vivern 04.10.04, 20:42 Skoro juz zapadla decyzja, ze atrybutem MP sa kapcie w kjojiki, prosze Was bardzo o wybor koloru... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rruuddyy Re: Mam pytanie 04.10.04, 20:55 Jak kjojiki to koniecznie różowe i koniecznie z duracelem wetkniętym pod ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 20:57 A komu pod ogon mam te baterie wsadzic?? 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:06 I po co zadajesz głupie pytania, puchate, różowiutkie, że święcącymi na różowo noskami i szeleszczącymi uszkami w kolorze lila-róż. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:31 Ja mam renifery z szalikami w czerwono-zielone paski, kjójiczki różowiutkie należa do ciebie, to może jeszcze szlafroczek wykończony futerkiem :D Już sobie ciebie wyobrażam, hmmm... i stringusie z futerkiem z przodu i z dzwonneczkami, co by każdy wiedział, że Matka Viv nadchodzi... buahahahahahaaahahaha......... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:35 Jakie to piekne.... ;)) Juz widze, ze bratnia dusze spotkalam... Dobra... niech beda stringusie z futereczkiem.... :DDDDDD oczywiscie - specjalnie dla Ciebie - rozowiutenienkie... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:41 oooo... siostra Barbie.... :) Rozumiem, że w ramach braterstwa cały dom wymalujesz na różowo i gdzie tylko się da będziesz miała różowe futerka, to ewentualnie żeby przełamać ta monotonię możesz użyć białego futerka, będzie słodko... :P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:45 Tak, tak, tak!!! moze jeszcze odrobina pastelowego blekitu.... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:48 wiesz co... chyba będę rzygać... trzech minut bym nie wytrzymała w takim pomieszczeniu, nerwica maniakalno- depresyjna murowana !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:49 Amyslisz, ze dlaczego siedze na forum?? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:50 bo gdzie indziej mają cię dość ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:52 Zgadza sie - po tym jak przemalowalam caly oddzial szpitalny na rozowo - juz nie mam wsatepu do zadnego ze szpitali... ;)) postanowlam wiec zjawic sie tutaj.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:55 ty jesteś chora psychicznie ... i... wiesz co weź se tego buraka i tak jest już zużyty, ja z tobą nie zadzieram psycholko :D Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:56 Do pumyyy tez tak mowilas... 8)) Ale to Wy mnie taka stworzyliscie... tylko Wy.... i Wy mozecie mi pomoc... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Mam pytanie 04.10.04, 22:01 o boshe :-O jak późno, ja musze krowy wydoić, więc pani już podziękujemy... dobranoc, i pamiętam, że jestem ta dobra <nie ważne co mówią ci źli ludzie>. A o pomoc to do PCK się przejdź. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Mam pytanie 04.10.04, 21:28 .... i juz wiemy co lubi Czroffnica... ;p Odpowiedz Link Zgłoś