Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:53 Jestem za Paradą Normalności! I chętnie pojadę z mężem do Warszawy w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berniak Re: Parada Nie-równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:13 A moim zdaniem parada normalności jest tylko prowokacją, zresztą prowakacją niskich lotów. Bardzo dobrze, że nie będzie kontrmanifestacji(mam nadzieje, ze nikt na coś takiego nie wpadnie)...no bo 1) po co się zniżać do poziomu Wszechpolaków, 2) związek mężczyzny i kobiety jest ok, podobnie jak związki jednopłciowe...więc po co to oprotestowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Parada Nie-równości IP: *.sshn.net 17.06.05, 15:47 ja tez sie zgadzam, lubie heterykow, niech sobie tam marszuja, i walcza o swoje prawa, skoro uwazaja ze sa przez nas zagrozone...pytanie tylko, na ile te ich prawa sa przez nas zagrozone..eeech..homo F O B I A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berniak Re: Parada Nie-równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 18:43 To nie marszują heterycy, tylko Młodzież Wszechpolska i ich zwolennicy, w przeciwnym razie, moze bym się skusila i poszła, muszę w końcu walczyć o swoje prawaXD Odpowiedz Link Zgłoś