gosdub 29.11.06, 22:18 Bach i ząbek się popsuł i chyba trzeba będzie go na nowy wymienić :((( Znacie jakiegoś dobrego i najlepiej nie za drogiego protetyka w Piasecznie lub pobliżu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka.nocna Re: Szukam protetyka 30.11.06, 17:31 Znam bardzo dobrego protetyka. Osoba sprawdzona, robila mi dwa zabki: pierwszy 7 lat temu, drugi 2-tygodnie temu. Ten pierwszy trzyma sie rewelacyjnie do dnia dzisiejszego i kazdy stomatolog twierdzil, ze mam bardzo dobrze zrobiona korone. Za korone porcelanowa zaplacilam 400 PLN. ZAZNACZAM, ze do tej sumy muszisz dodac cene wkladu do korony. Ja za niego nie placilam, bo stomatolog robiac rekonstrukcje zeba przygotowal go pod przyszla korone. Gabinet nie jest luksusowy, ale przyzwoity i czysty. Ale nie to jest przeciez najwazniejsze, tylko jakosc uslugi. Podaje namiary: lek. stomatolog Iwona Schirok tel. 716-39-30 ul. Pulawska 28 (na przeciwko przystanku 709 kolo przychodni przy ul. Fabrycznej) Odpowiedz Link Zgłoś