shancrys 05.02.08, 18:59 Miejsce niepowtarzalne, super zabawa - jak Wam się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 08.02.08, 11:52 Jestem daleko od Krotka, opowiedz cos więcej o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 11.03.08, 08:39 swietny wystroj, dosc mila obsluga.. ale fatalna muzyka, zdecydowanie jest zle dobrana do stylistyki klubu! a i jeszcze jedno uwazam ze w klubie powinna obowiazywac wieksza selekcja.. bo jeszcze dwa miesiace i kulturalni ludzie przestana odwiedzac ten klub, zniesmaczeni widokiem pijanych i nacpanych imprezowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 11.03.08, 19:26 A ile kasują za wjazd? Jaka jest średnia wieku? (mogę obawiać się zadresienia parkietu?) Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 12.03.08, 09:31 wstep platny jest tylko w sobote 15 zl.. w pozostale dni jest darmowy.. srednia wieku ok 22 lat a co do zadresienia to moze nie koniecznie ale "zacwaniaczenie" wystepuje zdecydowanie:/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 12.03.08, 20:57 Cena do połknięcia, chociaż mało to nie jest. Czy poza piwem coś tam podają? Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 13.03.08, 13:06 tak na cale szczescie wybor nie jest najmniejszy, choc wyszukanych drinkow nie mozna sie spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 13.03.08, 16:59 A w tygodniu to działa? (nudzę i marudzę, prawda?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 14.03.08, 08:45 działa, działa:) jeśli masz ochotę zobaczyć zdjęcia to zapraszam na www.browarclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 26.03.08, 08:31 sporadycznie... nie zawsze mam czas na takie wyjscia ale mysle, ze warto zobaczyc klub chociaz z ciekawosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 26.03.08, 21:19 No tak, to normalne. Jak po świętach? U nas zima. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia88 Re: Browar Club - dyskoteka 07.04.08, 14:47 oj dawno mnie nie było ale już nadrabiam:) po świętach strasznie ciężko wrócić do formy:P jednak nadmiar słodyczy mi nie służy:[ Na całe szczęście zima się już kończy i na niebie pojawia się coraz więcej przebłysków słońca.. miejmy nadzieję że tak pozostanie:D pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Browar Club - dyskoteka 08.04.08, 10:58 Cześć. Powoli zaczyna mnie irytować ta szachownica pogodowa, sam nie wiem jak się ubierać. Bez parasola nie wychodzę, bo przecież potrafi na raz świecić słońce i lać deszcz. Mam ochotę na lżejsze ciuchy, ale z tym jeszcze poczekamy. Za oknem pada, jem ze słoika sałatkę z zielonych pomidorów i czekam na słońce. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś