Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację

15.07.12, 18:46
Witam Panie Januszu
Mam takie pytanko jestem urodzona 05.10.1970 jestem mężatką (mąż 26.02.1969) ale nie układa nam się za dobrze od kilku lat znam się z pewnym mężczyzną ur 22.06.1971 jesteśmy znajomymi ale ja często myślę o nim i te mysli mnie dręczą nie potrafię tego wytłumaczyć jaka siła pcha mnie w jego stronę. On też ma rodzinę. Ja staram się odganiać te myśli ale to jest często silniejsze. Czasem chciałabym choć na trochę go zobaczyć. Wyjechałam nawet na kilka tygodni i myślałam że będąc daleko zapomnę choć trochę o nim a tam okazało się, że spotkałam kobietę, która była do niego podobna jakby byłą jego siostrą ten jej uśmiech rysy twarzy i nie dało się czasem zastanawiam się jak to interpretować.
Pozdrawiam serdecznie
Joanna
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację 29.07.12, 12:32
      Witaj
      gragra5 napisał(a):

> Witam Panie Januszu
      > Mam takie pytanko jestem urodzona 05.10.1970 jestem mężatką (mąż 26.02.1969) al
      > e nie układa nam się za dobrze od kilku lat znam się z pewnym mężczyzną ur 22.0
      > 6.1971 jesteśmy znajomymi ale ja często myślę o nim i te mysli mnie dręczą nie
      > potrafię tego wytłumaczyć jaka siła pcha mnie w jego stronę. On też ma rodzinę.
      > Ja staram się odganiać te myśli ale to jest często silniejsze. Czasem chciałab
      > ym choć na trochę go zobaczyć. Wyjechałam nawet na kilka tygodni i myślałam że
      > będąc daleko zapomnę choć trochę o nim a tam okazało się, że spotkałam kobietę,
      > która była do niego podobna jakby byłą jego siostrą ten jej uśmiech rysy twarz
      > y i nie dało się czasem zastanawiam się jak to interpretować.

Jesteś urodzeniową piątką i aktualnie w drugim cyklu 5, tak więc aspekty wibracji pięć są silnie zaznaczone w twoim życiu. Mogą one przynosić niechęć do ograniczeń, nakazów, zakazów, zobowiązań, odpowiedzialności. Piątka pragnie zmian i pragnie poznawać wszystko czego do tej pory nie poznała, jej charakter dobrze oddają słowa: ważne są tylko te chwile, których jeszcze nie znamy....
      Twój małżonek jest urodzeniową ósemką w cyklu osiem, tak więc dąży do stabilności i kontroli, może to oczywiście przynosić napięcia...
      Mężczyzna o którym piszesz, jest urodzeniową jedynką i jest aktualnie pod działaniem czarnego szczytu 5, a piątki przyciągają się w sposób magnetyczny wręcz, tworząc dziwną, trudną do wytłumaczenia nić, łączącą dwie osoby. Czasem jest to układ wręcz narkotyczny.
      Jest on jednak aktualnie w drugim cyklu 4/22 i szczycie 4, które z kolei nie są zgodne z twoimi piątkami, stąd szanse na stworzenie trwałego związku nie są najlepsze.
      Zadziwiające jest także to, że twój mąż i opisany mężczyzna to, przynajmniej z dat urodzenia, osoby podobne do siebie.
      Możliwe, że języczkiem u wagi są wibracje imienne was trojga i tam właśnie tkwi istota problemu.
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam serdecznie
      > Joanna
      • gragra5 Re: Prośba o interpretację 07.08.12, 12:17
        Witam
        Dziękuje za odpowiedź. Mam jeszcze pytanko czy z daty urodzenia dwóch osób można wyczytać czy będą ze sobą do końca czy się rozejdą lub wejdą w nowe związki?
        Chodzi mi o męża Tomka 26.02.1969 czy jest on dla mnie docelowym partnerem czy za jakiś czas się to zmieni czy nasze życie jak się słyszy jest w naszych rękach tak do końca czy czasem jest coś co nas wiąże i nie można się z tego wyrwać nawet jeśli byśmy chcieli?
        I czy w dalszej przyszłości Jak Marek 22.06.1971 wyjdzie ze swoich "4" jest możliwe między nami stworzenie związku czy raczej dalsze nasze cyferki nie są zgodne?
        Pozdrawiam
        Grażka
        • janus50 Re: Prośba o interpretację 19.08.12, 12:03
          Witaj ponownie
          gragra5 napisał(a):

> Witam
          > Dziękuje za odpowiedź. Mam jeszcze pytanko czy z daty urodzenia dwóch osób możn
          > a wyczytać czy będą ze sobą do końca czy się rozejdą lub wejdą w nowe związki?

Można odczytać pewne preferencje, możliwości, nigdy jednak nie jest tak, że jakieś wydarzenie jest zdefiniowane w sposób ostateczny i nieodwołalny. Z numerologicznego punktu widzenia bliżej jest tobie do twojego małżonka niż do drugiego mężczyzny.
          Jesteś urodzeniową piątką w cyklu pięć, który potrwa do 59 roku życia. Czujesz więc nieprzerwaną potrzebę zmian i poznawania, ekscytuje ciebie wszystko co nowe a nudzi wszystko co rutynowe, schematyczne. W gruncie rzeczy sama inspirujesz zmiany i czekasz na nie. Dlatego niepokój i ciekawość co będzie, jakie są alternatywy.
          Pozdrawiam

> Chodzi mi o męża Tomka 26.02.1969 czy jest on dla mnie docelowym partnerem czy
          > za jakiś czas się to zmieni czy nasze życie jak się słyszy jest w naszych ręka
          > ch tak do końca czy czasem jest coś co nas wiąże i nie można się z tego wyrwać
          > nawet jeśli byśmy chcieli?
          > I czy w dalszej przyszłości Jak Marek 22.06.1971 wyjdzie ze swoich "4" jest moż
          > liwe między nami stworzenie związku czy raczej dalsze nasze cyferki nie są zgod
          > ne?
          > Pozdrawiam
          > Grażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka