Dodaj do ulubionych

Skradziono samochód

27.09.06, 22:27
Dziś wieczorem pomiędzy 19:30 a 22:00 z parkingu na wysokości nowej kotłowni na Wojska Polskiego
skradziono Nissana Terrano V6 z 1988 roku. Srebrny, szerokie opony, koło zapasowe na tylnych
drzwiach, nr rej. PK 37 411. Świeżo kupiony :-(

Może ktoś widział coś?
Obserwuj wątek
    • schwinn1 Re: Skradziono samochód 27.09.06, 22:45
      tobie richo?
      • richo Re: Skradziono samochód 27.09.06, 23:35
        schwinn1 napisała:

> tobie richo?

Taa... Kurna 4 rowery się tam mieściły...
    • jacekglm Re: Skradziono samochód 27.09.06, 23:39
      :(
      łajzy..
      się będę rozglądał..
      • rabena Re: Skradziono samochód 28.09.06, 09:48
        to wczesne godziny jeszcze, może ktoś z okolicznych mieszkańców widział, jak
        chcesz Richo to powieszę na GOSiR, to napisz maila jaki chcesz tekst
        przy sobie też będę nosiła nr. rej auta
        • richo Re: Skradziono samochód 28.09.06, 11:19
          Dzięki.
          Szanse na znalezienie go w okolicy jest minimalna, raczej odjechało już daleko albo jest w częściach.
          • miki.i.asik Re: Skradziono samochód 28.09.06, 20:37
            Niekoniecznie. Może zwinęły go jakieś wyrostki tylko po to, żeby się przejechać
            i zabawić. Mi sie tak zdarzyło. Co prawda nie był to taki fajny samochód no ale
            zawsze samochód. Po 2 tygodniach, jak już już miałam nadzieję na zwrot kasy z
            ubezpieczenia i nastawiłam się na kupno nowego, to kurde policja go znalazła.
            Był tylko zaśmiecony (fifki po jointach, butelki z niedokończonym alkoholem,
            nowe podkoszulki w ilości sztuk 2, kupę drobniaków porozrzucanych pod
            siedzeniami, telefon komórkowy itp itd) i miał pusty bak i popsuty zamek :).
            czego i Tobie życzę. :)))
            • richo Re: Skradziono samochód 29.09.06, 08:04
              miki.i.asik napisała:

> czego i Tobie życzę. :)))

Lejesz miód na me serce :-)
              No właśnie mam taką nadzieję. Dorobienie papierów do takiego autka przekracza jego wartość
              rynkową, więc może to wygłup.
    • richo O taki! 29.09.06, 12:06
      Tylko bez tych rur z przodu.
      nazca.com.pl/pub/terrano/terrano.jpg
    • c220 Re: Skradziono samochód 03.10.06, 14:41
      Widziałem chyba z 2 dni temu takiego samego na kusocińskiego na przeciwko
      przystanku koło delikatesów,ale to chyba twój był
      • rabena Re: Skradziono samochód 03.10.06, 15:00
        ^^ Richowi skradziono auto tydzień temu więc jak to był jego i go widziałeś 2
        dni temu to może to być ten skradziony, napisz na pocztę gazetową czy cuś
    • c220 Re: Skradziono samochód 03.10.06, 15:05
      znaczy dokładnie nie potrafie stwierdzić kiedy go widziałem,było to albo 3-6dni
      temu,taki srebrny zainteresował mnie bo widziłem taki sam w polskim filmie:),ale
      mówie że stał on na parkingu tam koło kiosku na przeciwko przystanku czyli chyba
      jeszcze go widziałem przed kradziezą.Tam zaraz obok jest kamera może ona coś
      wychwyciła???warto udać się do straży miejskiej.Ale wątpie by pomogli bo to
      przecierz koledzy zapewne:) lol.
      • richo Re: Skradziono samochód 03.10.06, 15:07
        A gdzie ta kamera?
        • c220 Re: Skradziono samochód 03.10.06, 16:23
          O rany nie wiesz?? koło bloku tego naprzeciwko boiska,sikorskiego ileś tam
          • richo Re: Skradziono samochód 03.10.06, 23:42
            Wygląda na to, że to policja bardziej potrzebuje pomocy :-/
            • orfeusz10 Re: Skradziono samochód 06.10.06, 23:02
              Witam współczuje mi 24 września z pod tej kotłowni zawineli radio wybili szybę i
              chyba się wkur.. że kiepskie radio bo zbili jeszcze lampe z przodu.Sąsiadowi
              miesiąc temu też w biały dzień buchneli tutaj samochód , może zrzucimy sie na
              kame rę , mojej siorce zato niedawno teżpod blokiem skakali po dachu
              słabo!!!!Pozdro.
              • richo Re: Skradziono samochód 09.10.06, 10:38
                orfeusz10 napisała:

> może zrzucimy sie na
                > kame rę , mojej siorce zato niedawno teżpod blokiem skakali po dachu

Sęk w tym, że kamera tam wisi i jest już w gestii policji (przejęli ją od Straży Miejskiej). Policja chyba
                jednak nie wie o tym, bo mnie pytali, czy jest tam jakaś.

A okolica istotnie niebezpieczna. Już parę razy goniłem łebków, że o dwóch lusterkach nie wspomnę.
                Źeby chociaż mieli pożytek z tego, ale tylko potłukli. I to mnie wkurza najbardziej - bezdenna głupota.
                Nawet benzynę raz z baku ukradli!.
                • ziuta59 Re: Skradziono samochód 11.10.06, 21:54
                  Jestem z Marek, myślałam,że tylko u mnie taka łobuzerka???
                  I powiem wam szczerze, że troche się pocieszyłam, chociaż pewnie to żadne
                  pocieszenie.

Ja na Twoim miejscu pojeżdziłabym po okolicy.

Mojemu bratu tez "skradziono" auto w śródmieściu w sumie mało chodliwe było bo
                  mazda 323 f '94, wkurzyłam się sama bo jako starsza siostra 5 dni po bawari
                  jeżdziłam, żeby coś mu kupić.

I sama też postanowiłam je odszukać...I efekt był taki, że znalazłam.

Stało ulicę dalej, nietknięte i zamknięte.
                  Śmiałam się, że młody zapomniał gdzie zostawił, ale nie o to mi chodziło.

W momencie odnalezienia Pani ze starży miejskiej wypisywała mandat za
                  parkowanie bez opłaty.Wniosek jest taki, ze policja czy straż nic z tym nie
                  robia.

Dobrze, że pojechałam sama szukać tego samochodu, bo pewnie do dnia
                  dzisiejszego by go nikt nie znalazł !!!

Pojeździj po okolicy, pewnie gdzieś stoi tak jak mojego rostrzepanego brata !!!
                  Nikt za Ciebie nie znajdzie !!!
                  • richo Re: Skradziono samochód 13.10.06, 03:54
                    To mnie trochę pocieszyłaś ;-)
                    Rozglądam się codziennie, a istotnie łobuzerka coraz większa. Niedalej jak wczoraj na tym samym
                    parkingu dwie kolejne szyby rozbite :-(
    • nea78 Re: Skradziono samochód 13.10.06, 09:43
      Jak ten parking taki jest "chodliwy" to napuścina na niego jakiegoś fana
      paintbolu i niech wali po plecach, łapach każdego kto się zamachnię na szybę.
      Zanjomy mojego męż tak właśnie rozparwil się ze złodziejami radiootwarzaczy na
      swoim osiedlu. Każdy kto miał do czynienia z paintbolem wie, że oberwać w dłoń
      znienacka nie jest miłe.
    • richo Re: Skradziono samochód 19.10.06, 15:49
      Umorzyli. Już cztery dni po zgłoszeniu policja umorzyła postępowanie z powodu nie wykrycia sprawcy,
      ale jeszcze dwa dni później (tzn. po umorzeniu) wzywali mnie do składania wyjaśnień, podczas którego
      najbardziej interesowała ich wartość autka (nawet rachunki od mechanika chcieli!). Widać, że to czysta
      rutyna - mogli od razu przy zgłoszeniu przez telefon umorzyć.
      Tylko czemu to trwało trzy tygodnie? I czemu mam zaledwie tydzień na odwołanie?

Piiiiiiii...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka