Dodaj do ulubionych

Mechanicy rowerowi w Piasecznie

14.07.06, 10:03
Czy ktoś może powiedzieć mi gdzie mogę znaleźć dobrego i niedrogiego
mechanika rowerowego w Piasecznie?
Czy ktoś może polecić mi jakiegoś dobrego i niedrogiego, a przy tym uczciwego
mechanika rowerowego w Piasecznie? Bo przestałem wierzyć, że takowi w ogóle
gdziekolwiek istnieją! Nie polecam firmy Państwa A. i J. Pernaków przy ul.
Wojska Polskiego. Facet jest niesłowny, nie liczy się z klientem - to klient
ma mieć czas i czekać na niego, a nie on na klienta. Mógłbym tu wyliczyć
wiele innych "zalet" owego punktu sprzedaży, ale szkoda słów, szkoda słów,
szkoda.................. strzępić języka. Poprostu masakra!!!!!!!!!!!! Mam
nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto zrobi mu kiedyś przy klientach taki
awanturę i narobi wstydu i tamten zrozumie, że nie klient jest dla niego,
al;e on dla klienta - bo takiej nieodpowiedzialności, niesłowności i
kombinowania dlako szukać.
Obserwuj wątek
    • rabena Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 14.07.06, 10:35
      spróbuj w/w starej mleczarni w budynku (róg dworcowej i jana pawła) w którym
      jest też pizzeria, jest sklep i serwis - sprzedają KELLYS-y ale pewnie serwis
      jest ogólny i chyba długo otwarty, nie byłam tam jeszcze, ale jak masz pilną
      potrzebę to moze dasz znać jak tam będziesz już po serwisie
      • redaktorpiotr Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 14.07.06, 14:19
        PIĘKNIE DZIĘKUJĘ I SKŁADAM UKŁONY NA DŁONIE PRZEMIŁEJ PANI!
        • rabena Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 14.07.06, 14:25
          no raz ktoś mnie docenił :P :)
        • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 14.07.06, 21:53
          rabena tam poleciła bo ona chce kellysa!! ;-) [moze by powiedziec tam w
          serwisie ze taka reklame robi to dadza jej jakąś zniżke ;-)]
          a o sklepach rowerowych w piasecznie były juz tu ostatnio ze dwa wątki.. można
          poszukac ;-P
          • rabena Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 15.07.06, 14:16
            niop pewnie i bym chciała ale nie ma tak dobrze ;)
            owszem były wątki, ale nikt nie napisał jak robią właśnie tu gdzie podałam
            • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 16.07.06, 20:34
              rabena napisała:

> niop pewnie i bym chciała ale nie ma tak dobrze ;)

eee tam.. po co ci śiakiś kellys.. lepszy trek ;-)

> owszem były wątki, ale nikt nie napisał jak robią właśnie tu gdzie podałam

spoko.. moze i ja tam kiedys zajrze.. zobacze co chłopaki prezentuja ;-)
              poki co mam niezły serwis w wawie.. daja mi duze rabaty, zniżki i takie tam ;-)
              • starski Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 17.07.06, 11:40
                Polecam Serwis i Sklep na ulicy . Pod Bateriami w zalesiu Dolnym.

Facet rzeczowy uczciwy i nie zdziera skory.
                Moge osobiscie polecic bo korzystalem.
                • agromek Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 17.07.06, 11:56
                  starski napisał:

> Polecam Serwis i Sklep na ulicy . Pod Bateriami w zalesiu Dolnym.
                  >
                  > Facet rzeczowy uczciwy i nie zdziera skory.
                  > Moge osobiscie polecic bo korzystalem.
                  >
                  >
                  Ja tez tam raz bylem i nie narzekam.

A.
                  • drzejms-buond Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 17.07.06, 14:10
                    a ja tam byłem i niestety NARZEKAM!!! kolejny miesiac. Broń cie boże jechać do
                    Zalesia! Kiedyś ich chwaliłem..ale teraz...przestaję! cofam wszystko dobre co o
                    nich pisalem wcześniej!!!
                    • redaktorpiotr Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 20.07.06, 09:52
                      O nie, nie nie ............. tam niech mnie ręka .... broni zostawiać rower.
                      Wstawię rower, a wyjadę nie wiadomo czym i jeszcze ze sporym rachunkiem w
                      garści............
                      • weronika777 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 26.07.06, 18:19
                        słuchajcie!
                        byłam dzisna przeciwko starej mleczarni i tam jest naprawde ok
                        pan jest kolazem wiec umie doradzic i do tego jest bardzo zabawny
                        usmialam sie
                        polecam!!
                        • rabena Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 27.07.06, 10:01
                          Ale kupowałaś czy oddałaś do serwisu? bo jest tu kilka osób, którym zależy o
                          opinii na temat serwisowania i naprawy rowerów
                          • weronika777 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 27.07.06, 22:55
                            to był serwis
                            ale facet jest naprawde specjalistą w tym co robi dlatego mogę go polecić z
                            czystym sumieniem
                          • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 28.07.06, 00:17
                            > Ale kupowałaś czy oddałaś do serwisu?

a tam kupowała, a tam serwisiwała.. podobał jej sie gościo ot co i usmiała sie
                            z nim.. dlatego go poleca.. a przechodziła na pewno przypadkiem..
                        • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 28.07.06, 00:15
                          > pan jest kolazem

a kolarzem górskim czy szosowym?..
                          • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 31.08.06, 22:10
                            i ja zawitałam tam na przeciwko mleczarni.. zatem: pan jest kolarzem
                            szosowym.. zna sie na rzeczy bardzo dobrze.. moj rowerek wypiescił niezle i
                            nawet mi go nawet wyczyscil.. kazał mi dbac o niego.. naprawde super.. zrobil
                            caly przeglad.. tylko nie wiem jak to cenowo porownawczo wyglada.. jednak kasy
                            duzo zostawilam ;-( ale gwarancje dał i uwazam ze jest godny polecenia..
                            • rabena Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 01.09.06, 08:45
                              podobno za jakość się płaci, chociaż takie dobre wieści, że pod nosem jest
                              dobry serwisant, jak raz w roku czy raz na pół roku się pójdzie to przecież
                              można przeznaczyć na to trochę kasy
                              • drzejms-buond Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 01.09.06, 12:30
                                nie tylko można ale i trzeba...
                                rower jak żona...trzeba czasem przeczyścić hamulce
                                ;-}
                              • schwinn1 Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 01.09.06, 23:39
                                rabena tylko problem w tym ze ja czasem co tydzien jestem u mechanika.. no ale
                                zazwyczaj to wychodzi co miesiac.. zreszta roznie to bywa..
                • magdamlynarczyk Re: Mechanicy rowerowi w Piasecznie 08.08.15, 11:49
                  Szybko, rzetelnie, bez naciągania na koszty. Rower zabrali i odwieźli po przeglądzie jak nowy, będę polecać firmę Albertserwis. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka