chantal10 19.01.07, 21:15 Oj się działo w nocy. Nam zerwało kilka dachowek z dachu, a Wy policzyliście szkody? Złamane drzewa to oczywiscie norma :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lindaaa Re: Wichura 19.01.07, 22:04 Ja tą wichurę przespałam ;) Mieszkam w bloku więc większych strat nie zanotowaliśmy, ale koleżance z garażu dach zerwało. Poza tym dużo osób, które pracują w Kaliszu - miało dzisiaj wolne, bo od rana prądu tam nie było ;) Niektórzy już od wczorajszego wieczoru nie mieli, a u nas nie było przez dosłownie 3 sekundy. Ty Chantal w Skalmierzycach też chyba miałaś z tym problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wichura 20.01.07, 00:49 Z tego co mi wiadomo w Skalmierzycach był problem z prądem, ale ja mieszkam w Ostrowie (zawiła sprawa:)) i na ulicy prądu nie było, a w domu był :-) Co się z Tobą działo, dawno Cię tu chyba nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: Wichura 20.01.07, 13:15 w moim wroclawskim mieszkanku-co dziwne-oderwalo pare kafelek w lazience! Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Wichura 20.01.07, 14:44 Zapracowana jestem ostatnio ;) Potrzebowałam trochę czasu, by wejśc w odpowiedni rytm; przez pierwszych kilka tygodni jedyne o czym marzyłam po powrocie do domu to było łóżko ;) Ale już jest dobrze, wszystko się wyregulowało, będę tu częściej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixi84 Re: Wichura 20.01.07, 15:34 Ja mieszkam w bloku na 4 pietrze i pape zerwało a co za tym idzie w duzym pokoju woda sie lała z sufitu ale dzis od rana panowie robili i mam nadzieje ze szybko woada sie wykapie Odbierzemy odszkodowanie i zapomnimy o tej sprawie :( Odpowiedz Link Zgłoś