szwed_nr1 28.06.03, 15:28 Czy wsród niektórych ludzi przyczyną bezrobocia jest alkoholizm, czy przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwed_nr1 Re: Patologia... 28.06.03, 15:29 szwed_nr1 napisał: > Czy wsród niektórych ludzi przyczyną bezrobocia jest alkoholizm, czy przyczyną ... alkoholizmu jest bezrobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Patologia... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:59 Nie wiem na sto procent ale mysle, ze jedno i drugie. Ale wpadles na swietny pomysl, bedziemy nasze posty dzielic na pol a moze jeszcze drobniej hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
szwed_nr1 Re: Patologia... 28.06.03, 16:12 Hehe :) W ten sposób do 10 tys. dojdziemy w tydzień! ;)))) Tak serio to przez przypadek, ale zawsze najlepsze wynalazki powstają przez przypadek :)))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Patologia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 18:04 Kiedyś na budowach, szczególnie w "szewskie poniedziałki", królowało powiedzonko ; jesli wódka w pracy szkodzi ... porzuć pracę!. itd.... Dzisiaj niemożliwe do zastosowania i dlatego patologia! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Patologia... IP: 80.48.150.* 28.06.03, 23:30 Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuca się w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Można z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezrobocia. Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Patologia? "ryba psuje się od głowy"..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 03:23 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuca się > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Można > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezrobocia. > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy. > pzdr Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam bo nie jestem pewna czy nie obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! Nie chcę, by przez jakiekolwiek róznice zdań , powstały kłótnie! Ten temat jest dla mnie bardzo ważny! Patologia jako taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no właśnie ! ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się poznamy! Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzie , może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /mający mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstydu żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!! Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości . Wierzę , że mnie zrozumiesz! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Patologia? 'ryba psuje się od głowy'..... IP: 80.48.150.* 29.06.03, 23:21 Gość portalu: naata napisał(a): > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze rzuc > a > się > > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojenia.Mo > żna > > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bezroboc > ia. > > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy. > > pzdr > > > Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam bo nie jestem pewna czy nie > obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! Nie chcę, by przez jakiekolwiek róznice > zdań , powstały kłótnie! Ten temat jest dla mnie bardzo ważny! Patologia jako > taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no > właśnie ! ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się poznamy! > Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzie , > może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem > sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /mający > mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstydu > żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!! > Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości . > Wierzę , że mnie zrozumiesz! > Pozdrawiam serdecznie > ---------------------------------------------------------------------------- Smutno mi się trochę zrobiło...Wydawałoby się,że etap obrażania,kręcenia nosem, czy innego anty mamy za sobą.Tyle razy sygnalizowałem : to forum jak sama nazwa mówi,jest do tego aby pisać to co uważamy na dany temat.Bez względu na to ,czy inni mają odmienne zdanie!Nie piszmy coś,co jest niezgodne z naszymi poglądami, a ma być poprawne dla innych.Nikt z powodu różnicy zdań nie ma prawa się obrażać,nikt nie może oczekiwać od innych wspólnego pogądu na dany temat.Należy uszanować prawo do sposobu postrzegania rzeczywistości.Sądzę,że wszyscy forumo- wicze podzielą ten pogląd. Muszę też ustosunkować się do Twej opinni w sprawie patologii.Rzeczywiście temat wątka brzmi PATOLOGIA,jednak Szwed w poście wyjaśnił jaką patologię ma na myśli. Mianowicie,relację akoholizmu i bezrobocia.Swoją opinię już przedstawiłem. Patologia polityczna,która bulwersuje nie tylko Ciebie jest zwyczajnym chamstwem ludzi ustosunkowanych,którzy mają możliwości kraść,ochraniani kole- siami,koneksjami lub immunitetem.Poruszaliśmy ten temat na innych wątkach. Znasz moje zdanie i powinnaś wiedzieć,że mamy identyczny pogląd na ten temat. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Patologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 00:31 Gość portalu: parkowy napisał(a): > Gość portalu: naata napisał(a): > > > Gość portalu: parkowy napisał(a): > > > > > Ilekroć przebywam w miejscowościach z bardzo dużym bezrobociem,zawsze > rzuc > > a > > się > > > w oczy spora liczba ludzi pijących lub wręcz leżących w stanie upojen > ia.Mo > > żna > > > z tego wysnuć wniosek,że alkoholizm jest wprost proporcjonalny do bez > roboc > > ia. > > > Tam gdzie ludzie pracują,panuje większy szacunek do pracy. > > > pzdr > > > > > > Nie! Napisałam bardzo długi post i skasowałam(!) ;)))) bo nie jestem pewna czy nie > > obraziłbyś się ! A ja nie chcę!!!!!! ;)))) |Zwróć uwagę co ma wspólnego z tematem| Nie chcę, by przez jakiekolwiek rózn > ice > > zdań , powstały kłótnie!(!);))))) Ten temat jest dla mnie bardzo ważny! Patologia j > ako > > taka musi byc rozpatrywana nie w tak wąskim rozumieniu! To......... no > > właśnie ! ;))))))) ...może pogadamy jednak nie na forum ,może jak się poznamy! > > Jedno tylko wtrącę ! Nie zapominajmy, że ci co leża na ulicach to są ludzi > e , > > może upadli , upodleni, warci jednak powagi , szacunku, są naszym wyrzutem > > > sumienia ! Gorszą patologią dla mnie to łajdusy , złodzieje , cwaniacy /ma > jący > > mgr.lub inne szanowane w Polsce dodatki przed nazwiskiem/ którzy bez wstyd > u > > żerują na biednym , naiwnym narodzie!!!!! > > Przepraszam Parkosiu , powaga tematu wymaga obiektywizmu i szczerości . > > Wierzę , że mnie zrozumiesz! > > Pozdrawiam serdecznie > > > ---------------------------------------------------------------------------- > Smutno mi się trochę zrobiło...Wydawałoby się,że etap obrażania,kręcenia nosem, > czy innego anty mamy za sobą.Tyle razy sygnalizowałem : to forum jak sama nazwa > mówi,jest do tego aby pisać to co uważamy na dany temat.Bez względu na to ,czy > inni mają odmienne zdanie!Nie piszmy coś,co jest niezgodne z naszymi poglądami, > a ma być poprawne dla innych.Nikt z powodu różnicy zdań nie ma prawa się > obrażać,nikt nie może oczekiwać od innych wspólnego pogądu na dany temat.Należy > uszanować prawo do sposobu postrzegania rzeczywistości.Sądzę,że wszyscy forumo- > wicze podzielą ten pogląd. > Muszę też ustosunkować się do Twej opinni w sprawie patologii.Rzeczywiście tema > t > wątka brzmi PATOLOGIA,jednak Szwed w poście wyjaśnił jaką patologię ma na myśli > . > Mianowicie,relację akoholizmu i bezrobocia.Swoją opinię już przedstawiłem. > Patologia polityczna,która bulwersuje nie tylko Ciebie jest zwyczajnym > chamstwem ludzi ustosunkowanych,którzy mają możliwości kraść,ochraniani kole- > siami,koneksjami lub immunitetem.Poruszaliśmy ten temat na innych wątkach. > Znasz moje zdanie i powinnaś wiedzieć,że mamy identyczny pogląd na ten temat. > pzdr Byłam ciekawa reakcji. :) Przecie czuć na kilometr "histeryczkę", a ja nie jestem taka.... :)) Na początku, pisałam żartując i to było wszystko na ten temat :)) Przyznaj, że troszkę się wkurzyłeś? :) No nie bądź taki :))) Pozdrawiam i już idę sobie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Patologia? 30.06.03, 09:22 Gość portalu: naata napisał(a): > Byłam ciekawa reakcji. :) Przecie czuć na kilometr "histeryczkę", a ja nie > jestem taka.... :)) Na początku, pisałam żartując i to było wszystko na ten > temat :)) Przyznaj, że troszkę się wkurzyłeś? :) No nie bądź taki :))) > Pozdrawiam i już idę sobie ..... Naata - manipulatorka ;) Nie przekombinuj czasami z tym kombinowaniem ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Patologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 10:28 Nie będę... więcej piła :( Ale mniej też nie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś