Gość: ciekawski IP: *.chrobrego18.ronus.pl 07.06.07, 20:53 Zapowiada się piękny dzień, a może i cały weekend Macie już pomysł jak go spędzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:41 Tak ja mam. Piękny, słoneczny weekend spędze na uczelni zdając kilka egzaminów. Pozazdroszczę tym, którzy wylegują się na plaży...niech mnie ktoś uratuje...oczywiście po zdaniu wszytskiego labo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:33 a już myślałam,że tylko ja mam takie "pasjonujące"zajęcie na weekend zaplanowane ;-) Morbital82 życze powodzenia na egzaminach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0jo Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:02 ..to ja moze tylko nadmienie, ze osobiscie bede wylegiwac sie na sloneczku, ze szklanica zimneg napoju z kostkami lodu, no chyba ze przygrzeje za bardzo to chycne do cienia... Moze uda wyjechac sie na 1 dzien gdzies, albo chociaz nad wode. Ale mam duzy ogrod wiec jesli zostane w domu, nie bede narzekac :) Pozdrawiam wszystkich spedzajacych inaczej weekendzik :> m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddddddd Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 10.06.07, 22:40 ddddddddddddddddddddddddddddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:17 Dziękuje, zapewne jest już za późno ale nawzajem. Słoneczko postanowiło wynagrodzić dzisiaj tych, którzy weekend spędzili nad testami egzaminacyjnymi,więc po pracy odrobię chociaż w 20% utarcone weekendowe lenistwo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.uni.opole.pl 13.06.07, 13:07 Hej Morbital82, mam nadzieje,ze egzaminy zdane i stad ten dobry humorek pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:34 Jak narazie do przodu, mam nadzieje że u ciebie też pozdawane i możesz cieszyć się słoneczkiem! : ) Najbliższy weekend w całości też na uczelni więc nadrabiam lenistwo-osłonecznione teraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:47 Ciesze sie,że tamte egzaminy pozdawane, mam nadzieje,ze w tym tygodniu tez dobrze pójdzie(poszło)..życze powodzenia,ale chyba jestes juz po egzaminach..ja juz po wszystkich..moge powiedziec,ze mam wakacje..oby pogoda dopisala..pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morbital82 Re: Watek na dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:56 Dotychczasowe zaliczone.Zazdroszcze końca sesji i gratuluje : ). Ja niestety ostatni najtrudniejszy egzamin mam 1 lipca, jestem przemęczona ale jakoś trzeba dociągnąć sesyjke do końca! Pogoda osłoneczniona chyba jak narazie odeszła do lamusa, bo póki co niebo całe w chmurach i chyba takiego malutkiego ochłodzenia trzeba było. Ale wciąż liczę na to, że jak tylko zdam indeks, odrobię leniuchowaniem każdy zaległy słoneczny weekend.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 30.06.07, 22:56 temat ciekawy, proszę o wpisywanie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Watek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 02.07.07, 22:24 jutro będzie doby dzień bo już mam urlop i z tego cieszę się. Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Wątek na dzień dobry IP: *.chrobrego18.ronus.pl 04.07.07, 08:39 Witam! Zaraz zjadam śniadanie i jadę do Wrocka na spotkanie. Zakładam, że będę miał dziś dobry dzień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś