Gość: ewka IP: 150.254.115.* 15.01.05, 18:58 Czy ktoś z Was już ich próbował. Są dostępne trzy rodzaje: łagodny, śróziemnomorski i pikantny. Nigdy wcześniej nie piłam soków warzywnych więc nie wiem czy warto się skusić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbamamaa Re: soki warzywne Fit Tymbarku 15.01.05, 19:44 Skuś sie ;-), kup, wypij, a potem napisz, jak smakowały. Ja też widziałam dziś w sklepie, ale trochę drogie mi się wydawały (0,5 l za 2,6zł). Lubię te wielowarzywne z Hortexu i Fortuny. Kosztują 3 i coś za 1 litr. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka bym 15.01.05, 20:15 obejrzała najpierw skład tych soków - przesadna ilość dodatków typu np. cukier (występuje masowo w sokach pomidorowych niektórych firm, yyy) spowoduje, że od razu zaoszczędzimy te 3 złote jeśli natomiast skład wygląda dobrze, kupujemy i sprawdzamy osobiście:) smak jednak mamy różny, któregoś z soków wielowarzywnych nie byłam w stanie pić, bo smakował mi wyłącznie pietruszką, a rodzina z uporem zaprzeczała temu a ogólnie fortuny soki są dobre, choć pomidorowy garden jest lepszy - za tymbarkowymi nie przepadam, bo z reguły ohydnie słodkie, a te do tego faktycznie podejrzanie drogie Odpowiedz Link Zgłoś