richo 05.10.07, 16:59 Dla naszego grupowego opiekuna - jubilata. Oby dożył wieczoru :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: Najlepszego! 05.10.07, 18:03 Chociaż już dziś wysłałem życzenia do Jacka, to jeszcze raz z przyjemnością przyłączam się do życzeń. Rozsądku w życiu, umiaru w piciu... Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia. Wszystkiego Najlepszego! Martin Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Najlepszego! 05.10.07, 22:23 Najlepszego, dodam trochę kolorów tej imprezie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Najlepszego! 05.10.07, 23:11 no proszę wchodzę a tu taki siuprajs...no no... dziękuję serdecznie no i chyba jestem winien małą relację,zwłaszcza dla Ciebie Mistrzuniu na górze widoki nieziemskie,nie wiało wogóle,guma jak zwykle wytrzymała... drugi raz jest trudniejszy na dowód tego mam coś takiego: grono.net/pub/u/263486/gallery/photo/33690101/ p.s.to ja dodam "niebieski kolorek" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Najlepszego! 06.10.07, 09:52 jacekglm napisał: > guma jak zwykle wytrzymała... > drugi raz jest trudniejszy Hmmm... myślałem, że pierwszy raz jest trudniejszy :) Oby ta "guma" jak najdłużej wytrzymywała :)))) Miłego dnia Martin Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Najlepszego! 06.10.07, 10:39 To i ja sie dołączam do zyczeń. Oby Ci nigdy guma nie pękła ;))) wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Najlepszego! 06.10.07, 15:58 Wprawdzie sms-a wysłałam dzisiaj ale to nie znaczy, ze zapomniałam, jeszcze raz wszystkiego tego najlepszego, wiwat Jacenty uśmiechnięty :) do jutra ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Najlepszego! 06.10.07, 19:42 No proszeę Najlepszego koledze. Otworzyłem se(!)(a co)prezent z ostatniej imprezki;). Czerwony, Jasio sie podobno nazywa, płąski brzuuszek ma i że wędruje podobno...nic nie kumam, ale przynjamniej mam powód wypić o jedną koleejną szkalneczke wiecej. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Najlepszego! 06.10.07, 20:17 :) ja jak zwykle zielone piję ale się oszczędzam bo jutro gdzieś rowerem na wycieczkę jadę czy cuś... pozdro alkoholico ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Najlepszego! 09.10.07, 15:05 I jak Wam poszło? Ja skroiłem trzy seteczki w weekend i trochę. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Najlepszego! 09.10.07, 15:03 stentonik napisał: > stentonik, idz spać :)))))) Ty się stentonika nie czepiaj. Powiedz lepiej co łoi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Najlepszego! 10.10.07, 21:17 Nie widzisz? jak prawdziwa elyta, wóde na myszach łoi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Najlepszego! 10.10.07, 21:53 Teeraz powiem po francusku: savoir vivre, znaczy kakaaakakaja...nie ważne:) Chyba od tych myszy załapałem jakąś tajemniczą tropikalną chorobę z Filipin. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Najlepszego! 10.10.07, 22:01 lekarzem nie jestem ale w tej kwestii diagnoze moge postawić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Najlepszego! 10.10.07, 23:34 stentonik napisał: > Teeraz powiem po francusku: savoir vivre, znaczy kakaaakakaja... Na poprawę humoru zawsze włączam sobie: pl.youtube.com/watch?v=N1YtMxdEtzk DO DNA :) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Najlepszego! 11.10.07, 00:54 teqilaa napisała: > Nie widzisz? jak prawdziwa elyta, wóde na myszach łoi! ;) Pijesz do nicka? To ja się przechrzczę na bruichladdich ;) PSSSSSSSSS. Coś Cię cięźko spotkać ostanio. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Najlepszego! 11.10.07, 19:19 ech nie pije nie pije...ale poczekaj jeszcze troszeczke.;) a co do nicka, pierwsza wersja imienia młodego była taka :) Odpowiedz Link Zgłoś