Gość: agat1 IP: 195.116.92.* 03.06.02, 08:38 Witajcie w poniedziałkowy poranek. Ja właściwie lubię ten dzień - tyle planów na cały tydzień, a człowiek wypoczęty po niedzieli, żyć nie umierać. AgaT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzak Re: poniedziałek IP: *.mst.gov.pl 03.06.02, 08:52 Gość portalu: agat1 napisał(a): > Witajcie w poniedziałkowy poranek. Ja właściwie lubię ten dzień - tyle planów > na cały tydzień, a człowiek wypoczęty po niedzieli, żyć nie umierać. > AgaT Witam, oj tydzień kalibrowy zaczyna się dla mnie! Pogoda git jest, co? Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: poniedziałek 03.06.02, 09:00 u nas pogoda O.K., szkoda, że wczoraj tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: poniedziałek IP: *.mst.gov.pl 03.06.02, 09:21 agat1 napisał(a): > u nas pogoda O.K., szkoda, że wczoraj tak nie było ... właśnie właśnie byłem wczoraj na fajnym festynie. W loterii wygrałem kosmetyki, płytę CD z muzą disco, aparat foto., i przybory do pisania! Tak sie cieszę ;-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: poniedziałek 03.06.02, 10:22 Gość portalu: jazzak napisał(a): > agat1 napisał(a): > > > u nas pogoda O.K., szkoda, że wczoraj tak nie było > > ... właśnie właśnie byłem wczoraj na fajnym festynie. W loterii wygrałem > kosmetyki, płytę CD z muzą disco, aparat foto., i przybory do pisania! > Tak sie cieszę ;-)))))))))))))))))))))))))))))) > Mów szybko, gdzie te festyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: poniedziałek IP: *.mst.gov.pl 03.06.02, 10:49 agat1 napisał(a): > Mów szybko, gdzie te festyny ! Konstancin i okolice! Kolejna edycja festynu za 5 lat :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: poniedziałek 03.06.02, 12:29 a jak wyglądał festyn w deszczu? byłeś sam? :) pod Wawelem wielka, deszczowa wtopa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: poniedziałek IP: *.mst.gov.pl 03.06.02, 12:39 m.in napisał(a): > a jak wyglądał festyn w deszczu? byłeś sam? :) pod Wawelem wielka, deszczowa > wtopa :((( Fakt lało ale co tam opady, cała familja bawiła się git, no i te nagrody :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: poniedziałek IP: *.pl 03.06.02, 13:29 Gratuluje entuzjazmu Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś