Dodaj do ulubionych

Serwis rowerowy

21.12.08, 15:53
Wiem, że było kilka razy ale dajcie jakiś dobry namiar na naprawę koła rowerowego. Konkretnie wypadł wentyl i musze w miarę szybko dokonać naprawy. Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • len_y Re: Serwis rowerowy 21.12.08, 17:57
      w każdym rowerowym kupisz wentyl i nie ważne czy będzie to dobry czy zły sklep:)
      W Piasecznie masz rowerowy na Puławskiej na przeciwko przystanku szkolna, po
      schodkach w dół w garażu. Jest też na bazarku na szkolnej na przeciwko SP 5 w
      takiej wnęce.
    • jacekglm Re: Serwis rowerowy 21.12.08, 20:18
      Wentyl to w każdym serwisie zrobią ;)

Ja oczywiście jak zawsze polecam Andę na bazarku i na Dworcowej bliżej PKP.

Odradzam Pernaka w kotłowni przy Wojska Polskiego oraz Jeżo na rogu Dworcowej/Jana Pawła.

Jak zrobisz powiedz gdzie i za ile.

p.s.jak bym miał czas to sam bym podjechał i Ci naprawił ;-)
      • radow_praca Re: Serwis rowerowy 22.12.08, 19:10
        Dzieki

A na Dworcowej to w którym miejscu? Bo kojarzę tylko ten na rogu z Jana Pawła?
        A kolo w razie co mogę podwieźć w każdej chwili (po 17.00) we wskazane miejsce ;)
        • franek345 Re: Serwis rowerowy 27.11.15, 07:39
          Ja również polecam Anndę na dworcowej.
          Ostatnio skręcali mi tam rower.
          Konkretnie i tanio.

Co do lokalizacji, to jak idziesz od strony dworca, to ten sklep jest w pierwszym bloku po prawej stronie (ok. 100m od dworca)
          • teoatino Re: Serwis rowerowy 28.11.15, 15:51
            Wymieniona przez serwis sztyca przeżyła trzy tygodnie. Naprawiona w innym serwisie od roku sprawuje się doskonale. Raczej nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka