Dodaj do ulubionych

wybory samorządowe

31.07.06, 15:53
Jak wiecie na jesieni będą wybory samorządowe. Moze ktoś z forumowiczów
chciałby wystartować :), mówie całkiem serio. Ujawniło nam się przecież na
forum kilka talentów organizatorskich. Co wy na to ?

pozdrawiam

Asia
Obserwuj wątek
    • zalesie5 Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem! 31.07.06, 17:31
      Nie wiem jak wy ale ja osobiście oprócz Burmistrza Zalewskiego, którego znam i
      kiedys dazyłem sympatią, a który nie będzie mógł już startowac, bo jest
      skazany, nie znam nikogo oprocz Dąbka (którego poparciem nie darzę) i Słowika.
      Z tego co wiem to jeszcze podobno jest jakis Kosakowski co byl dyrektorem
      jakijś szkoły. Tak więc wydaje mi się, że albo Kosakowski albo Słowik bedzie
      burmistrzem. Ja już wole głosować na kogoś o kimś coś słyszałem, niż na kogoś
      zupełnie nieznanego. A wy?
      • montrealczyk Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 12:37
        może wcześniejszy burmistrz z AWS który pracował w PLL LOT, jak On się nazywał.?
      • montrealczyk Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 12:37
        może głosować na Samoobronę?
      • miafarrow Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 14:09
        hehehe, ja miałam na myśli, żeby ktoś z forum startował na radnego/radną.
        Myślę, że to mogłoby się udać.
    • tm51 Re: wybory samorządowe 01.08.06, 14:20
      Jak tu sie zaczna wystepy wirtualnych popleczników coponiektórych radnych to ja
      ten temat ukryję, i żeby nie było- dyskusja oczywoście jest jak nalepiej
      widziana, reklama- nie, myślę, że wiadomo o co chodzi.
      • rabena Re: wybory samorządowe 02.08.06, 10:11
        Tm ma rację, nieprzyjemnie się potem robi, polityka tak ale z dystansem. Jak
        taki pomysł jest, żeby wyłaniać stąd kogoś, można napisać kto zdaniem innych
        się najbardziej nadaje. Tyle tylko, żeby nie było kłótni i obrażania kogolwiek,
        bo Admin i tak usunie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka