08.01.14, 02:13
Witaj Janusz

Mam pytanie czy dobry czas jest na wyjazd , to znaczy tygodniowy wypoczynek dla mnie w lutym?
Rezerwację dokonałam w dniu 7.01.2014 i teraz tak sobie rozmyślam czy dobrze zrobiłam, obecnie Wenus jest w retrogradacji(to chyba nie najlepszy czas na taki zakup) .
Urodziłam się 24.03.1961,a więc jestem w roku osobistym 7 i w lutym będę w miesiącu osobistym 9,a w dniu wyjazdu w dniu osobistym 7.Dodatkowo Merkury w lutym będzie w retrogradacji.Wiem ,że siódemka lubi podróże , ale ta dziewiątka trochę mnie przeraża.
Jestem ciekawa jak Ty to widzisz, czy to jest dobra pora dla mnie na wypoczynek. Muszę przyznać , że kilka razy zwróciłam się z prośbą o poradę do Ciebie i wszystkie trafnie zdiagnozowałeś smile
Jeśli można to poproszę o kilka słów.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba 08.01.14, 13:24
      Witaj
      porucznikowa napisała:

> Witaj Janusz
      >
      > Mam pytanie czy dobry czas jest na wyjazd , to znaczy tygodniowy wypoczynek dla
      > mnie w lutym?
      > Rezerwację dokonałam w dniu 7.01.2014 i teraz tak sobie rozmyślam czy dobrze zr
      > obiłam, obecnie Wenus jest w retrogradacji(to chyba nie najlepszy czas na taki
      > zakup) .
      > Urodziłam się 24.03.1961,a więc jestem w roku osobistym 7 i w lutym będę w mies
      > iącu osobistym 9,a w dniu wyjazdu w dniu osobistym 7.Dodatkowo Merkury w lutym
      > będzie w retrogradacji.Wiem ,że siódemka lubi podróże , ale ta dziewiątka troc
      > hę mnie przeraża.

Urlop to nie jest długofalowy projekt mający na celu przynieść nam korzyści materialne.
      Dziewiątka to także podróżnik, w końcu należy do świata. Myślę, że spokojnie możesz wyjechać na urlop. Bardziej obawiałbym się piątki, szczególnie w powiązaniu z ósemką, bo to właśnie może przynieść sytuacje nagłe, zaskakujące - np. wypadki, urazy, nieprzewidywalne straty itp.
      Co do Merkurego i Wenus, to tutaj tez mamy odniesienie bardziej biznesowe, więc w urlopie szkodzić nie będą. Niebezpieczne mogą być tranzyty Urana i Marsa, to może przynieść wydarzenia zbieżne z tymi piątkowo - ósemkowymi.
      Układ siódemkowo - dziewiątkowy jak znalazł na leniuchowanie i wydawanie kasy smile.
      Pozdrawiam serdecznie!

> Jestem ciekawa jak Ty to widzisz, czy to jest dobra pora dla mnie na wypoczynek
      > . Muszę przyznać , że kilka razy zwróciłam się z prośbą o poradę do Ciebie i ws
      > zystkie trafnie zdiagnozowałeś smile
      > Jeśli można to poproszę o kilka słów.
      > Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: Prośba 08.01.14, 14:42
        janus50 napisał
        > Urlop to nie jest długofalowy projekt mający na celu przynieść nam korzyści mat
        > erialne.
        > Dziewiątka to także podróżnik, w końcu należy do świata. Myślę, że spokojnie mo
        > żesz wyjechać na urlop. Bardziej obawiałbym się piątki, szczególnie w powiązani
        > u z ósemką, bo to właśnie może przynieść sytuacje nagłe, zaskakujące - np. wypa
        > dki, urazy, nieprzewidywalne straty itp.
        > Co do Merkurego i Wenus, to tutaj tez mamy odniesienie bardziej biznesowe, więc
        > w urlopie szkodzić nie będą. Niebezpieczne mogą być tranzyty Urana i Marsa, to
        > może przynieść wydarzenia zbieżne z tymi piątkowo - ósemkowymi.
        > Układ siódemkowo - dziewiątkowy jak znalazł na leniuchowanie i wydawanie kasy :
        > ).
        > Pozdrawiam serdecznie!

Dziękuję bardzo,kamień z serca mi spadł , a tak na marginesie w tym roku osobistym siedem coś za bardzo wrażliwa zrobiłam się na swoim punkciesmile.

Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas dla mnie i pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka