zemfiroczka 07.02.08, 23:38 Pomóżcie, bo muszę dorobić komplet, a nie orientuję się, gdzie jest jakiś punkt? Chyba w Auchan mi mignął kiedyś, ale ręki nie dam uciąć. Zatem gdzie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 02:29 Na Szkolnej w długim równoległym pasażu... że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 08:09 richo napisał: > Na Szkolnej Potwierdzam. i polecam. Ostatnio dorabiałem klucze na Szkolnej (pasaż przy Poczcie). W Galerii Auchan też jest, ale tym razem polecam Szkolną, którą osobiście przetestowałem :) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 09:13 marcin-borkowski napisał: > richo napisał: > > Na Szkolnej > Potwierdzam. i polecam. Ostatnio dorabiałem klucze na Szkolnej (pasaż przy > Poczcie). W Galerii Auchan też jest, ale tym razem polecam Szkolną, którą > osobiście przetestowałem :) Ok, to sie tam dziś przejdę :)Dzięki dobrzy ludzie ;)Tylko kurde balans gdzie ta poczta? Nic to, poszukam ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 09:29 zemfiroczka napisała: > Tylko kurde balans gdzie ta poczta? mapa.targeo.pl/Szkolna_16,0,638384,469744 Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 09:43 marcin-borkowski napisał: > zemfiroczka napisała: > > Tylko kurde balans gdzie ta poczta? > mapa.targeo.pl/Szkolna_16,0,638384,469744 Szkolna 16? ok, czyli kilka kroków za bazarkiem. Dzięki :)No i co ja bym bez Was zrobiła, he? ;) Ale, ale- przeszukałam szafkę i znalazłam w końcu moją papierową mapę- i haha jak byk w miejscu znanego wszystkim bloku stoi tam napis "Tytanic" -serio ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 10:24 przy Szkolnej jeśli chodzi o proste klucze to jest ok, jeśli chce się dorobić te większe to już niestety nie bardzo sobie radzą, 3 razy mi poprawiali i w końcu zażądałam zwrotu kasy Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 10:28 gabryella napisała: > przy Szkolnej jeśli chodzi o proste klucze eee, to moje chyba jeszcze się mieszczą w definicji ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
horse-aga Re: Dorabianie kluczy 08.02.08, 12:00 Mały punkt jest także na Młynarskiej, obok wypozyczalni DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dorabianie kluczy 12.02.08, 16:39 Ok, no to byłam na Szkolnej- mistrz się machnął z modelem klucza i źle dorobił- klucz był za gruby i nie wchodził do zamka. Poszłam raz jeszcze wymienić- serwis poprawkowy bez żadnego "ale". Reasumując- może być, klucz już ok. A tak przy okazji- Stentonik: już wiem, o której Kuchni Polskiej kiedyś pisałeś ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Dorabianie kluczy 12.02.08, 19:34 zemfiroczka napisała: > A tak przy okazji- Stentonik: już wiem, o której Kuchni Polskiej kiedyś pisałeś Czyli klucz pasuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dorabianie kluczy 12.02.08, 19:40 stentonik napisał: > Czyli klucz pasuje;)) A i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś