monciep 29.03.05, 21:57 Witam, Poszukuje uczciwego serwisu AGD, (konkretnie chodzi o kuchenkę mikrofalową) w Piasecznie lub okolicy. Znacie kogoś? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spejsik2 Re: Serwis AGD 30.03.05, 12:41 znam bardzo uczciwego pana! jest super jedni przyszli mi do lodowki i zazadali 500 zł!!!! a ten pan przyszedl i zrobil mi za 160zl i jeszcze chcial zrobic mi liste co za co dokladnie place a potem jeszcze zdwonil czy napewno dziala! szok! szokd a kase chcial wziac jak zacznie dzialac lodowka! na sile wciskalam ale sprawdze w domu telefon, jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
lwiatko1 Re: Serwis AGD 30.03.05, 16:47 Dosc dobry, przynajmniej ja nie mialam problemow, jest serwis na szkolnej przy (chyba) wojska polskiego (przy rynku). trzeba zejsc w dol - sa szyldy. Kiedys tam naprawialam suszarke. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Serwis AGD 12.04.05, 11:20 W zalesinku, ul 11 listopada tel. 757 43 43. widziałem tylko reklamę, gościa nie znam. w. Odpowiedz Link Zgłoś