Dodaj do ulubionych

księgowość kurs

29.02.12, 02:16
Witam
Czy jesteście zorientowani co do kursu na księgowość u nas w Piasecznie. Szukałam w necie bez skutecznie niestety, może coś przegapiłam. Chciałabym zrobić taki kurs, zmuszona jestem do zmiany zawodu i przekwalifikowania się. Wdzięczna będę za odpowiedzi i podpowiedzi.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anmala Re: księgowość kurs 29.02.12, 09:19
      W Piasecznie to raczej nie znajdziesz.
      Ze swojego doswiadczenia polecam Stowarzyszenie Ksiegowych w Polce, BDO ale oni tanich kursów nie mają no i konieczny jest dojazd do W-wy.
      • zosia_1 Re: księgowość kurs 29.02.12, 12:17
        potwierdzam i polecam Stowarzyszenie Księgowych- to jest to. Jest drogo - prawda, ale taki kurs trwa dłużej niż weekendowy, co oznacza że w rozrachunku wychodzi taniej, poza tym wiedza wyniesiona stamtąd jest na wysokim poziomie.
        • woy Re: księgowość kurs 29.02.12, 12:53
          o nie ma tu jeszcze artsg?
          • dezdemona.0 Re: księgowość kurs 29.02.12, 13:51
            Dziękuję bardzo za podpowiedź.
          • artsg Re: księgowość kurs 01.03.12, 23:51
            woy napisał:

> o nie ma tu jeszcze artsg?

A pan Kulik to ma do mnie jakąś konkretną sprawę?
    • dezdemona.0 Re: księgowość kurs 03.03.12, 02:42
      A może ktoś wybiera się na ten kurs w wawie? Ja jestem bardzo nieśmiała, ale miło było by razem uczestniczyć w tym kursie
    • unitres Re: księgowość kurs 13.01.13, 02:22
      Polecam zajrzeć na stronę Varico bo można tam pobrać za darmo program KPIR ... link do strony jest tutaj ... www.varico.pl/bezplatny-start ... program jest bardzo przejrzysty i prosty.
      • jeannein86 Re: księgowość kurs 13.01.13, 16:22
        Również mogę polecić programy Varico, są świetne ze względu na swoją prostotę a zarazem funkcjonalność. Idealne dla początkujących księgowych.
    • liki0 Re: księgowość kurs 19.04.13, 22:32
      Ja polecam CEDOZ z Kopernika w Warszawie. Ceny przystępne i wykładowcy kompetentni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka