kradam 02.12.06, 15:09 Czy znacie jeszcze jakąś siłownie oprócz: Maximus Gosir Smecz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kradam Re: Siłownia 05.12.06, 13:46 Znaczy nie znacie? Jest coś w centrum, nie tak dawno widziałem jakąś tabliczkę, ale nie mogę skojarzyć lokalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtecki Re: Siłownia 05.12.06, 13:49 Na profesjonalną w Piasecznie będziesz musiał poczekać do lutego 2008. Otwieram w Central Parku przy Kniaziewicza. Prowadził będzie ja ten człowiek www.pindelski.piaseczno.info/. Marcin Wojtecki Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Siłownia 05.12.06, 13:52 Kawał czasu, ale jak dożyję to będe pierwszym klientem :-). Na dzień dzisiejszy pozostaje chyba tylko Gymnasion. Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: Siłownia 05.12.06, 15:41 Całkiem przyjemnie jest w klubie Joy na ul. Dżwiękowej, Piaseczno - Józefosław www.joy.waw.pl. Jest jeszcze siłownia na ul.Warszawskiej(za urzędem skarbowym) i na Fabrycznej ale ze względu na towarzystwo tam uczęszczające nie polecam. pozdrawiam Megi7775 Odpowiedz Link Zgłoś