Dodaj do ulubionych

Watek na dzień dobry

IP: *.chrobrego18.ronus.pl 07.06.07, 20:53
Zapowiada się piękny dzień, a może i cały weekend
Macie już pomysł jak go spędzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:41
      Tak ja mam. Piękny, słoneczny weekend spędze na uczelni zdając kilka egzaminów.
      Pozazdroszczę tym, którzy wylegują się na plaży...niech mnie ktoś
      uratuje...oczywiście po zdaniu wszytskiego labo i nie
      • Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:33
        a już myślałam,że tylko ja mam takie "pasjonujące"zajęcie na weekend
        zaplanowane ;-)
        Morbital82 życze powodzenia na egzaminach..
        • Gość: m0jo Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:02
          ..to ja moze tylko nadmienie, ze osobiscie bede wylegiwac sie na sloneczku, ze
          szklanica zimneg napoju z kostkami lodu, no chyba ze przygrzeje za bardzo to
          chycne do cienia... Moze uda wyjechac sie na 1 dzien gdzies, albo chociaz nad
          wode. Ale mam duzy ogrod wiec jesli zostane w domu, nie bede narzekac :)

Pozdrawiam wszystkich spedzajacych inaczej weekendzik :>
          m
          • Gość: dddddddddddddddddd Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 10.06.07, 22:40
            ddddddddddddddddddddddddddddddddd
        • Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:17
          Dziękuje, zapewne jest już za późno ale nawzajem. Słoneczko postanowiło
          wynagrodzić dzisiaj tych, którzy weekend spędzili nad testami
          egzaminacyjnymi,więc po pracy odrobię chociaż w 20% utarcone weekendowe lenistwo
          Pozdrawiam
          • Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.uni.opole.pl 13.06.07, 13:07
            Hej Morbital82,
            mam nadzieje,ze egzaminy zdane i stad ten dobry humorek
            pozdrawiam :-)
    • Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:34
      Jak narazie do przodu, mam nadzieje że u ciebie też pozdawane i możesz cieszyć
      się słoneczkiem! : ) Najbliższy weekend w całości też na uczelni więc nadrabiam
      lenistwo-osłonecznione teraz. Pozdrawiam
      • Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:47
        Ciesze sie,że tamte egzaminy pozdawane, mam nadzieje,ze w tym tygodniu tez
        dobrze pójdzie(poszło)..życze powodzenia,ale chyba jestes juz po egzaminach..ja
        juz po wszystkich..moge powiedziec,ze mam wakacje..oby pogoda
        dopisala..pozdrawiam :-)
    • Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:56
      Dotychczasowe zaliczone.Zazdroszcze końca sesji i gratuluje : ). Ja niestety
      ostatni najtrudniejszy egzamin mam 1 lipca, jestem przemęczona ale jakoś trzeba
      dociągnąć sesyjke do końca! Pogoda osłoneczniona chyba jak narazie odeszła do
      lamusa, bo póki co niebo całe w chmurach i chyba takiego malutkiego ochłodzenia
      trzeba było. Ale wciąż liczę na to, że jak tylko zdam indeks, odrobię
      leniuchowaniem każdy zaległy słoneczny weekend.Pozdrawiam
      • Gość: XY Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 30.06.07, 22:56
        temat ciekawy, proszę o wpisywanie się
        • Gość: anka Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 02.07.07, 22:24
          jutro będzie doby dzień bo już mam urlop i z tego cieszę się. Pozdrawiam
          wszystkich urlopowiczów
          • Gość: student Re: Wątek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 04.07.07, 08:39
            Witam! Zaraz zjadam śniadanie i jadę do Wrocka na spotkanie. Zakładam, że będę
            miał dziś dobry dzień. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka