Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze widoki ......

IP: *.mst.gov.pl 12.04.02, 10:50
na nasze miasto. Myslę tu o pięknych (ciekawych) widokach, panoramach i
zachodach słońca zaobserwowanych w naszym mieście.
Zawsze jak jadę do rodziców podziwiam panoramę miasta i to wyjątkową. Widzę i
fabrykę i miasto właściwe - polecam. Trasa z Kozienic do G.Puławskiej, gdzieś 2-
3 km za Krzywym Kołem po lewej stronie.
Czekam na inne godne polecenia.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • manus Re: Najpiękniejsze widoki ...... 04.05.02, 22:01
      Trudno mi znalezc jakies piekne widoki z zewnatrz, ale za to lubie bardzo ulice
      Gleboka o kazdej porze roku.
    • Gość: Jank Re: Najpiękniejsze widoki ...... IP: *.pl 07.05.02, 02:17
      Patrzę na Puławy pod kątem robienia zdjęć.
      Lubię niektóre miejsca w kompleksie pałacowym, np. widok na łachę wiślaną,
      trzcinowiska nad Wisłą, części starych murów, mostek wiodący do biblioteki
      publicznej, których urok zmienia się wraz z porami roku i wyglądem
      roślinności.

Postuluję natomiast publiczne i trwałe okaleczenie lokalnych graficiarzy -
      zapaprali dokumentnie niektóre szczególnie ładne miejsca.
      • Gość: jazzak Re: Najpiękniejsze widoki ...... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 08:49
        Zastanawiam się jaki jest widok z komina ZA.
        • Gość: agat1 Re: Najpiękniejsze widoki ...... IP: 195.116.92.* 10.05.02, 10:06
          A ja lubię widok z drogi przed mostem (przy wjeździe na most od strony Góry
          Puławskiej po prawej stronie) na skarpę z pałacem.. ale dobry jest tylko zimą,
          gdy nie ma liści na drzewach. jak się jedzie wieczorem i w pałacu palą się
          światła... można by pomyśleć, że Czartoryscy siedzą właśnie przy kolacji.
          Pozdrawiam
          AgaT
          • Gość: Jank Re: Najpiękniejsze widoki ...... IP: *.pl 10.05.02, 20:46
            Gość portalu: agat1 napisał(a):

> A ja lubię widok z drogi przed mostem (przy wjeździe na most od strony Góry
            > Puławskiej po prawej stronie) na skarpę z pałacem.. ale dobry jest tylko zimą,
            > gdy nie ma liści na drzewach. jak się jedzie wieczorem i w pałacu palą się
            > światła... można by pomyśleć, że Czartoryscy siedzą właśnie przy kolacji.

O, a to ciekawe ! Nie pamiętam widoku Puław z tej strony...
            Trzeba będzie nadrobić ! Dzięki za sugestię
            Pozdrawiam.

• Gość: Calm Re: Najpiękniejsze widoki ...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 12:36
              Gość portalu: Jank napisał(a):

> Gość portalu: agat1 napisał(a):
              >
              > > A ja lubię widok z drogi przed mostem (przy wjeździe na most od strony Gór
              > y
              > > Puławskiej po prawej stronie) na skarpę z pałacem.. ale dobry jest tylko z
              > imą,
              > > gdy nie ma liści na drzewach. jak się jedzie wieczorem i w pałacu palą się
              >
              > > światła... można by pomyśleć, że Czartoryscy siedzą właśnie przy kolacji.
              >
              > O, a to ciekawe ! Nie pamiętam widoku Puław z tej strony...
              > Trzeba będzie nadrobić ! Dzięki za sugestię
              > Pozdrawiam.
              >
              Polecam lekką modyfikację. Widok po zachodzie słońca, ciepły dzień sierpień
              najlepszy, punkt widokowy to kościól w Górze Puławskiej. Można sobie stanąć pod
              parkanem i popatrzyć na oświetlone miasto. Robi wrażenie (zwłaszcza na kobietach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka