magdary 11.04.05, 16:03 dla doroslej osoby takiego co to doradzi, sprawdzi i zrobi testy. Ide pierwszy raz wiec zeby mnie od razu nie wykopal za drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszqa Re: poszukuje ALERGOLOGA 12.04.05, 08:50 tylko do woźniakowskiej nie idź, dla mnie to oszustka dosłownie:( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszqa Re: poszukuje ALERGOLOGA 16.04.05, 12:34 swego czasu przyjmowala za osrodkiem kultury w piasecznie. poszłam do niej bo męczył mnie straszny kaszel ze 2 miesiące a ponieważ internista nie znalazł przyczyny wybrałam sie do alergologa. pani nie byla zainteresowana co mam do powiedzenia. mowiła tylko że koniecznie testy i bez leków się nie obejdzie. po czym pochwaliła się że własnie był u niej przedstawiciel firmy farmaceutycznej z lekami na moje dolegliwości (!!!!!!????) w czesie testu zasugerowałam , że może jestem uczulona na grzyba , bo pojawil sie w mieszkaniu i co?? test potwierdzil, ze grzyb straszne mnie uczula potem jeszcze recepta na dwa lekarstwa do wdychania (cena jednego ok 120 zeta) z braku kasy nie kupilam od razu leków. kaszel minął i nie wrócił :) Odpowiedz Link Zgłoś
aziolek Re: Dlaczego? 12.04.05, 15:03 a gdzie przyjmuje ta pani alergolog i dlaczego uwazasz ja za oszustke? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka10 Re: poszukuje ALERGOLOGA 14.04.05, 20:54 Witam!!Polecam dr Leszek Olchowik przyjmuje w Centrum medycznym Puławska tylko nie napisałaś czy to ma byc dla dziecka czy dla dorosłego ale co tam alergolog jest super a do tego dobry pediatra i pulmonolog www.cmpulawska.com.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś