agromek 24.03.06, 08:01 Jestes ? Nie odpowiadasz na maile na priva ? AG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agromek Re: KURANT 24.03.06, 09:08 effect2 napisał: > Mi też nieodpowiada?! > Co jest? To moze ulzymy sobie tutaj co ? Inni moga na Bondera to moze my na Kuranta. A co Z duzo slonca dzis. A. Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: KURANT 24.03.06, 10:30 ja tez sie niepokoje :) bo tez napisalam privka :) milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: KURANT 24.03.06, 10:56 Bonder rulez, może mały konkursik ile szanowny moderator wytnie tam postów? nagrodą będa lody w towarzystwie jednej z bohaterek wątku. Imć Kurant nic nie winien. Przeca skacze po dachach za antenami. w. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: KURANT 24.03.06, 13:26 woy napisał: > Bonder rulez, może mały konkursik ile szanowny moderator wytnie tam postów? > nagrodą będa lody w towarzystwie jednej z bohaterek wątku. > Imć Kurant nic nie winien. Przeca skacze po dachach za antenami. > w. To moze spadl skoro nie odpisuje. KURAAAAANT. Zyjesz ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: KURANT 25.03.06, 08:50 Witam wszystkich moich wielbicieli. hehehehe Pomimo wielu tez na temat mojej nieobecności kategorycznie odrzucam zarzuty dotyczące mojego zniknięcia: 1. Nie zostałem porwany przez marsjan 2. Nie zapadłem w sen wiosenny 3. Nie spadłem z dachu A na maile odpowiedziałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: KURANT 26.03.06, 22:18 kurant78 napisał: > Witam wszystkich moich wielbicieli. hehehehe > Pomimo wielu tez na temat mojej nieobecności kategorycznie odrzucam zarzuty > dotyczące mojego zniknięcia: > 1. Nie zostałem porwany przez marsjan > 2. Nie zapadłem w sen wiosenny > 3. Nie spadłem z dachu > A na maile odpowiedziałem. Pozdrawiam > NIE ODPOWIEDZIALES !!!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: KURANT 27.03.06, 08:33 mi tez nie :) i nie chadzam na lody z nieznajomymi to apropo watku nt Bondera Odpowiedz Link Zgłoś