    > t
                    > wątka brzmi PATOLOGIA,jednak Szwed w poście wyjaśnił jaką patologię ma na
                    myśli
                    > .
                    > Mianowicie,relację akoholizmu i bezrobocia.Swoją opinię już przedstawiłem.
                    > Patologia polityczna,która bulwersuje nie tylko Ciebie jest zwyczajnym
                    > chamstwem ludzi ustosunkowanych,którzy mają możliwości kraść,ochraniani kole-
                    > siami,koneksjami lub immunitetem.Poruszaliśmy ten temat na innych wątkach.
                    > Znasz moje zdanie i powinnaś wiedzieć,że mamy identyczny pogląd na ten temat.
                    > pzdr

Byłam ciekawa reakcji. :) Przecie czuć na kilometr "histeryczkę", a ja nie
                    jestem taka.... :)) Na początku, pisałam żartując i to było wszystko na ten
                    temat :)) Przyznaj, że troszkę się wkurzyłeś? :) No nie bądź taki :)))
                    Pozdrawiam i już idę sobie .....
                    • chetor Re: Patologia? 30.06.03, 09:22
                      Gość portalu: naata napisał(a):

> Byłam ciekawa reakcji. :) Przecie czuć na kilometr "histeryczkę", a ja nie
                      > jestem taka.... :)) Na początku, pisałam żartując i to było wszystko na ten
                      > temat :)) Przyznaj, że troszkę się wkurzyłeś? :) No nie bądź taki :)))
                      > Pozdrawiam i już idę sobie .....

Naata - manipulatorka ;)
                      Nie przekombinuj czasami z tym kombinowaniem ;)
                      pzdr
                      • Gość: naata Re: Patologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:28
                        Nie będę... więcej piła :( Ale mniej też nie ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka