Dodaj do ulubionych

Oddam w ręce smakosza

IP: *.chello.pl 04.08.03, 14:33
Oddam w ręce smakosza ser norweski ciemnobrązowy oraz jego drugą odmianę z
orzechami. Przywieźliśmy z mężem to cudo z Norwegii, ale poddaliśmy się. Może
komuś smakuje, a nie chcę wyrzucić.
Mój telefon: 506 151 929, Warszawa
pzdr

Zosia
Obserwuj wątek
    • inika Re: Oddam w ręce smakosza 05.08.03, 08:44
      Że też mieszkam w Poznaniu. :(
      Wciąż mi się marzy by tego sera spróbować, choć moja koleżanka po powrocie z
      Norwegii też źle się o nim wyrażała. ;)
    • Gość: RED Czy on jest skunks czy źle smakuje? IP: 193.0.117.* 05.08.03, 10:12
      • Gość: wzosia Re: Czy on jest skunks czy źle smakuje? IP: *.chello.pl 05.08.03, 10:22
        To jest typ żółtego sera. Norwegowie wydzielają cukier z mleka, karmelizują go
        i dodają z powrotem. W efekcie ser jest brązowy i słodkawy. Jak dla mnie za
        słodki.
    • Gość: RED Chętnie bym się załapała, ale jestem dziś mało IP: 193.0.117.* 05.08.03, 10:39
      mobilna po Wawie bo pomykam rowerkiem.Nie mieszkasz gdzieś w okolicach
      Biblioteki Uniwersyteckiej albo Wilanowa?
      • Gość: wzosia Re: Chętnie bym się załapała, ale jestem dziś mał IP: *.chello.pl 05.08.03, 18:23
        Mieszkam na Kabatach czyli całkiem niedaleko Wilanowa. Zadzwoń i podjedź
        rowerkiem. Też lubie ten sport.
        • Gość: Linn Re: Chętnie bym się załapała, ale jestem dziś mał IP: *.dialup.tiscali.it 05.08.03, 18:52
          Ser skunks. Ciekawe okreslenie. Wlasnie ma w spizarni takiego owczego skunksa,
          ktory dojrzewa. Ile razy tam wejde, zastanawiam sie: co za diabel? Taki skunks,
          to nic wielkiego. Na Sardynii podobno sa sery z... za przeproszeniem robakami.
          Moze ktos zna?
        • Gość: RED Będąc myszą kościelną, pytam jeszcze o cenę... IP: 193.0.117.* 06.08.03, 10:17
          • Gość: wzosia Re: Będąc myszą kościelną, pytam jeszcze o cenę.. IP: *.chello.pl 12.08.03, 14:34
            Przepraszam za zwłokę. ODDAM w dobre ręce.
            pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka