zzzzzzzzzz81 25.05.09, 12:34 Witam, szukam opini jak w tym salonie na ul. Powstańców W-wy robią tispy żelowe. Ceny mają dość niskie więc się zastanawiam, czy nie przekłada to się na niską jakość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikxo tipsy 26.05.09, 21:13 Ja powiem szczerze nie robiłam tam, ale próbowałam po róznych salonach i nigdy nie byłam zadowolona:( zawsze coś było nie tak a to za grube a to skórki nie powycinane dobrze a to odpadały po 2 dniach, zawsze coś się działo nie tak, aż tarfiłam na Panią Anię ona kiedyś bardzo dawno robiła paznokcie na Strusiej a teraz robi w domu. I polecam ją po prostu rewelacja. kiedys zrobiłam bład i zamisat do niej poszłam uzupełnic gdzie indziej bo jakoś zależało mi starszie na czasie i żałowałam okropnie. cieżko jest teraz znaleśc kogoś kto naprawde to umie zrobić porządnie dużo jest osób co sobie porobiły niby kursy a na nas trenuje i to za nasze pieniądze:( Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzz81 Re: tipsy 28.05.09, 08:01 Czy mogłabyś podać namiary na tą Panią. Ile u niej kosztuje zrobienie i uzupełnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
dona-ta Re: tipsy 28.07.09, 23:35 ja też robie tipsy u Asi na Powstańców warszawy i powiem wam że po raz pierwszy manicurzytka która robi super tipsy i nie zdziera kasy nigdy nie zdarzyło mi sie byc niezadowoloną z pazurków trzymają sie rewelacyjnie wzorki ręcznie malowane ( nie jakieś naklejki)bajeczne a atmosfera w salonie naprawde wyjątkowa - jak u koleżanki na pogaduchach. polecam wam ten salon ceny naprawde niskia a jakosc usług bardzo wysoka. wreszcie salon dla normalnych ludzi z niezbyt grubym portfelem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_rw Re: tocco del fiore - ktoś robił tu tipsy? 28.05.09, 16:20 A ja chodzę do pani Joasi (Tocco Del Fiore) już rok....i jestem zadowolona z jakości i cen. Mam słabe paznokcie i od lat szukałam.... a tu pod nosem okazało się najlepiej. Nareszcie nie odpadają tipsy, nie odklejają się i są starannie położone. Już nie muszę nosić plasterków na odklejającym się paznokciu. Brrr. Niska cena tym razem nie świadczy o niskiej jakości, to jest cena dla ludzi. A paznokcie mogę pokazać w każdej chwili ... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaal Re: tocco del fiore - ktoś robił tu tipsy? 29.05.09, 14:19 Do Tocco del Fiore trafiłam przypadkiem szukając salonu paznokci w necie. P. Asia zrobiła mi manicure i pieknego frencha na moich naturalnych pazurkach, do tego dodała cudne wzorki i jestem bardzo zadowolona. Dobra jakość, za rozsądną cenę. POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: tocco del fiore - ktoś robił tu tipsy? 01.06.09, 20:00 a jaka cena, jak można zapytać ? :) ja bym chciała zrobić żel na moje pazurki, bez tego strasznego plastiku, ale i tak się boję że potem jak zdejmę żel to moje szpony będą zniszczone :/ i nie wiem co robić, bo każdy mówi co innego...jedni że żel nie niszczy, a inni że strasznie niszczy... i bądź tu mądry człowieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
cerruti1 Re: tocco del fiore - ktoś robił tu tipsy? 01.06.09, 22:09 Jesli chodzi o sztuczne paznokcie to niszczy je pilowanie płytki paznokcia przed nałożeniem żelu lub akrylu ,trzeba płytke zmatowic zeby trzymał sie żel lub akryl ,a i jeszcze jedno trzeba tez nałozyc primer przed nałozeniem masy ,on tez moze niszczc to zalezy od firmy tego preparatu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja_07 Re: tocco del fiore - ktoś robił tu tipsy? 30.07.09, 12:35 w moim przypadku żel od Pani Asia z Tocco del Fiore nie zniszczył mi paznokci a nawet je wzmocnił, obgryzałam całe życie i gdzieś tam wcześniej chodziłam gdzie po jednym czy dwóch dniach żele odpadały! Pani Asia to profesjonalistka :))) jestem zadowolona zarówno z jakości jak i cen w Toco dle fiore :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Eststyka 28.05.09, 22:37 Polecam Panią Martę z Estetyka Day Spa na Sienkiewicza. Suuuuper! Ale trudno się dostać, trzeba się umawiać na 2 - 3 tyg. przed. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa87 Re: TOCCO - ktoś robił tu tipsy? 13.06.09, 12:54 Jak najbardziej polecam!! Rewelacyjny salon! Od pół roku nosze żele i jestem bardzo zadowolona :) Nic nie odpada, nie kruszy się. Paznokietki wyglądają super!! Każdy, kogo namówiłam na zabiegi u Asi, już tam został :)) Z resztą, mnie też kiedyś polecono Asię. Nawet gdyby przeniosła salon na drugą stronę Wisły i tak bym tam jeździła :) Asia i Gosia to super dziewczyny, wiedzą co robią a czas spędzony w salonie to czysty relaks :)) Odpowiedz Link Zgłoś