Dodaj do ulubionych

Angielski dla dorosłych Piaseczno

22.03.13, 15:55
Witam - czy mamy w Piasecznie fajną, dobrą, godną polecenia szkolę językową dla dorosłych która rzeczywiście prowadzi ciekawe zajęcia językowe dla osób dorosłych. Możecie coś polecić. Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • kamagu1 Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 06.08.13, 13:29
      Witam!
      Polecam szkołę PASSWORD, która specjalizuje się właśnie w nauce dorosłych. Mała, kameralna. Bardzo doświadczeni lektorzy. Mieści się na ul. Mickiewicza
    • pziemianek Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 28.10.13, 17:28
      Witam,
      Polecam Szkołę Językową Leader School Piaseczno. Zapisałem się na kurs dla dorosłych metodą BLS. Zaczynam wszystko od początku i nie chwaląc się dobrze mi idzie.
      Nauka jest bardzo sympatyczna i co najważniejsze dzięki tej metodzie szybko wszystko wchodzi do główki.
      • rene_2004 Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 28.11.13, 12:48
        Witam - i jak zajęcia?
        R.
        • pziemianek Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 09.12.13, 15:42
          Początkowo było trochę ciężko mi bo miałem duże zaległości, ale teraz z każda lekcją jest coraz lepiej. Naprawdę Polecam
      • kolo.polo Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 09.12.13, 16:05
        Również polecam szkołę językową leader school. Zapisałem moje dziecko na kurs dla dzieci o nazwie Climbers. Syn jej bardzo zadowolony i tylko się pyta kiedy następna lekcja. Zajęcia ma w grupie 6 osobowej. Jest z nich bardzo zadowolony.
    • andrze_j_w Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 15.07.14, 23:15
      Mogę polecić Explore English (www.explore-english.pl) w Piasecznie, zaraz obok Fresh Marketu na przeciwko szkoły policyjnej. Małe grupy, ale najfajniejsze to klimat w szkole - podrózniczy wszędzie obrazy z podróży tak że aż się chce jechać w świat!
    • justynazala Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 22.09.15, 12:22
      fajne zajęcia dla dorosłych ma Anna Stelmasiak ze szkoły VSchool w Mysiadle. Ma swoją autorską metodę Relax&Learn czy jakoś tak. Stosuje różne metody nauczania dzięki czemu ponoć dwa razy szybciej się człowiek potrafi nauczyć :)
    • kank.anka Re: Angielski dla dorosłych Piaseczno 21.10.15, 13:37
      Ja też na Powstańców do Pi Schoola śmigałam :) akurat na kurs wakacyjny, ale było naprawdę intensywnie i dużo się nauczyłam, lektorzy spoko, bo nastawieni na rozmowę i otwieranie kursanta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka