bocian20 04.07.05, 17:14 gdzie w ostrowie zrobić i za ile ,jak długo czeka się za wynikami czy jest w ostrowie możliwość zbadania spermy i to samo pytanie gdzie i za ile i jaki długi czas oczekiwania za wynikiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: badania na niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:53 W Ostrowie na ul. Głogowskiej w przychodni, w recepcji uzyskasz info. W Krotoszynie ul. Kościuszki 10 w "Kro- Med", polecam gorąco androloga dr Banaszewskiego (z Poznania). Po 1,5 roku leczenia niepłodności meskiej przyszedł cud - jestem w 7 tyg. ciaży, wiec warto...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bocian20 Re: badania na niepłodność 06.07.05, 22:07 dziękuję,ale jestem ciekawa jakie te badania trzeba zrobić i ile czeka się na wyniki możesz napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: badania na niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:44 Generalnie, jesli chodzi o Ostrów i Krotoszyn, w dniu oddania nasienia do badania, czas upłynnienia wynosi 30 min - 1 godź. Wynik dostaniesz podczas tej wizyty lub następnego dnia. Jeśli chodzi o b. zaawansowane badanie nasienia - polecam gorąco Poznań, robią tam odrazu antybiogram - trwa to dłuzej w zależności co wykryją w nasieniu. Tak jak wspomniałam w poprzednim poscie, proponuję dla Twojego faceta naprawdę dobrego androloga, który jest z Poznania, a przyjmuje w Krotoszynie dr Banaszewskiego!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian20 Re: badania na niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:14 jeszcze raz serdeczne dzięki skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś