passi6 28.08.07, 17:37 Witam serdecznie:) Bardzo proszę o pomoc: jak/czym dojechać z Piaseczna do Lesznowoli? Byłabym wdzięczna za jakiś rozkład jazdy. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 18:08 passi6 napisała: > Witam serdecznie:) > > Bardzo proszę o pomoc: jak/czym dojechać z Piaseczna do Lesznowoli? Rowerem. > Byłabym wdzięczna za jakiś rozkład jazdy. www.ztm.waw.pl/baza/20070829/707/TP-OKE-P.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 18:08 Na stronie Marcina Kania: www.marcinkania.pl w informacji z dnia: 6 czerwca 2007 udostępniony został rozkład jazdy Expressu Lesznowola: www.marcinkania.pl/grafiki/express-lesznowola.jpg Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 18:30 Hmm... nic z tego rozkładu nie rozumiem :( Nie znam tych okolic, a muszę dojechać do Lesznowoli na ul. Żytnią... Rower to super pomysł ale za słabą mam kondycję by dojechać nim z Krakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 19:31 passi6 napisała: > Hmm... nic z tego rozkładu nie rozumiem :( Nie znam tych okolic, a > muszę dojechać do Lesznowoli na ul. Żytnią... A skąd w końcu chcesz jechać? Masz tam przystanki i rokłady na nich. Zresztą to tylko 7 km z Pna. Jakieś półtorej godziny spacerem. > Rower to super pomysł ale za słabą mam kondycję by dojechać nim z > Krakowa ;) Trzeba spróbować. Mi się udało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 19:38 Oczywiście z dworca PKP w Piasecznie do Lesznowoli na ul. Żytnią. Na jakim przystanku mam wysiąść? Dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 20:33 passi6 napisała: > Oczywiście z dworca PKP w Piasecznie do Lesznowoli na ul. Żytnią. > Na jakim przystanku mam wysiąść? OK. Musisz się dostać na przystanek: www.ztm.waw.pl/baza/20070829/707/316301.HTM (czyli z dworca PKP 727) i wysiąść (zdaje się) na: www.ztm.waw.pl/baza/20070829/707/425101.HTM Ale to strasznie skomplikowane. Komunikacja w Pnie to szara sieć. Lepiej jechać do Wawy Zach. i cofnąć się do Lesznowoli. Najlepiej zadzwoń do mnie. A kiedy będziesz? Może wpadniesz jutro na karaoke? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 20:54 Dziękuję, również za maila :) Niestety będę tylko w czwartek... Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 19:35 a jak ten rozkład ma się do tego z oficjalnej strony(tej która nie grzeszy aktualnością;p)? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej04.02 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 20:19 Z dworca PKP w Piasecznie autobusem linii 709, wysiąść na czwartym przystanku przy ul. Chyliczkowskiej (Przystanek:CHYLICZKOWSKA-TECHNIKUM 02) i poczekać na 707 kierunek OKĘCIE (kierunek POLKOLOR jedzie tylko do pętli w Piasecznie - jadąc z Wa-wy Okęcie do P-na i z powrotem 707 zatrzymuje się na tym samym przystanku dlatego należy zwrócić uwagę na napis wyświetlony obok numeru). Kursuje on tylko sześć razy z Piaseczna w dzień powszedni i trzy razy w dzień świąteczny. Godziny odjazdu w dzień powszedni: 7.35 , 9.50 , 14.50 ,16.55 , 18.55 ,22.00. Siódmy przystanek (Ulica: SŁONECZNA Przystanek: LESZNOWOLA-POLE 01) jest usytuowany przy ulicy Żytniej odchodzącej w prawo od głównej ulicy Słonecznej. Życzę miłej podróży, mam nadzieję, że trochę pomogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 20:37 To ja tu tkam misterną sieć na Krakowiankę, a Ty tak bez ogródek? Ech! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
passi6 Re: Piaseczno - Lesznowola 28.08.07, 20:53 O tak... bardzo pomogłeś. Dziękuje ślicznie :) Mam nadzieję, że trafię ;) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś