rene_2004 22.03.13, 15:55 Witam - czy mamy w Piasecznie fajną, dobrą, godną polecenia szkolę językową dla dorosłych która rzeczywiście prowadzi ciekawe zajęcia językowe dla osób dorosłych. Możecie coś polecić. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamagu1 Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 06.08.13, 13:29 Witam! Polecam szkołę PASSWORD, która specjalizuje się właśnie w nauce dorosłych. Mała, kameralna. Bardzo doświadczeni lektorzy. Mieści się na ul. Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
pziemianek Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 28.10.13, 17:28 Witam, Polecam Szkołę Językową Leader School Piaseczno. Zapisałem się na kurs dla dorosłych metodą BLS. Zaczynam wszystko od początku i nie chwaląc się dobrze mi idzie. Nauka jest bardzo sympatyczna i co najważniejsze dzięki tej metodzie szybko wszystko wchodzi do główki. Odpowiedz Link Zgłoś
rene_2004 Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 28.11.13, 12:48 Witam - i jak zajęcia? R. Odpowiedz Link Zgłoś
pziemianek Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 09.12.13, 15:42 Początkowo było trochę ciężko mi bo miałem duże zaległości, ale teraz z każda lekcją jest coraz lepiej. Naprawdę Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kolo.polo Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 09.12.13, 16:05 Również polecam szkołę językową leader school. Zapisałem moje dziecko na kurs dla dzieci o nazwie Climbers. Syn jej bardzo zadowolony i tylko się pyta kiedy następna lekcja. Zajęcia ma w grupie 6 osobowej. Jest z nich bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_j_w Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 15.07.14, 23:15 Mogę polecić Explore English (www.explore-english.pl) w Piasecznie, zaraz obok Fresh Marketu na przeciwko szkoły policyjnej. Małe grupy, ale najfajniejsze to klimat w szkole - podrózniczy wszędzie obrazy z podróży tak że aż się chce jechać w świat! Odpowiedz Link Zgłoś
justynazala Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 22.09.15, 12:22 fajne zajęcia dla dorosłych ma Anna Stelmasiak ze szkoły VSchool w Mysiadle. Ma swoją autorską metodę Relax&Learn czy jakoś tak. Stosuje różne metody nauczania dzięki czemu ponoć dwa razy szybciej się człowiek potrafi nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kank.anka Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 21.10.15, 13:37 Ja też na Powstańców do Pi Schoola śmigałam :) akurat na kurs wakacyjny, ale było naprawdę intensywnie i dużo się nauczyłam, lektorzy spoko, bo nastawieni na rozmowę i otwieranie kursanta Odpowiedz Link Zgłoś