woy 12.07.06, 09:59 Targ przy torach kolejowych, w jakie dni tygodnia się odbywają? Od której godziny, 6? w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: targ w Piasecznie 12.07.06, 10:15 Wtorek i piątek dzień targowy. najwcześniej o 7 tam byłam i juz było. Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nicka_ja Re: targ w Piasecznie 12.07.06, 11:18 z tego co wiem niektórzy ustawiają sie juz w czwartek wieczorem.. przynajmniej keidyś (z meblami) a tak normalnie - to zależy od pory roku i pogody ale od 6-7 to już na pewno jest Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: targ w Piasecznie 12.07.06, 11:39 Dziękuję za informacje, jeszcze jedno pytanko, czy są tam przybysze zza wschodniej granicy? Poszukuję pompy do studni, u nich podobnież bywają. w. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: targ w Piasecznie 12.07.06, 20:14 ee.."tak to panu tylko w Erze dopasują"..jedź w niedzielę do Słomczyna na giełdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: targ w Piasecznie 14.07.06, 13:56 są tam różne nacje! a pompe mozesz kupić w Rolniku przy Kościuszki, i w Leroyu widziałem!... też szukałem Odpowiedz Link Zgłoś