free.agness 05.09.07, 12:45 ...szukam fobików z Katowic i okolic.....chciałabym na reala poznac kogos kto ma taki sam problem jak ja....i bez pustych słow...trzeba ruszyc dupska wkońcu:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fawela Re: KATOWICE 05.09.07, 18:36 Hej free.agness! Jeśli chodzi o spotkanie możesz na mnie liczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 05.09.07, 22:03 bardzo sie ciesze ze chociaz jedna osoba jest chętna:)....mam nadzieje ze wiecej sie znajdzie....fajnie byłoby cos zorganizowac:)..po co męczyc sie z tym samemu...wiem ze wiele osob tylko czyta ale moze wkoncu sie odezwiecie....to jakis mały kroczek już....:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_iskierka Re: KATOWICE 05.09.07, 22:33 no dobra przyznaję się, ja jestem z okolic Katowic, ale jak się zbierze duża grupa osób to pewnie nie przyjdę, w końcu jestem fobikiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
soniiia Re: KATOWICE 06.09.07, 00:00 a czy jest jakiś fobik lub osoba chora na nerwice lekową z Torunia ? z chęcią bym się spotkała i pogadała, jakoś bym się przełamała... Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 06.09.07, 08:38 ...mysle ze wszyscy sie boimy ale wkoncu chodzi o to zeby poznac własnie osoby podobne do "nas"., które nas zrozumieją...nie będą patrzec jak na idiotów...osobiscie tez mam stracha ale z drugiej strony przeciez mnie zrozumiesz jak na spotkaniu zaczne sie jąkać i trząś..;)...ja już tak nie chce żyć...przecież można sobie pomoc nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
ciemno-wlosa Re: KATOWICE 06.09.07, 10:12 Mi to by sie marzylo najbardziej takie spotkanko z wszystkimi ludzmi z tego forum...Na bank bym sie denerwowala, ale cholernie chcialabym was wszystkich poznac i pogadac w realu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczyniok Re: KATOWICE 06.09.07, 11:26 no to całkiem niedaleko mnie,Pszczyna też jest ładna szczególnie jesienny park-też chętnie spotkałbym się z jakąś pokrewną duszą mającą podobne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 06.09.07, 21:29 ...napisze jedno...szacunek dla Was paru osób które sie odważyły i są chetne żeby sie poznac:)...mam nadzieje, że nastąpi to niedlugo:)...ludzie nie rezygnujcie.....prosze...... Odpowiedz Link Zgłoś
1oolatsamotnosci Re: KATOWICE 06.09.07, 23:34 Trudno fobikowi(społecznemu) mówić o spotkaniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 07.09.07, 00:05 Też z Katowic ale hmmm... na spotkanie raczej nie wpadne. Zdaje sie że są tu osoby dużo starsze no i to tak by dziwnie było. No ale gratuluje pomysłu, mam nadzieję że wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: KATOWICE 07.09.07, 00:39 senek_19 napisał: Zdaje sie że są tu > osoby dużo starsze no i to tak by dziwnie było. dla fobika kazda wymowka jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_iskierka Re: KATOWICE 07.09.07, 07:26 senek_19 napisał: > Zdaje sie że są tu > osoby dużo starsze no i to tak by dziwnie było. Ja się z kolei obawiam że są dużo młodsze, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pszczyniok Re: KATOWICE 07.09.07, 09:33 ja mam 38lat,też singiel, ale czy to ważne kto ile ma lat przecież łączy nas to samo czyli to czego nikt nie rozumie,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 07.09.07, 10:42 ...j/w....wiek nie ma nic do tego więc nie szukajcie wymówek....tym bardziej rózne srodowiska i doswiadczenia zyciowe moga być pomocne... Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 07.09.07, 19:11 Jak różnica wieku wynosi 5 lat to faktycznie nie ma to znaczenia, ale jak już 10 albo 20 to nawet nieswojo poczuje się zdrowa osoba. Rozumiem, że zdanie młodszych może być równie cenne jak starszych, ale poza 'fobiją' takie osoby mają całkowicie inne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 08.09.07, 17:22 ...to propozycja dla tych ktorzy chca sie spotkac i pogadac o fobii...jakie maja doswiadczenia z nią a nie inne zyciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczyniok Re: KATOWICE 09.09.07, 18:39 coś mi się zdaje-free.agness,że Twój pomysł spalił na panewce Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: KATOWICE 09.09.07, 23:22 po prostu nie chca Cie zabrac i kontaktuja sie przez maila Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 10.09.07, 14:22 ha ha ha..niezłe...nie ma co marudzic tylko trzeba podziałac :)..jak widisz pare osob spotkac sie chce....wiec moze podajcie ludzie jakies namiary...mail....gg..?...spotkac sie mozna....macie zamiar zawsze sie poddawac i uzalac nad soba nawet z tematem o spotkaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: KATOWICE 10.09.07, 20:28 Ja cały czas chętnie się spotkam. fawela@gazeta.pl / gg 10948502 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczyniok Re: KATOWICE 11.09.07, 19:09 gdyby ktoś do mnie chciał kliknąć to;nikodem03@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pszczyniok Re: KATOWICE 11.09.07, 19:09 gdyby ktoś do mnie chciał kliknąć to;nikodem03@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minona Re: KATOWICE 12.09.07, 21:21 Dawno tu nie zaglądałam, a tu proszę - Katowice się chciały skrzyknąć :))) Jakby co, to zasadniczo piszę się na spotkanie. Jestem jeszcze na lekach i w trakcie terapii, więc dziki tłum fobików mi nistraszny. ;))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 13.09.07, 16:31 witam wszystkich:)...miałam małe problemiki z kompem ale wrócilam;)...dziekuje za maile....napewno juz dzisiaj sie do Was odezwę:).....jesli ktos jeszcze sie odważy...piszcie...jakoś uda nam sie wkoncu zaplanowac cos pomału.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: KATOWICE 12.09.07, 21:58 Tez bym sie pisał na spotkanie tylko ze mam troche daleko bo z kieleckiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 13.09.07, 16:39 ...hmm....a nie masz jakiegos transportu ?....może da sie cos wymyslić:)..... Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 13.09.07, 23:11 hej! też chętnie poznam podobnych sobie dziwaków...jestem z okolic i można na mnie liczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 13.09.07, 23:13 jakby co, to walcie do mnie na gazetowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 18.09.07, 11:48 ..to co ludziska......pogoda sie poprawiła......kiedy by wam tak pasowalo na chwile sie spotkac:)....widze ze odpowiedzi były ale jakos brak checi dalszych......;>....moze koniec września...początek października:)......KAtowice centrum..moga byc tez okolice.....może w Parku Chorzowskim:).....jakieś propozycje...wiem ze łatwo nie bedzie...nie znamy sie...ale jak sie spotkamy napewno jakos sie rozmowa rozkręci....wkońcu rozumiemy sie co przezywamy:] Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: KATOWICE 18.09.07, 20:15 Ja proponuję najbliższą albo następną sobotę o 16.30. pod Pomnikiem Powstańców Śląskich w Katowicach. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
free.agness Re: KATOWICE 25.09.07, 14:06 ....rany ile tu reklam zanim cokolwiek sie napisze;/...ojj ludzie entuzjazm to Wy macie OGROMNY;]...widze,że fawera dała propozycje....szkoda ze mnie nie było...ale moze przyszły weekend:>....kto byłby za...?no na chwile mozna sie spotkac i pogadac....wczesniej pare osob było chetnych..wiec moze czas ruszyc sie... Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 30.09.07, 01:45 dobra Hanysy...spotykamy się w najbliższą sobotę tj. 6 października...teraz, wystarczy ustalić miejsce (sam bym to zrobił ale za bardzo nie znam miasta, bo siedze ciągle kurwa w domu) i godzinę...jeśli chodzi o mnie to dynda mi czy będzie to centrum, park, czy dworcowy kibel, trzeba się w końcu jego mać ruszyć...czekam na jakąkolwiek odpowiedź do wtorku...jak do tego czasu będzie cisza, to będe czekał dalej PS. ruszać dupska! Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 30.09.07, 11:50 Przebłysk odwagi xD Będzie 6 października, pomnik Powstańców Śląskich godzina 14.00 i 0 sekund. Fakt że raczej nie przyjdę, ale musiałem to napisać widząc wasze niezdecydowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 30.09.07, 20:09 Zmieniam zdanie - przyjdę na to spotkanie. OSTATECZNY termin 6 października 2007 pod pomnikiem Powstańców Śląskich. Nie oszukujmy się, można by tak zwlekać w nieskończoność dlatego ustalam konkretny termin... Jeżeli nie będzie protestów to zostaje godzina 14.00. Muszę się w końcu przekonać czy chwyta mnie fobia społeczna czy mi się zdaje więc tam przyjdę, zobaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: KATOWICE 03.10.07, 16:17 Czy ustaliliśmy ostateczną godzinę spotkania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 03.10.07, 16:59 Jeszcze nie jest ostatecznie ustalona godzina. Widze tłum chętnych... Wpisujcie się kto ma ochotę przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 03.10.07, 19:14 Wydaje mi się, że godz, 16 będzie najodpowiednieszja. Tylko taka sprawa, w tym czasie w Spodku jest Rawa Blues, więc wokół pomnika mogą kręcić się jacyś normalni ludzie ;) Więc jak my się właściwie poznamy? Ja proponuję, że przyjdę z wiadrem więc jak zobaczycia kogoś takiego, to będę ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: KATOWICE 03.10.07, 20:34 Nie wiem czy zdobędę się na przyjście z wiadrem;), ale godz. 16.0 jak najbardziej mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 05.10.07, 16:52 3 osoby tylko? Ktoś zrezygnuje i będzie 2... Może przeszkadza ten Rawa Blues? Pogoda też deszczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fawela Re: KATOWICE 05.10.07, 22:57 Niestety z mojej strony muszę sprawę przełożyć.Wiem,że wyglada to tak jakbym w ostatniej chwili wymiękła, ale naprawdę nie mogę. Proponuję następny tydzień o tej samej porze. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 05.10.07, 23:25 Jak wchodziłem na forum, to czułem, że będzie coś nie tak...no i proszę...ale z drugiej strony może to i dobrze, bo przez ten tydzień przybędzie może jeszcze jakiś chętny (wyobraźcie sobie ilu chętnych będzie na spotkanie za miesiąc albo jeszcze lepiej, za rok)...no i jeszcze jedna śmieszna sprawa bo za tydzień, to moje przybycie nie jest pewne, ale się jeszcze zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
senek_19 Re: KATOWICE 14.10.07, 17:29 I co... miało się zgłosić więcej osób a tu lipa... temat upadł. Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 06.11.07, 23:10 a podbije, może znowu zjawi się ktoś chętny Odpowiedz Link Zgłoś
riz.story Re: KATOWICE 08.11.07, 16:51 fawela, napisz kieby byś miała czas na spotkanie no i czy numer gg który tu podałaś jest ciągle aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś