mapig 27.05.09, 11:22 Próbowałem się zapisać na zabieg laryngologiczny,termin na listopad!! A odwiedzając szpital widzę.że wolnych łóżek w brud.Czy trzeba dać kasę aby oławski laryngolog przyjął szybciej??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shrek Re: oławska laryngologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 19:53 Zamiast kogoś obrażać wystarczy trochę pomyśleć!!!To są skutki bezpłatnej służby zdrowia, zakontraktowano określoną ilość procedur i teraz masz tego efekty, ale to już rozważania na odrębny wątek.Pod tym linkiem znajdziesz super fachowców, ale trzeba za to zapłacić laryngolog.medicusdcl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internista Re: oławska laryngologia IP: 79.162.158.* 28.05.09, 09:00 Kretynie, a gdzie ty masz bezpłatną służbę zdrowia? Płacimy składki zdrowotne, które powinny iść na takie rzeczy. Po co je płacimy? Niech zlikwidują całkowicie składki zdrowotne, i wtedy będzie wiadomo, że aby pójść do lekarza, trzeba zapłacić. Obecnie płacimy podwójnie. Obowiązkowe składki plus haracz w przychodni. Sam swoimi wpisami shrek zmuszasz do obrażania ciebie. I jeszcze prponujesz wyjazd do Wrocławia. To po co te składki zdrowotne. Płacę składki, jest szpital w Oławie, jest laryngolog to powinien przyjmować pacjentów w przyzwoitym terminie, a nie za pół roku dopiero. shrek dla mnie jesteś debilem skończonym. Nie pozdrawiam. Nie jesteś w stanie zrozumieć, jak wielką szkodę wyrządziliby zwykłym ludziom, gdyby zlikwidowano "tę bezpłatną służbę zdrowia" Byłoby jeszcze gorzej. Nasze miasto ma ponad 30 tys ludzi, mamy szpital, nawet laryngologa, a ty durniu proponujesz wyjazd do laryngologa do wrocławia. Płacę składki zdrowotne, więc laryngolog w oławskim szpitalu ma obowiązek mnie przyjąć. Lepiej pomyśl co należy uczynić, by stosunkowo szybko taki laryngolog przyjmował ludzi w Oławie. Niech burmistrz wyłoży więcej kasy z miasta na szpital. Zastanów się co piszesz, starsze osoby bez auta mają tłuc się po Wrocławiu, jak mają laryngologa w Oławie na miejscu. Debil skończony jesteś shrek. Ty lepiej shrek zapłać za operację na swoim otwartym mózgu, może coś pomoże, zamiast w perfidny sposób reklamować wrocławską przychodnię. Odpowiedz Link Zgłoś