Dodaj do ulubionych

Wlasna dzialalnosc

21.09.15, 11:36
Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć, czy to prawda, że jeśli mam drogę życia 4 i w czarnych szczytach mam 4, to będę miał problem z zarobieniem pieniędzy? Moja data urodzenia: 12.12.1987. Chciałbym założyć własną działalność, ale siostra mnie nastraszyla, że może z tego nic nie wyjść. Jeśli są szanse na powodzenie, to w którym miesiącu/dniu warto taka działalność założyć? Chciałem to zrobić już we wrześniu, ale wolę się upewnić czy jest wogole po co ryzykować
Obserwuj wątek
    • joan_r Re: Wlasna dzialalnosc 27.09.15, 15:16
      popatrz jeszcze w kosmogramie czy układ planet Ci sprzyja.
      znalazłam taki opis: "Czarny szczyt ?4?

Osoby posiadające czarny szczyt w wibracji ?4? czują ograniczenia, które wynikają z ich małej pewności siebie. Nie są przekonane czy coś dobrze robią, mówią. Szukają więc potwierdzeń w oczach innych ludzi. Nie znajdując go, czują się urażone. Nie potrafią dokonywać wyborów kierując się własnym zdaniem.

Żyją w niepewności, analizując nieustannie wszystkie ?za i przeciw?. Skupiają się na sobie, na tym jak są odbierane przez innych. Chowają w sobie wiele kompleksów. Taka wewnętrzna niepewność i żal powodują, że odczuwają często złość, żal i bezradność. Warto by pracowały nad poczuciem własnej wartości, co zapewni im życie zgodne z własnymi przekonaniami."

Wiesz, że to jest do przepracowania, prawda? Oblicz swoje wibracje z imion i nazwiska jeszcze.
      • piotr-1928 Re: Wlasna dzialalnosc 28.09.15, 08:31
        A pomoglibyscie mi z tą wibracja imienia i nazwiska? Bo niestety nie bardzo się na tym znam. Mój zestaw liter to: A2, C2, D1, E1, F1, H1, I4, J1, L2, M1, N3, O1, P1, T1, W2, Y1. Wpisalem wszystkie litery imion, imienia z bierzmowania i nazwiska
        • janus50 Re: Wlasna dzialalnosc 04.10.15, 21:33
          Witaj ponownie
          piotr-1928 napisał(a):

> A pomoglibyscie mi z tą wibracja imienia i nazwiska? Bo niestety nie bardzo się
          > na tym znam. Mój zestaw liter to: A2, C2, D1, E1, F1, H1, I4, J1, L2, M1, N3,
          > O1, P1, T1, W2, Y1. Wpisalem wszystkie litery imion, imienia z bierzmowania i n
          > azwiska

twoje wibracje imienne mają wartość 2-6-8. Można je określić jako poprawne, choć dla ciebie, jako urodzeniowej czwórki, zdecydowanie zbyt pasywne, zachowawcze. Powinieneś mieć wibracje bardzo dynamiczne, przebojowe, szczególnie, że chcesz rozpocząć własny biznes....
          Pozdrawiam
      • janus50 Re: Wlasna dzialalnosc 04.10.15, 21:13
        Witaj
        joan_r napisała:

> popatrz jeszcze w kosmogramie czy układ planet Ci sprzyja.
        > znalazłam taki opis: "Czarny szczyt ?4?

Opis czarnego szczytu cztery, który wkleiłaś poniżej, to opis czarnego szczytu dwa, zdecydowanie.

Pozdrawiam
        >
        > Osoby posiadające czarny szczyt w wibracji ?4? czują ograniczenia, które wynika
        > ją z ich małej pewności siebie. Nie są przekonane czy coś dobrze robią, mówią.
        > Szukają więc potwierdzeń w oczach innych ludzi. Nie znajdując go, czują się ura
        > żone. Nie potrafią dokonywać wyborów kierując się własnym zdaniem.
        >
        > Żyją w niepewności, analizując nieustannie wszystkie ?za i przeciw?. Skupiają s
        > ię na sobie, na tym jak są odbierane przez innych. Chowają w sobie wiele komple
        > ksów. Taka wewnętrzna niepewność i żal powodują, że odczuwają często złość, żal
        > i bezradność. Warto by pracowały nad poczuciem własnej wartości, co zapewni im
        > życie zgodne z własnymi przekonaniami."
        >
        > Wiesz, że to jest do przepracowania, prawda? Oblicz swoje wibracje z imion i na
        > zwiska jeszcze.
    • janus50 Re: Wlasna dzialalnosc 04.10.15, 21:22
      Witaj
      piotr-1928 napisał(a):

> Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć, czy to prawda, że jeśli mam drogę ż
      > ycia 4 i w czarnych szczytach mam 4, to będę miał problem z zarobieniem pienięd
      > zy? Moja data urodzenia: 12.12.1987. Chciałbym założyć własną działalność, ale
      > siostra mnie nastraszyla, że może z tego nic nie wyjść. Jeśli są szanse na powo
      > dzenie, to w którym miesiącu/dniu warto taka działalność założyć? Chciałem to z
      > robić już we wrześniu, ale wolę się upewnić czy jest wogole po co ryzykować

Jesteś urodzeniową czwórką ale twarde aspekty czwórki w znacznym stopniu zmiękczają aktualny cykl i wibracja dnia urodzenia 3. Czarny szczyt o wibracji cztery zacznie działać od 32 roku życia, więc aktualnie nie jest aktywny.
      Osoby czwórkowe dobrze sprawdzają się w samodzielnej działalności gospodarczej, gdyż są uparte, pracowite, solidne, uczciwe, stabilne. Najlepsza opcja to nieduże zakłady rzemieślnicze, gdzie tworzą rzeczy trwałe, przydatne i pożyteczne.
      Aktualny układ cyklu i szczytu nie jest szczególnie sprzyjający - cykl 3 i szczyt 6, to układ obciążający domem rodzinnym, obowiązkami z tym związanymi, choć nie wyklucza to własnego biznesu. Po 32 roku życia wejdziesz w szczyt 1 i to będzie bardzo dobry czas na start.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka