b.loszewski 10.07.10, 13:23 Projektowanie i tworzenie stron internetowych Systemy zarządzania treścią (CMS) Sklepy internetowe Zapraszamy! www.csnet.pl kontakt@csnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adg-ak Re: Tworzenie stron internetowych 24.08.10, 14:34 witam, wysłałam zapytanie z formularza na stronie:) i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
korali99 Re: Tworzenie stron internetowych 11.08.17, 22:16 Niektórzy sami próbują tworzyć swoje strony internetowe ale jak nie mamy o tym pojęcia to lepiej skorzystajmy z profesjonalnych usług www.e-madame.pl/biznes/projektowanie-stron-internetowych-praca-w-domu/ Odpowiedz Link Zgłoś
mianna123 Re: Tworzenie stron internetowych 16.08.17, 11:49 W kwestii tworzenia stron czy ogólnie usług IT mogę z własnego doświadczenia polecić firmę Interfeo www.interfeo.com . Mają duże doświadczenie, są utalentowani i mają świetne podejście do klienta. Zdecydowanie są jednymi z lepszych profesjonalistów z jakimi pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
boxlo Re: Tworzenie stron internetowych 26.10.17, 07:22 Ja z kolei polecam najlepiej zrobione strony internetowe w lublinie. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
boxlo Re: Tworzenie stron internetowych 06.11.17, 16:26 Oni nie tworzą storn, sprzedają jedynie szablony podszywając się pod markę themeforest. Odpowiedz Link Zgłoś
knall Re: Tworzenie stron internetowych 05.11.18, 14:55 ja mogę polecić z doświadczenia własnego i moich znajomych tą firmę www.hoka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
monika_755 Re: Tworzenie stron internetowych 18.02.19, 16:04 Witam, ja swoją stronę zleciłam firmie Hokito Strony Internetowe - jestem bardzo zadowolona z efektu. Miałam drobne pomysły na wygląd mojej strony www, ale nie wiedziałam jak to do końca poukładać. Pan Paweł zaproponował wygląd, który bardzo przypadł mi do gustu. Potem bardzo szybkie kodowanie, testy i strona gotowa! Polecam serdecznie firmę Hokito Strony Internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś