Dodaj do ulubionych

długość trwania IPZ

11.05.11, 15:09
Witam Pana serdecznie. Chiałabym dowiedzieć się, jak to jest z IPZ u mnie. W mojej piramidce w IPZ jest 4/13 i szczerze mówiąc..już mam dosyć smile Ciągle pojawiają się jakieś nowe znajomości, które trwają tylko chwilę, w zasadzie nie dochodzi do niczego zobowiązującego. A ja mam już dość samtoności..Jak długo to będzie jeszcze trwało? Czy coś się zmieni, kiedy za rok wejdę w cykl produktywny o wibracji 6? Jak to w ogóle będzie z tym moim życiem uczuciowym? Ja sama jakoś tak intuicyjnie czuję, że takiego stałego partnera na życie spotkam po 35 rż...Bardzo Pana proszę o interpretację, moja data urodzenia 15.07.1984
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • aska844 Re: długość trwania IPZ 11.05.11, 15:39
      Dodam jeszcze ilość liter z wibracji imiennych:
      A-7, C-1, D-1, E-1, G-1, J-1, K-1, Ł-1, M-2, N-2, O-3, R-1, S-1, T-2, Y-2, Z-1
    • janus50 Re: długość trwania IPZ 20.05.11, 17:01
      Witaj
      Generalnie 4/13 zwykle przynosi dość duże problemy w realizacji, wszystko przychodzi z trudnością, powoli, okupione żmudnym wysiłkiem, jednak mimo wszystko okoliczności zewnętrzne, choć niełatwe, zazwyczaj wykazują małe tendencje do zmienności.
      Piszesz o pierwszym PZ pytając kiedy się zakończy, zakończy się on w twoim 27 roku życia, PZ zmieniają się zawsze na przełomie 9 i 1 roku własnego. Zdaje się jednak, że chodziło tobie o cykl. Cykle zmieniają się zawsze w roku 1. Czas uśredniony to 28 rok życia i 56 rok życia. Dokładny czas przejścia jest uzależniony od wibracji urodzeniowej, np. dla czwórki jest to 24 i 60 rok życia.
      Co do życia uczuciowego, to wkrótce wchodzisz w drugi szczyt 1 i drugi cykl 6 co jest układem dość korzystnym i myślę że zbudowanie trwałego związku może mieć miejsce jeszcze wcześniej.
      Co do braku trwałości relacji osobistych. Możliwe, że twoje wibracje wlasne, których wartość wynosi 8-6-5, mogą tobie w tym nieco przeszkadzać. Po pierwsze sprzeczność pomiędzy szóstką a piątką, a po drugie sama piątka, która może przynosić właśnie problemy z ustabilizowaniem związków, budowaniem trwałych relacji.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka