Gość: LILO IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.02, 14:05 >> pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZetKa Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.net.com / 3.111.148.* 11.09.02, 16:30 "jedyni prawdziwi" Policzanie (aluzja do "jedynych prawdziwych" Polakow w Szczecinie, takich jak np. Kontra) nie sa na tym forum, normalni - czuja sie czesciowo Szczecinianami, wiec i forum szczecinskie im wystarcza. Przynajmniej tak jest w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.net.com / 3.111.148.* 11.09.02, 16:32 I chyba jeszcze grogreg i etaxi tak samo to odczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? 12.09.02, 21:39 tak chyba jest rzeczywiście trochę szkoda jednak ... Forum polickie powinno jednak odżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.net.com / 3.111.148.* 13.09.02, 15:39 > Forum polickie powinno jednak odżyć! Odzyc? Ono nigdy sie na porzadnie nie urodzilo... Chyba chciales napisac "ozyc" ;> Ale nikogo nie zmusisz, a jakos trza by bylo przekonac ludzi, zeby tu zagladala, kilka ciekawych tematow (tylko z dala od polityki!), pozniej jakos naciagac ludzi, zeby zajrzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? 13.09.02, 23:43 Teraz jest najlepsza okazja!Masa ludzi już ma lub będzie miała stałe łącza. Spróbuję metodą "łańcuszkową"zainteresować forum znajomych. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tree Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.02, 17:45 >> co to jest stale lacze, i jaka przepustowosc sie na nim osiaga (trafic) ineresuje mnie to, za mila odpowiedz z gory dziekuje... pzdr. z EU Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? 16.09.02, 23:10 Gość portalu: Tree napisał(a): > >> > co to jest stale lacze, Usługę oferuje Espol.Połączenie odbywa się drogą radiową tzn.odbiornik na budynku obsługuje określoną ilość abonetów. > i jaka przepustowosc sie na nim osiaga (trafic) Umowa mówi o"transmisji do węzła sieci max 1Mb/s i dalej do sieci INTERNET" W praktyce podczas ściągania plików max transfer który osiągnąłem to 21 KB/s. Poprzednio na modemie miałem kilka razy mniej.własny adres IP.Przerw żadnych,całodobowy dostęp kosztuje od 40 do 70zł+vat w zależności od transferu. Ja jestem zadowolony,znajomi też. Szerszych informacji dostaniesz pisząc info@espol.com.pl > ineresuje mnie to, za mila odpowiedz > z gory dziekuje... > pzdr. z EU pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tree Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.02, 22:33 >>hallo sheki.... Dzieki za info...,:-)) ja pracuje na 768 kb / s, download max. 90 kb / s cul....., nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.02, 22:42 Ok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: POLICE.............. bez glosu, albo......? IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.02, 21:23 -- co sie u was dzieje, policjanci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: POLICE.........nadal bez glosu, ?? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.02, 00:14 ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: POLICE.........nadal bez glosu, ?? IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.02, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policze Re: POLICE.........nadal bez glosu, ?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:01 -- Policze dlaczego nie piszecie?? Odpowiedz Link Zgłoś