Dodaj do ulubionych

Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA

21.01.13, 17:46
Od dluższego czasu użytkownicy korzystający z internetu OTvK mają problem z dostępem do strony osi.olawa.pl oraz innych serwisów OSI. Telewizja kablowa, a dokładnie prezes Pluta, twierdzi iż telewizja nie blokuje dostępu do strony.

Z informacji uzyskanych od właściciela blokowanego serwisu wynika jednak iż problem leży jednak po stronie OTvK.

Ciekaw jestem waszej opinii, czy to jedynie problem techniczny czy celowe działanie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.215.200.89.otvk.pl 21.01.13, 20:21
      Potwierdzam. brak dostępu, chyba naraziliśmy sie wpisami kablówce.
      • playolawa Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA 21.01.13, 21:06
        O przepraszam bardzo. Ja zawsze chwaliłem i będę chwalił kablówkę. Przede wszystkim za dobrą cenę i brak umowy (co prawda niewiele zmienia brak umowy, ale samopoczucie lepsze - przynajmniej z jednym operatorem nie jestem uwiązany). ;-)

Jednak obecna sytuacja jest co najmniej zastanawiająca.
        • Gość: avg Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.ronus.pl 31.01.13, 10:20
          Od wczoraj,koło 24tej brak serwisu
    • Gość: gość Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.215.200.89.otvk.pl 23.01.13, 14:54
      niestety to prawda.
      przed chwilą spróbowałem wejśc na www.osi.olawa.pl za pośrednictwem sieci komórkowej i się udało,a wchodząc za pośrednictwem neta z OTVK nie działa.
      wniosek nasuwa się sam..
      • Gość: jadzia Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.223.38.84.otvk.pl 23.01.13, 16:26
        a ja mam neta z OTVK i pisałam kiedyś na forum o swoim niezadowoleniu z ich usług a na osi.olawa.pl wbijam się bez problemu :)
        • heymdal Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA 23.01.13, 17:08
          A mi się udało: www.otvk.pl/
          • Gość: Marian Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.215.200.89.otvk.pl 23.01.13, 18:29
            Ja tylko za pośrednictwem proxy mogę wejść.
            • Gość: Marian Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.215.200.89.otvk.pl 23.01.13, 18:31
              Jadzia masz inne IP z OTVK może dlatego nie jesteś blokowana.
              • Gość: Kotleś Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.219.38.84.otvk.pl 04.02.13, 11:24
                A czy ktoś może mi powiedzieć, czy też ma problem z wejściem na ryanair.pl? Przez wifi udaje mi się wejść, ale no komputerze już nie...
    • Gość: sofix Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.ronus.pl 06.02.13, 09:36
      Na co wam OSI, jak na Oława24 macie o wiele lepsze wideorelacje i zdjęcia, a strona nie wyglada jak wzięta z połowy ubiegłej dekady...
      • Gość: osi24 Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 10:41
        To prawda. Na Olawa24 jest super. Ostatnio rozlozyl mnie tekst o dziecku, ktore zmarlo. Tak bylo w tytule ( z wykrzyknikiem), a tak naprawde czytalem o psie zabranym do schroniska.

Tragedia: zmarło 3-miesięczne dziecko!

W ubiegłą niedziele (27.01.2013) około godzin południowych w jednym z mieszkań przy ul. Lipowej zmarło 3-miesięczne dziecko.

Jak udało nam się dotychczas ustalić w lutym 2012 tej samej rodzinie został zabrana przez oławskie schronisko pies również z powodu zaniedbania. Wolontariuszka schroniska mówi o ogromnym smrodzie wydobywającym się z mieszkania i bałaganie.

Całą sprawę potwierdza oławska policja informując jednocześnie, że sprawa jest badana przez prokuraturę. Po niedzieli mają być już znane wyniki sekcji zwłok niemowlaka.
        • Gość: Olawianin Re: Brak dostępu do serwisu OSI.OLAWA IP: *.finemedia.pl 16.02.13, 19:25
          Ale wiecie o tym, ze ten nowy serwis olawa24 jest projektem władzy dlatego m.in. Osi.olawa jest blokowany. To tak jakbyśmy czytali gazete olawska a nawet gorzej, bo ona udaje, ze jest przeciw...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka