darino 28.12.06, 00:38 Miłe wspomnienia ... Czy nie dałoby się go reaktywować ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darino "Sabat" 28.12.06, 12:58 Nie wiem, czy dużą przeszkodą nie jest konieczność uzyskania koncesji ... Sąsiedzi ostro walczyli przeciwko jego działalności. Odpowiedz Link
zgryzocina Re: "Sabat" 28.12.06, 13:39 ja mam osobiscie juz dosc imprez w sabacie po ostatnim dwumiesiecznym tankowaniu w tym cudownym miejscu :-) Odpowiedz Link
darino Re: "Sabat" 28.12.06, 13:52 Myślałem raczej o DZIAŁAJĄCYM klubie :)))) A o tych imprezkach słyszałem :))))) Odpowiedz Link
darino koleżkowie opowiadali ... 01.01.07, 17:31 Koleżkowie napotkani w "ogierni" i "Prohibicji" opowiadali o cyklu imprez tam odprawionych, w tym kilku wielodniowych :))) Szczegóły były wprawdzie podane, ale bez zgody osób zainteresowanych publikować się nie odważę :))) Odpowiedz Link
alcoholica Re: wspominaliśmy sobie wczoraj "Sabat" ... 31.12.06, 13:56 powracaja wspomnienia, piekne to byly czasy kiedy odbywaly sie tam imprezy , wspaniali ludzie i ta cudowna atmosfera... Odpowiedz Link