Dodaj do ulubionych

Prośba o literaturę

05.02.13, 17:22
Proszę mi poradzić, z której książki mogłabym pouczyć się o wibracjach, zwłaszcza imiennych i czy imienne współgrają z urodzeniowymi. Nie znalazłam niczego ciekawego w księgarni a nie chcę wtopić pieniędzy w niepotrzebną, nieuzyteczną lekturę. Zależy mi bardzo, aby mądrze pokierować moim dzieckiem, które ma chyba nieciekawy ogólnie wykres.
Mogę go tu przy okazji wyrysować:
3
3

3 9
3 9 9

Dziecko jest numerologiczną trójką.
Z imienia i nazwiska zaś 2(11) - 9 - 2(11) [całość, spółgłoski, samogłoski]
Czy to korzystne wibracje?
Wszystkie litery:
R-3
M-2
K-2
S-2
L-1
Z-1
F-1
D-1
N-1
W-1
O-3
Y-2
I-2
E-1
A-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o literaturę 24.02.13, 12:32
      Witaj
      charlotte-york napisała:

> Proszę mi poradzić, z której książki mogłabym pouczyć się o wibracjach, zwłaszc
      > za imiennych i czy imienne współgrają z urodzeniowymi. Nie znalazłam niczego ci
      > ekawego w księgarni a nie chcę wtopić pieniędzy w niepotrzebną, nieuzyteczną le
      > kturę. Zależy mi bardzo, aby mądrze pokierować moim dzieckiem, które ma chyba n
      > ieciekawy ogólnie wykres.

Trudno jest mi coś konkretnego polecić, ponieważ ja dotąd nie napotkałem książki, która by w sposób klarowny opisywała zależności pomiędzy wibracjami imiennymi a drogą życia z daty urodzenia.
      W każdym razie, z dostępnych w języku polskim książek, można polecić podręcznik autorstwa Pani Nataszy Czarmińskiej. Najlepsze podręczniki to te wydane w USA, tam właśnie narodziła się współczesna numerologia. Z autorów amerykańskich mogę polecić - Florence Campbell, Juno Jordan, Kevina Avery, Mathew Goodwina. Te książki nie są dostępne w języku polskim.
      W każdej książce znajdziesz wskazówki jak oceniać wibracje we wzajemnych relacjach, które są harmonijne, a które nie. Które dają siłę przebicia, a które wrażliwość. W oparciu o to należy dokonywać interpretacji, jednak trzeba się tego po prostu nauczyć poprzez ćwiczenia.

> Mogę go tu przy okazji wyrysować:
      > 3
      > 3
      >
      > 3 9
      > 3 9 9
      > ___________________________
      > 30 9 2007
      > 6 0
      > 6

Samo wyliczenie jest prawidłowe, jednak zapis nie jest prawidłowy. Na linii bazowej zapisujemy zawsze w kolejności miesiąc - dzień - rok. Tak więc cykle układają się na 9 - 3 - 3.
      Droga życia typowo artystyczna. Wskazująca na dużą wrażliwość i talenty kreatywne.
      Pewnym problemem są czarne szczyty 6, które mogą odczuwalnie osłabiać uzdolnienia twórcze, czarne szczyty może jednak zwalczać, poprzez odpowiednie nastawienie i pracę z dzieckiem. Generalnie droga życia dość miękka, mało zindywidualizowana, mało siły przebicia. Dla takiej drogi życia niezbędne są silne, mocno zindywidualizowane wibracje imienne.

>
      > Dziecko jest numerologiczną trójką.
      > Z imienia i nazwiska zaś 2(11) - 9 - 2(11) [całość, spółgłoski, samogło
      > ski]
      > Czy to korzystne wibracje?

Takie wibracje są bardzo szlachetne, jednak są to wibracje oddania, rezygnacji z osobistych celów, akceptowania pozycji osoby podległej i zależnej. Są trudne i zdecydowanie za słabe to drogi życia.
      Szczególnie, że brak jest w zawartości liter wibracji 2 (litery B i T), co może niekorzystnie rzutować na sferę partnerstwa i współpracy a w kontekście wibracji 2-9-2 przynosić może lękliwość, płaczliwość, przewrażliwienie, brak siły przebicia, zaniżanie wartosci własnej, problemy z podejmowaniem decyzji.
      Takie wibracje zdecydowanie nadają się do zmiany.

Pozdrawiam

> Wszystkie litery:
      > R-3
      > M-2
      > K-2
      > S-2
      > L-1
      > Z-1
      > F-1
      > D-1
      > N-1
      > W-1
      > O-3
      > Y-2
      > I-2
      > E-1
      > A-1
      • janus50 Re: errata 24.02.13, 12:35
        janus50 napisał:

> Samo wyliczenie jest prawidłowe, jednak zapis nie jest prawidłowy. Na linii baz
        > owej zapisujemy zawsze w kolejności miesiąc - dzień - rok. Tak więc cykle układ
        > ają się na 9 - 3 - 3.

Oczywiście powinno być 9 - 3 - 9!
        Tak to jest gdy pisze się jedno zdanie a w myślach układa już kolejne zdania.... smile

• charlotte-york Re: errata 25.02.13, 19:10
          O dziękuję! To chyba jest lepiej w takim ułożeniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka