Dodaj do ulubionych

Bebilon pepti

06.05.13, 19:31
Jest problem z tym mlekiem, mam do sprzedania bebilon pepti 1 po 25 pln za puszke, data produkcji pierwszy kwartał 2013 . Odbiór w Piasecznie.
Natomiast chętnie kupie bebilon pepti 2 jak ktoś ma na zbyciu. Kontakt na emaila iwona.woz@wp.pl
Obserwuj wątek
    • jacekglm Re: Bebilon pepti 07.05.13, 21:28
      Problem?
      To jest to mleko co tak uczula?
      • izak31 Re: Bebilon pepti 08.05.13, 04:27
        Chyba bardziej dziecko wyrosło z pierwszego mleka....A pepti jest mlekiem dla dzieci zagrozonych alergią.
        Tylko facet mógł napisac takiego posta...
        • assiah Re: Bebilon pepti 08.05.13, 11:32
          nie, nie tylko facet
          gdy moje dziecko bylo male bylo mocno uczulone na mleko wiec wiem czym jest bebilon pepti
          ale zanim zaczelam je uzywac nie mialam pojecia ze istnieje (a jestem kobieta)
          co jeszcze "gorsze" - moj maz (facet) wie czym jest bebilon pepti 1 i 2
          wiec nie, nie tylko facet mogl napisac taki post ale OSOBA ktora nigdy nie slyszala o tym produkcie, czyli pewnie wiekszosc spoleczenstwa

dodatkowo pierwszy post jest faktycznie troche nieprecyzyjny: jest problem z tym mlekiem, mam do sprzedania
          mimo wiedzy czym jest bebilon pepti nie rozumiem jaki jest "problem z tym mlekiem" (jest dostepny bez problemu w aptekach na recepte) i co ma z tym wspolnego fakt ze iwona_woz chce je sprzedac, jacekglm po prostu chcial dopytac o co chodzi

no ale dostalo mu sie ze jest facetem i co on tam wie o zyciu...

@ iwona_woz - powodzenia w sprzedaniu, bo w koncu o to w tym poscie chodzi :)

pozdrawiam
    • stokrot-eczka Re: Bebilon pepti 25.09.13, 16:37
      mam do sprzedania mleko bebilon pepti1 data ważności 28.10.2014r w cenie 23zł za sztukę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka