Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY

07.07.12, 00:03
PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY DATY 04.06.1986R. CO MNIE CZEKA W PRZYSZŁOŚCI??? CZY SKOŃCZĘ STUDIA I ZAŁOŻĘ RODZINĘ??? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ. PAULINA. WIBRACJA IMIENIA I NAZWISKA 9.
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • kruczek86 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 19.07.12, 00:33
      witamsmile
      proszę ponownie o interpretacje mojej daty narodzinsmile
      pozdrawiamsmile
    • janus50 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 21.07.12, 17:04
      Witaj
      kruczek86 napisał(a):

> PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY DATY 04.06.1986R. CO MNIE CZEKA W PRZYSZŁOŚCI??
      > ? CZY SKOŃCZĘ STUDIA I ZAŁOŻĘ RODZINĘ??? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ.

Ze studiami raczej nie powinno być problemu. Jesteś urodzeniową siódemką, która obdarza logicznym i analitycznym umysłem i talentem do pozyskiwania wiedzy. Ponadto z dnia urodzenia 4, co wskazuje na wytrwałość, dyscyplinę, dokładność, determinację, upór. Masz także w pierwszych dwóch białych szczytach jedynki, które będą oddziaływać do 38 roku życia i wskazują na konieczność podejmowania samodzielnych decyzji i wchodzenia w rolę lidera, nadającego ton i wskazującego kierunek. To rysuje osobę ambitną i potrafiącą dotrzeć do wytyczonego sobie celu.
      Jednocześnie silnie zaznaczone jest dążenie do realizowania się w rodzinie, pragnienie budowania zgodnego i szczęśliwego związku, tworzenia stabilnych struktur dla siebie i swoich bliskich. Uważam, że będziesz w stanie to zrealizować.
      Nieco zaburzają ten obraz dwójki w czarnych szczytach, które mogą przynosić brak wiary we własne siły, zaniżanie wartości własnej, nadwrażliwość, problemy z podejmowaniem decyzji.
      Wibracje imienne mają nas wspomagać w realizowaniu naszej drogi życia z daty urodzenia. Niestety, kiedy nie są korzystne, mogą odczuwalnie utrudniać pokonywanie zakrętów życiowych i realizowanie naszych pragnień. Dlatego warto wiedzieć jaką mają one wartość, jaka jest zawartość liter.

PAULINA. WI
      > BRACJA IMIENIA I NAZWISKA 9.

To niestety nie mówi wiele, nie wiem co brałaś pod uwagę. Czy uwzględniłaś wszystkie posiadane imiona, również to z bierzmowania? Sama dziewiątka także nie daje odpowiedzi.
      Bo mogą być to wibracje bardzo korzystne np. 1-8-9, a mogą być też bardzo trudne np. 2-7-9.
      Niezbędne jest podanie zawartości liter występujących we wszystkich posiadanych imionach, również z bierzmowania oraz nazwisku.
      Najlepiej na zasadzie np. A - 6razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.

Pozdrawiam

> POZDRAWIAM
      • kruczek86 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 24.07.12, 03:45
        Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź smile Pański portret numerologiczny mojej osoby był całkiem trafny i ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Jeśli chodzi o wibrację imienia i nazwiska to nie uwzględniłam swojego imienia z bierzmowania. Litery zawarte w moim imieniu i nazwisku (razem z imieniem z bierzmowania) są następujące:
        P-1, A-4, U-2, L-1, I-2, N-1, M-1, R-2, K-2
        Chciałabym również zapytać o to, jak będzie przebiegała moja relacja z siostrą i co numerologia mówi o niej. Jej data urodzenia to 16.08.1995, litery z pełnego imienia i nazwiska to:
        I-1, Ż-1, K-2, A-5, H-1, N-2, U-1, E-3, T-1, L-1, M-1, R-2

Pozdrawiam,
        Paula
        • janus50 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 26.08.12, 16:32
          Witaj ponownie
          kruczek86 napisał(a):

> Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź smile Pański portret numerologiczny moje
          > j osoby był całkiem trafny i ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Jeśli
          > chodzi o wibrację imienia i nazwiska to nie uwzględniłam swojego imienia z bier
          > zmowania. Litery zawarte w moim imieniu i nazwisku (razem z imieniem z bierzmow
          > ania) są następujące:
          > P-1, A-4, U-2, L-1, I-2, N-1, M-1, R-2, K-2

Twoje wibracje imienne mają wartość 1-5/14-6 i nie są to korzystne wibracje. Zawierają w sobie sprzeczność pomiędzy piątką a szóstką, które posiadają totalnie odmienne aspekty, ponadto piątka w aspekcie zewnętrznym może przyciągać partnerów, którzy nie są zainteresowani trwałym związkiem albo też nie chcą lub nie mogą związku uprawomocnić z uwagi na np. okoliczności niezależne od nich.
          Ponadto brak jest tobie wibracji dwa w zawartości, czyli nie masz w swoich imionach i nazwisku liter, które wyrażają wibrację dwa - B i T. Może to dawać jakieś utrudnienia w sferze za którą odpowiada dwójka, czyli partnerstwo i współpraca. Może być problem w budowaniu harmonijnych relacji z innymi osobami.
          Brak jest tobie także wibracji sześć, są to litery F, O oraz X, może to dawać jakieś utrudnienia lub obciążenia w sferze rodziny, może się także przenosić na problem w budowaniu stabilnych relacji osobistych.
          Brak jest tobie również wibracji 8 - litery H, Q oraz Z. Ósemka zawiaduje sferą finansów i pomnażania, tutaj mogą się więc pojawić utrudnienia.

> Chciałabym również zapytać o to, jak będzie przebiegała moja relacja z siostrą
          > i co numerologia mówi o niej. Jej data urodzenia to 16.08.1995, litery z pełneg
          > o imienia i nazwiska to:
          > I-1, Ż-1, K-2, A-5, H-1, N-2, U-1, E-3, T-1, L-1, M-1, R-2

Twoja siostra jest urodzeniową szóstką, która w założeniu dąży do budowania domu rodzinnego i stabilnych relacji osobistych. Z tobą jako urodzeniową siódemką, wzajemne relacje na poziomie wibracji urodzeniowych są neutralne, czyli w gruncie rzeczy brak wspólnego mianownika. Nie jest to jednak układ konfliktowy. Wibracja urodzeniowa to tylko jeden z ważnych elementów w jakości relacji dwóch osób. Bardzo ważne są także pozostałe elementy, jak cykle, dzień urodzenia, wibracje imienne. Tutaj jest zdecydowanie lepiej bo ona jest urodzona dnia o wibracji 7/16 więc harmonijnie z twoją urodzeniową siódemką. Twój dzień urodzenia 4 jest z kolei harmonijny z jej urodzeniową szóstką. Także pierwszy cykl 6, w którym aktualnie przebywasz, jest harmonijny z jej urodzeniową szóstką. Tak więc płaszczyzna porozumienia jest całkiem spora, choć mogą się pojawiać zgrzyty.
          Jej wibracje imienne mają wartość 5-3-8 i tutaj mamy kolejny wspólny mianownik, jakim są piątki w waszych wibracjach imiennych. 5-3-8 to bardzo energetyczny układ, jednak nie jest korzystny i jest także sprzeczny z jej urodzeniową szóstką. Brak jest jej wibracji 6 i 7 w zawartości imion i nazwiska, więc urodzeniowa szóstka może się realizować niekorzystnie i przynosić negatywy szóstki, np. chęć dominowania nad bliskimi. Co może być zarzewiem konfliktu pomiędzy wami.
          Reasumując, zarówno twoje jak i siostry wibracje imienne powinny być skorygowane. Uzupełnienie brakujących wibracji jest równie istotne.
          Pozdrawiam

>
          > Pozdrawiam,
          > Paula
    • kruczek86 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 29.07.12, 13:34
      witamsmile jeszcze raz prosze o analize podanych dat urodzenia smilepozdrawiamsmile paula
      • kruczek86 Re: PROSZĘ O PORTRET NUMEROLOGICZNY 23.08.12, 21:58
        chyba będę musiała uzbroić się w cierpliwość z tą odpowiedzią wink tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka