ek1111 Re: słomiany wdowiec 14.07.06, 21:43 Współczujemy, słomiany wdowcze! A panowie pewnie zazdroszczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: słomiany wdowiec 14.07.06, 22:12 Fakt, enigmatyczna treść i może ja źle interpretuję :) Z tego co wiem, to słomiany wdowiec zwykle lubi się napić w dobrym towarzystwie. Więc tego picia mu współczuję, schwinn1, bo facet aż się ogłasza ze swoim nieszczęściem. Może ma kłopot z towarzystwem? Ale w dzisiejszych czasach...niemożliwe! Diabli wiedzą, o co tak naprawdę chodzi. Może napisać do niego do niego na maila? Cooooo???? Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: słomiany wdowiec 14.07.06, 22:21 hmm od tygodnia pełnią rolę podobną ale na taką desperację się nie porywam :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: słomiany wdowiec 14.07.06, 23:18 ponoć kobiety NAD-interpretują.. no ale tego inaczej nie da sie zinterpretowac.. on woła o pomoc: niech mnie ktoś przytuli!!! ;-P ale niedoczekanie twoje!!.. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: słomiany wdowiec 17.07.06, 21:41 ej słomiany wdowiec przyjdz na spotkanie forumowe.. fajne dziewczyny będą ;-P Odpowiedz Link Zgłoś