Gość: zbyszek IP: *.ronus.pl 17.01.13, 18:31 czy juz poprawiła się sytuacja z zimną wodą i brakiem ogrzewania na basenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PANIE BURMISTRZU Re: Basen oławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 19:49 Nauka pływania dla dzieci. W niedzielę zapisaliśmy córkę na listę chętnych dzieciaków na kurs pływania. Chodziła wcześniej na naukę w Jelczu i chociaż zimno tam, a obiekt niezbyt ładny, to bardzo cieszyły ją lekcje w basenie. Otworzyli w końcu basen w Oławie, to teraz kurs będzie na miejscu - tak myślałem do dzisiaj. PANIE BURMISTRZU. Ja wiem, ze polityka rządzi się swoimi prawami i podwładny nie może być mądrzejszy od szefa, ale czy pan naprawdę musi się otaczać aż takimi miernotami? PANIE BURMISTRZU. Zrób pan porządek z tą prowizorką organizacyjną na oławskim basenie. W niedzielę panie zbierały chętnych – imię, nazwisko, telefon – na lekcje pływania dla dzieci. We czwartek miały być pierwsze zajęcia i podział dzieci na grupy mniej i bardzie zaawansowane. Nic z tego nie wyszło. Zajęcia nie odbyły się. Pracownicy wybranego przez pana, PANIE BURMISTRZU, prezesa nawet nie zadzwoniły do zainteresowanych z informacją, że zajęcia odwołano (chyba tylko sam Pan Bóg i Pan Prezes wiedzą, po jaką cholerę zbierały numery telefonów). Dlaczego nie zadzwoniły? Bo:” Pan wie ile to byłoby telefonów? Prawie sto?” a poza tym: „ Informacje były w środę wieczorem na stronie internetowej basenu, że w czwartek nie będzie zajęć”. Pan prezes nie wpadł na pomysł jak powiadomić rodziców. Przerosło go to, tak samo jak przerosło go odśnieżanie chodnika przed wejściem, gdzie inne dziecko wywinęło pięknego koziołka na ubitym śniegu. PANIE BURMISTRZU - jestem ciekaw, jak taki profesjonalista poradzi sobie z zadaniami, w które zaangażowane będzie więcej niż 100 osób. W jaki sposób radzić sobie będzie w prawdziwie kryzysowych sytuacjach? Czy też schowa głowę w piasek, jak dzisiaj, kiedy wiedział, że wystawił do wiatru sto osób (bo nie chciało mu się wysłać choćby sms`a i po prostu nie przyszedł -„pan prezes będzie dopiero o 19.00”). PANIE BURMISTRZU RATUNKU! Proszę wysłać Pana Prezesa do Pana Diabła i zrobić basen, jeśli nie bezobsługowy, to przynajmniej bezprezesowy z korzyścią dla mieszkańców i budżetu . Odpowiedz Link Zgłoś
berks Re: Basen oławski 25.01.13, 07:29 burmistrz nie czyta forum, idź do niego, a nie zaśmiecasz wszystkie fora w oławie Odpowiedz Link Zgłoś