miafarrow 31.07.06, 15:53 Jak wiecie na jesieni będą wybory samorządowe. Moze ktoś z forumowiczów chciałby wystartować :), mówie całkiem serio. Ujawniło nam się przecież na forum kilka talentów organizatorskich. Co wy na to ? pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalesie5 Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem! 31.07.06, 17:31 Nie wiem jak wy ale ja osobiście oprócz Burmistrza Zalewskiego, którego znam i kiedys dazyłem sympatią, a który nie będzie mógł już startowac, bo jest skazany, nie znam nikogo oprocz Dąbka (którego poparciem nie darzę) i Słowika. Z tego co wiem to jeszcze podobno jest jakis Kosakowski co byl dyrektorem jakijś szkoły. Tak więc wydaje mi się, że albo Kosakowski albo Słowik bedzie burmistrzem. Ja już wole głosować na kogoś o kimś coś słyszałem, niż na kogoś zupełnie nieznanego. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
montrealczyk Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 12:37 może wcześniejszy burmistrz z AWS który pracował w PLL LOT, jak On się nazywał.? Odpowiedz Link Zgłoś
montrealczyk Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 12:37 może głosować na Samoobronę? Odpowiedz Link Zgłoś
miafarrow Re: Po co? I tak wiadomo kto zostanie burmistrzem 01.08.06, 14:09 hehehe, ja miałam na myśli, żeby ktoś z forum startował na radnego/radną. Myślę, że to mogłoby się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: wybory samorządowe 01.08.06, 14:20 Jak tu sie zaczna wystepy wirtualnych popleczników coponiektórych radnych to ja ten temat ukryję, i żeby nie było- dyskusja oczywoście jest jak nalepiej widziana, reklama- nie, myślę, że wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: wybory samorządowe 02.08.06, 10:11 Tm ma rację, nieprzyjemnie się potem robi, polityka tak ale z dystansem. Jak taki pomysł jest, żeby wyłaniać stąd kogoś, można napisać kto zdaniem innych się najbardziej nadaje. Tyle tylko, żeby nie było kłótni i obrażania kogolwiek, bo Admin i tak usunie. Odpowiedz Link Zgłoś